Loposet Oy Realialle Kuopiossa

Realia Isännöinti Oy on 30.9.2015 solminut liiketoimintakaupan tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n isännöintiliiketoiminnan siirtymisestä Realia Isännöinnille. Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n isännöimät asiakkuudet siirtyvät Realia Isännöinti Oy:lle 1.10.2015 alkaen.

Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy on Maaningalla, Siilinjärvellä ja Kuopiossa toimiva isännöinti-, kirjanpito- ja taloushallinnon yritys. Yhtiön asiakkaita ovat niin taloyhtiöt, osakeyhtiöt, toiminimet, avoimet- ja kommandiittiyhtiöt kuin maatalousyrittäjät, ja liiketoimintakaupan myötä Realia Isännöinnille siirtyy 31 asiakkuutta.

Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Matti Loponen jatkaa konsulttina Realia Isännöinti Oy:lle vuoden 2015 loppuun opastaen ja tutustuttaen Realia Isännöinti Oy:n taloyhtiöihin, niiden hallituksiin, osakkaisiin ja asukkaisiin. ”Ennen eläkkeelle jäämistäni tutustumme yhdessä Realia Isännöinnin kanssa kaikkiin asiakkuuksiin siten, että tehtävien siirto sujuu mahdollisimman jouhevasti”, kertoo Matti Loponen. Realia Isännöinti Oy:lle ei siirry liiketoimintakaupan myötä työntekijöitä Loposet Oy:stä.

”Realia Isännöinnillä on kunnia jatkaa Loposten yli 30 vuotta tehtyä elämäntyötä isännöinnin ja kirjanpidon parissa. Varmistamme, että Loposten isännöinnin asiakkaat saavat myös jatkossa ensiluokkaisen palvelun ja että yhdistyminen sujuu asiakkaille mahdollisimman vaivattomasti”, sanoo Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvala.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

asuntosijoittamisen

30.9.2022

Vuokranantajabarometri: Asuntosijoittamisen näkymät laskussa

Asuntosijoittamisen näkymät ovat laskussa, kertoo Suomen Vuokranantajien Vuokranantajabarometrista. Hoitokulut ja korot nousevat eikä asuntosijoittaminen enää ole yhtä kannattavaa kuin ennen. Tampereella kuitenkin uskotaan myönteiseen kehitykseen.

palovaroitin

26.11.2022

Pidä palovaroitin ajan tasalla

Vanha palovaroitin ei toimi yhtä hyvin kuin uusi. Siksi se tulisi uusia 5–10 vuoden välein. Myös taloyhtiö voi ottaa aktiivisen roolin palovaroittimien toiminnan ylläpitämisessä.

kiinteistölehti tammikuussa

26.1.2023

Suomen Kiinteistölehti käy tammikuussa katolla

Tammikuun Kiinteistölehdessä selvitetään, miten kattoremontti toteutetaan talvella ja milloin huoneisto-ovet kannattaa vaihtaa. Kysyimme asiantuntijoilta, voiko taloyhtiö saada korvauksia isännöintikartellista tuomitulta taloyhtiöltä. Tutustumme myös isännöinnin uusiin eettisiin ohjeisiin.

6.7.2022

Pienellä on etunsa

Mikkelissä sijaitseva rivitaloyhtiö As Oy Riviparkko on pieni, mutta toimiva. Riviparkossa pienuus on etu, sillä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyöllä taloyhtiötä saadaan kehitettyä paremmaksi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti