Maanantaina ilmestyvä uudistunut Kiinteistölehti kertoo esteettömyydestä ja kuvaa kopterilla

Suomen Kiinteistölehti – taloyhtiöiden oma lehti – on uudistanut niin ulkoasuaan kuin sisältöään. Vuoden ensimmäisessä numerossaan se pureutuu mm. esteettömyyden haasteisiin ja pienen kopterin avulla selvittää, mitä näkyy, kun kuvataan taloyhtiön lämpövuotoja.

Vuoteen 2030 mennessä tarvitaan noin miljoona esteetöntä asuntoa. Niitä toteutetaan myös taloyhtiöiden remonteissa, panostamalla muun muassa kulkuväylien esteettömyyteen sekä hissien modernisointiin ja jälkiasennukseen.

Kiinteistölehden tammikuun numerossa kerrotaankin monen artikkelin kokonaisuudessa esteettömyydestä ja hyvistä hisseistä sen osatekijänä.

Lauri Lehtisen artikkeli kertoo havainnollisesti nelikopterin eli kauko-ohjattavan pienen helikopterin työpäivästä rakennuksen lämpövuotojen kartoittajana.

Urakkasopimusta on joskus tarpeen muuttaa kesken hankkeen. Juha Ryynänen kertoo, miten se tehdään hallitusti ja molempia osapuolia kuunnellen.

Taloyhtiön mahdollisuudet päättää tupakointikiellosta helpottuivat vuodenvaihteessa. Kiinteistöliiton päälakimies Jenni Hupli antaa ohjeita asiaan liittyvästä päätöksenteosta. Toinen tuore lakimuutos on tilintarkastuksen uudistus. Siitä kertoo Suomen Tilintarkastajat ry:n Risto Ruuska.

Omaa kotia myymään ei kannata valtuuttaa ketä tahansa. Kiinteistönvälittäjän valinnasta on ilmestynyt Mika Saavalaisen uutuuskirja, jonka pohjalta asiasta kertoo Annika Jaatisen artikkeli.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta, joka pian putoaa postiluukustasi. Se on ensimmäinen uuteen ulkoasuun sovitettu painetun Kiinteistölehden numero.

Muutoksia on tehty myös artikkeleiden ja muun sisällön esillepanoon. Uudistustyö jatkuu, ja tavoitteena on entistäkin lukijaystävällisempi Kiinteistölehti. Hyviä lukuhetkiä!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

kaunis kerrostalo

31.10.2023

Kaunis kerrostalo maalla paljastui painajaiseksi

Kaunis kerrostalo maaseudun rauhassa kaukana kaupungin hälinästä voi kuulostaa unelmalta, mutta osoittautua painajaiseksi, jos talonpito on ollut retuperällä. Ostajan kannattaakin tutustua talon papereihin etukäteen eikä antaa halvan hinnan sokaista itseään.

vakuutus korvasi

23.2.2023

Vakuutus korvasi uuden rivitalon palaneen tilalle

Viime kesänä Mäntsälässä palaneen rivitalon tilalle nousee uudisrakennus. Vakuutuksen turvin siitä rakennetaan lähes entisenkaltainen. Rivitalopalot ovat Suomessa valitettavan yleisiä, mutta palo-osastointi voi auttaa vähentämään niiden aiheuttamia tuhoja.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Valaistuksen uusiminen

21.9.2023

As Oy Talvimaijan valaistus uusittiin kestäväksi

Hyvinkääläisessä As Oy Talvimaijassa päätettiin uusia vanhentunut valaistustekniikka. Tilalle vaihdettiin led-lamput. Remontin jälkeen taloyhtiön energiankulutus on pienentynyt, ja yhtiö on entistäkin turvallisempi ja viihtyisämpi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti