Nimi pahensi miestä – Sähkötreffit on nyt Löydä sähkömies

Kuluttajille suunnattu riippumaton sähkömiehen hakupalvelu Sähkötreffit on ollut aktiivisessa käytössä jo pian viisi vuotta. Tänä aikana sähköistysalan järjestöt ovat yhdessä kehittäneet verkkopalvelua sekä kouluttaneet sähköurakoitsijoita ja asentajia yhä parempaan asiakaspalveluun.

Palvelun uusi nimi Löydä sähkömies kertoo selkeämmin palvelun idean, joka on tarjota helppo tapa löytää lähistöltä luotettava, osaava ja asiakaspalvelutaitoinen sähkömies.

Ajan muutos toi uuden nimen

Palvelu lähti aikanaan liikkeelle kampanjana, jolla herätettiin keskustelua kotien sähköistyksien puutteista ja itse tehdyistä virityksistä. Teemaksi ja verkkosivuston nimeksi valittiin Sähkötreffit, joka sopi hyvin ajan henkeen ja kannusti kutsumaan sähkömiehen kotiin, sopimaan sähkötreffit.

– Tuolloin iskevä nimi ei toimi enää samalla tavalla, kertovat palvelusta tehtävät vuosittaiset mielikuva- ja tunnettuustutkimukset, Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen sanoo.

– Internet on nykyään niin täynnä erilaista sisältöä, että palvelun nimestä ja jopa verkkosivujen osoitteesta täytyy heti pystyä päättelemään, mistä palvelussa on kysymys. Nopeasti sivuilta sivuille surffaavan kuluttajan huomio on onnistuttava herättämään silmänräpäyksessä.

– Kansalle muodostui tämän vakavasti otettavan, asiallisen Sähkötreffit-toiminnan nimestä väärä mielikuva, joten on hyvin perusteltua vaihtaa nimi paremmin palvelua kuvaavaksi.

Ytimessä hengen ja omaisuuden turva

Löydä sähkömies –palvelusta vastaava viestintäjohtaja Paula Ihamäki Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:stä kertaa palvelun keskeisiä lähtökohtia.

– Tärkein tehtävämme on varmistaa sähköturvallisuus. Se voi vaarantua johtaen vakaviin seurauksiin, jos sähköasennuksia tekee joku muu kuin alan ammattilainen.

– Kun turvallisuus on kunnossa, kannustamme tehostamaan sähkön käyttöä ja parantamaan asumismukavuutta tämän päivän sähköistysratkaisuilla , sanoo Ihamäki.

Luotettavan ammattilaisen löytäminen on saadun asiakaspalautteen mukaan koettu työlääksi. Juuri tähän tarpeeseen Löydä sähkömies –palvelu vastaa: Se tarjoaa puolueettoman kanavan yhteyden saamiseksi pätevyydet ja toimiluvan omaavaan sähköurakoitsijaan.

Uudistus toi nimen lisäksi www.löydäsähkömies.fi -verkkopalvelussa tarjolle runsaasti tietoa sähköistyksestä myös heille, jotka päättävät yrityksensä toimi- ja tuotantotilojen sähköistyksistä.

Löydä sähkömies-palvelun tuottavat Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, Sähköturvallisuuden Edistämiskeskus STEK ry, Sähköteknisen Kaupan Liitto ry ja Sähkösuunnittelijat NSS ry. Mukana palvelun kehittämisessä ovat Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) ja Energiateollisuus ry.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

myrkylliset kasvit

27.6.2022

Taloyhtiön pihan myrkylliset kaunottaret

Monet kauniit, taloyhtiöidenkin pihoilla suositut kasvit ovat myrkyllisiä. Viherammattilainen suosittelee välttämään niitä leikkipaikkojen lähellä, mutta muuten niistä ei tarvitse kokonaan luopua. Vaarallisimmat myrkkymarjat sen sijaan kannattaa jättää istuttamatta.

käyttövesiputkisto uusiksi

21.10.2022

Käyttövesiputkisto uusiksi hyvin suunnitellussa remontissa

Hämeenlinnalaisessa As Oy Ainontie 5–9:ssä vaihdetaan kuluvan vuoden aikana käyttövesiputkisto. Remontin sujumista on helpottanut hyvin tehty suunnitelma. Valmista on tarkoitus olla joulukuussa.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

21.10.2022

Suomen Kiinteistölehti pureutuu lokakuussa LVI-aiheisiin

Lokakuun Kiinteistölehdessä kurkistetaan rivitalon käyttövesiputkistoremonttiin ja nähdään Suomen suurin ilmasta lämpöä tuottava laitos. Myös viemärikuvaus ja kaukolämpölaitteiston leasing tulevat tutuiksi.

24.11.2022

Osakas: näin suojaat osuutesi taloyhtiölainasta

OP Ryhmän mukaan vain noin 7 prosenttia siltä otetuista taloyhtiölainoista on korkosuojattu. Jos osakas haluaa suojata oman osansa lainasta, kannattaa asiaa ensin käsitellä yhtiökokouksessa. Kolmasosa taloyhtiölainoista on otettu Uudellamaalla.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti