Osallistu kuvakisaan!

Valokuvakisa 2016 – ihmiset ja asuminen

Kiinteistöliitto ja Kiinteistölehti yhteistyössä järjestävät valokuvakilpailun, jonka teemana on ”ihmiset ja asuminen”.

Parhaat kuvat julkaistaan Kiinteistölehdessä ja Kiinteistöliiton verkkosivuilla kuvaajan nimellä. Kilpailu on avoin kaikille. Parhaat kuvat palkitaan K-raudan lahjakorteilla: 1. sija 300 euroa, 2. sija 200 euroa ja 3. sija 100 euroa.

Teema:

Kilpailun teemana on ”ihmiset ja asuminen”. Teemaa voi tulkita vapaasti, mutta toivomme kuvissa näkyvän elämää.

Toimintaohjeet:

  • Kilpailuun voi osallistua vain digitaalisilla kuvilla. Kuvien pitää olla mahdollisimman suuria ja hyvällä resoluutiolla otettuja. Sähköpostiviestin maksimikoko 10 Mt. Kuvien tulee olla jpg-muodossa.
  • Lähetä kuvasi sähköpostitse osoitteeseen: viestinta@kiinteistoliitto.fi otsikolla ”Kuvakisa 2016”. Viestissä tulee olla mainittuna kuvaajan nimi ja yhteystiedot.
  • Kilpailu päättyy 31.7.2016

Säännöt:

  • Kilpailuun lähetettyjen kuvien käyttöoikeudet siirtyvät Kiinteistöliitolle, Kiinteistölehdelle ja Kiinteistöalan Kustannus Oy:lle. Pidätämme oikeuden käyttää niitä vapaasti haluamissamme tarkoituksissa.
  • Kuvien tekijänoikeudet pysyvät kuvaajalla. Kuvaaja saa edelleen myös käyttää kuvia haluamissaan tarkoituksissa.
  • Kiinteistölehden tai Kiinteistöalan Kustannus Oy:n julkaisemista kuvista maksetaan 50 euron kertakorvaus.
  • Voittajakuvat julkaistaan Kiinteistölehden syyskuun numerossa sekä Kiinteistöliiton verkkosivuilla. Niiden yhteydessä mainitaan kuvaajan nimi sekä kuvaajan niin halutessa hänen ilmoittamansa lyhyt kuvateksti.
  • Kuvan tulee olla kuvaajan itsensä ottama ja kuvaajalla on oltava siihen täydet oikeudet.
  • Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.
  • Kuvien luovuttaminen kilpailun järjestäjiltä eteenpäin on kiellettyä.

Huomioithan, että jos kuvassasi näkyvät ihmiset ovat tunnistettavissa, niin heiltä tulee olla suostumus kuvan toimittamiseen ja sen mahdolliseen eteenpäin julkaisuun.

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

16.5.2022

Etäyhteydet ovat tulleet yhtiökokouksiin jäädäkseen

Yhtiökokouksiin on ollut mahdollista osallistua etänä koronapandemian alusta lähtien. Nyt on valmisteilla laki, joka mahdollistaa etäosallistumisen tulevaisuudessakin.

21.4.2022

Pelkästään etäyhteydellä järjestettävistä yhtiökokouksista tehdään laillisia lakimuutoksella

Hallitus on tänään antanut eduskunnalle lakimuutosehdotukset osakeyhtiölain, asunto-osakeyhtiölain, osuuskuntalain ja yhdistyslain muuttamisesta. Lakimuutosehdotuksen mukaan esimerkiksi taloyhtiön hallitus voisi jatkossakin päättää, missä muodossa yhtiökokous pidetään. Huomioon on otettava kokouksen pitomuotoon vaikuttavat yhtiöjärjestysmääräykset.

3.1.2022

Kiinteistöliitto kannattaa lakimuutosta, joka sallisi yhtiökokousten pitämisen etänä

Korona-aika on osoittanut, että taloyhtiöiden valmiudet etäyhteyksien järjestämiseen vaihtelevat kovasti. Kiinteistöliiton tekemän kyselyn perusteella varsinkin pääkaupunkiseudulla taloyhtiöillä on hyvät valmiudet tarjota osakkaille mahdollisuus osallistua yhtiökokoukseen etäyhteyksin. Muualla maassa tilanne on kuitenkin pääkaupunkiseutua heikompi.

18.1.2022

Vuokratalojen asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia halutaan vahvistaa

Suomessa on lähes 370 000 valtion tukemaa vuokra-asuntoa, joissa asukasvaikuttaminen on tärkeä osa talojen oikea-aikaista kunnossapitoa ja viihtyisyyttä. Asukkaiden äänen kuuluminen on turvattu yhteishallintolailla, joka antaa vuokratalojen asukkaille, asumisoikeuden haltijoille sekä osaomistustalojen vähemmistöosakkaille päätösvaltaa ja vaikutusmahdollisuuksia omaa asumistaan koskevissa asioissa. Yli 30 vuotta voimassa ollutta lakia halutaan tarkentaa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti