Loposet Oy Realialle Kuopiossa

Realia Isännöinti Oy on 30.9.2015 solminut liiketoimintakaupan tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n isännöintiliiketoiminnan siirtymisestä Realia Isännöinnille. Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n isännöimät asiakkuudet siirtyvät Realia Isännöinti Oy:lle 1.10.2015 alkaen.

Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy on Maaningalla, Siilinjärvellä ja Kuopiossa toimiva isännöinti-, kirjanpito- ja taloushallinnon yritys. Yhtiön asiakkaita ovat niin taloyhtiöt, osakeyhtiöt, toiminimet, avoimet- ja kommandiittiyhtiöt kuin maatalousyrittäjät, ja liiketoimintakaupan myötä Realia Isännöinnille siirtyy 31 asiakkuutta.

Tili- ja isännöintitoimisto Loposet Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Matti Loponen jatkaa konsulttina Realia Isännöinti Oy:lle vuoden 2015 loppuun opastaen ja tutustuttaen Realia Isännöinti Oy:n taloyhtiöihin, niiden hallituksiin, osakkaisiin ja asukkaisiin. ”Ennen eläkkeelle jäämistäni tutustumme yhdessä Realia Isännöinnin kanssa kaikkiin asiakkuuksiin siten, että tehtävien siirto sujuu mahdollisimman jouhevasti”, kertoo Matti Loponen. Realia Isännöinti Oy:lle ei siirry liiketoimintakaupan myötä työntekijöitä Loposet Oy:stä.

”Realia Isännöinnillä on kunnia jatkaa Loposten yli 30 vuotta tehtyä elämäntyötä isännöinnin ja kirjanpidon parissa. Varmistamme, että Loposten isännöinnin asiakkaat saavat myös jatkossa ensiluokkaisen palvelun ja että yhdistyminen sujuu asiakkaille mahdollisimman vaivattomasti”, sanoo Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvala.

 

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.1.2022

Vuokra-asuntomarkkinoilla tapahtui vuodessa valtava murros

Asuntojen vuokraamisen vaikeutuminen on tapahtunut nopeasti ja tullut suurelle yleisölle yllätyksenä. Ikuisuusongelmalta tuntuneen vuokra-asuntopulan jälkeen kaikkien ei ole ollut helppoa uskoa muutosta todeksi. − Vielä muutama vuosi sitten riitti, että sijoitusasunto sijaitsi halutulla alueella.

1.3.2022

Asunnottomuus väheni Suomessa

Vuoteen 2020 verrattuna yksinelävien asunnottomien määrä väheni Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Kaikista asunnottomista valtaosa on pääkaupunkiseudulla (47 %). Asunnottomia oli 103 kunnassa.

asuntosijoittamisen

30.9.2022

Vuokranantajabarometri: Asuntosijoittamisen näkymät laskussa

Asuntosijoittamisen näkymät ovat laskussa, kertoo Suomen Vuokranantajien Vuokranantajabarometrista. Hoitokulut ja korot nousevat eikä asuntosijoittaminen enää ole yhtä kannattavaa kuin ennen. Tampereella kuitenkin uskotaan myönteiseen kehitykseen.

24.2.2022

IS: Petollinen isännöitsijä hankki lisätuloja kavaltamalla taloyhtiöiden rahoja

Ilta-Sanomat uutisoi Etelä-Savon käräjäoikeuden päätöksestä epärehellisen isännöitsijän tapauksessa. Isännöitsijä oli siirrellyt taloyhtiöiden varoja omalle pankkitililleen yhteensä yli 70 000 euroa. Kavallukset salatakseen hän oli liittänyt taloyhtiöiden kirjanpitoihin tekaistuja tositteita ja vääriä maksatustietoja.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti