Marraskuun Suomen Kiinteistölehti paneutuu turvallisuuteen

marraskuun suomen kiinteistölehti

Jyväskylässä rauhattoman taloyhtiön kellarimurrot ja häiriötilanteet saatiin kuriin lukituksen uudistamisella. Marraskuun Suomen Kiinteistölehti kertoo, kuinka muutos tapahtui. Nykyisin yhtiössä viihtyvät myös lapsiperheet, eivätkä häiriöt työllistä isännöitsijää. 

Sähköautojen lukumäärän kasvaessa myös parkkihallien paloturvallisuus korostuu. Maan alle rakennetuissa pysäköintitiloissa sähköautopaloja on erityisen hankala sammuttaa. Palomestari Joonatan Suosalo Helsingin kaupungin pelastuslaitokselta antaa neuvoja turvallisuuden parantamiseen. 

Kun yhtiö harkitsee laajakaistayhteyden hankintaa, ensimmäiseksi on päätettävä haluttujen palveluiden laajuus. Asukkaiden kanssa on hyvä keskustella siitä, millaisia tarpeita heillä on verkon käyttöön. 

Mitä hyötyä on sähköisestä huoltokirjasta? Helposti vähälle huomiolle jäävä asiakirja tuo suunnitelmallisuutta taloyhtiön kiinteistönpitoon. 

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä. Tunnuksen luomalla ja sisään kirjautumalla pääset lukemaan monipuolisesti uusia sisältöjämme.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

energiatehokas pesutupa

19.10.2023

Lokakuun Suomen Kiinteistölehti pyykkää energiatehokkaasti

Lokakuun Suomen Kiinteistölehdessä kurkistetaan uusittuun energiatehokkaaseen pesutupaan ja kuullaan onnistuneesta maalämpöhankkeesta. Puhumme myös sisäilman laadusta ja selvitämme, mitä radon on ja miten sitä torjutaan.

kiinteistölehti syyskuussa

21.9.2023

Suomen Kiinteistölehti valaisee syyskuussa uusilla valonlähteillä

Kiinteistölehden syyskuun numerossa uusitaan valaistusta ja kilpailutetaan isännöintiä. Kysyimme Motivan asiantuntijalta Päivi Suur-Uskilta, miten arjessa voi säästää energiaa. Uudesta lehdestä löytyy myös tietopaketti aurinkoenergiasta.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti