Podcast puhuttaa – Taloyhtiökuplassa asiaa asumisesta!

Mihin asiakirjoihin on syytä tutustua, kun on aikeissa ostaa asunnon taloyhtiöstä? Entä mitä remontteja osakas saa tehdä huoneistoonsa? Muun muassa näistä asioista keskustellaan rennon viihdyttävästi mutta silti aina asiantuntevasti uudessa Kiinteistöliiton lakimiesten juontamassa Taloyhtiökupla-podcastissa. Uusi jakso ilmestyy joka toinen perjantai.

Sisällöstä ja podcastin keskusteluista vastaavat Kiinteistöliiton lakimiehet Kristel Pynnönen, Linda Hartikainen ja Tiina Räsänen. Tulevissa jaksoissa kuullaan myös vaihtuvia vieraita.

-Podcastilla haluamme tehdä taloyhtiömaailmaan liittyviä asioita tutuiksi asumisesta kiinnostuneille kuulijoille, apulaispäälakimies Kristel Pynnönen kertoo.

Taloyhtiökupla löytyy näiltä alustoilta: Spotify, Itunes, Google Podcastit sekä Acast. Instagramissa @taloyhtiokupla_podcast. Tässä Spotify-linkki.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

puheenjohtajan

6.9.2023

Puheenjohtajan kannattaa valmistautua huolella kokouksiin

Esko Ahola on vuosia johtanut puhetta useiden taloyhtiöiden yhtiökokouksissa. Hän neuvoo puheenjohtajia valmistautumaan kokoukseen hyvin ja antamaan osakkaiden saada äänensä kuuluviin. Äänestyksiä ei hänen mukaansa pidä pelätä.

autopaikka

17.7.2023

Voiko osakas, joka ei asu yhtiössä, saada autopaikan?

Mitä tehdä tilanteessa, jossa osakas, joka ei asu taloyhtiössä, haluaa autopaikan? Kaikki osakkeet tuottavat lain mukaan yhtäläiset oikeudet, eikä osakasta saa syrjiä asuinpaikan perusteella. Monessa taloyhtiössä autopaikat annetaan kuitenkin ensisijaisesti talossa asuville.

Tilaajille

Valaistuksen uusiminen

21.9.2023

As Oy Talvimaijan valaistus uusittiin kestäväksi

Hyvinkääläisessä As Oy Talvimaijassa päätettiin uusia vanhentunut valaistustekniikka. Tilalle vaihdettiin led-lamput. Remontin jälkeen taloyhtiön energiankulutus on pienentynyt, ja yhtiö on entistäkin turvallisempi ja viihtyisämpi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

korvauksia isännöintikartellista

10.2.2023

Haetko korvauksia isännöintikartellista? Toimi näin

Taloyhtiö voi nostaa vahingonkorvauskanteen isännöintikartellipäätöksessä mainittuja toimijoita vastaan. Perusedellytyksenä on, että taloyhtiö pystyy näyttämään kartellista sille syntyneen vahingon toteen. Jos oikeuteen päädytään, taloyhtiön kannattaa hankkia itselleen kartellivahingonkorvauksiin erikoistunut juristi.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti