
Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua
Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.
Syksy tuli jo ja ainakin vielä sitä seuraa talvi. Talotekniikan toimintavarmuutta arvostetaan nyt taloyhtiössä, ja yhtä varmasti huomataan pian sen puutteet. Kiinteistölehti kertoo aiheesta monen artikkelin voimin.
Pian posti kantaa kotiin Suomen Kiinteistölehden lokakuun numeron. Tuhdin talotekniikkapaketin lisäksi siinä pohditaan muun muassa hissin jälkiasentamista ja siihen saatavia avustuksia. remonttilainaa pienten taloyhtiöiden sen sijaan on joskus vaikea saada, ja tästä kertoo Jaana Larssonin artikkeli.
Huonon sisäilman aiheuttamat oireet ovat monimutkaisia tutkittavia, kertovat asiantuntijat Reijo Holopaisen artikkelissa. Lokakuun numeron Kasvo taas on Suomen Vuokranantajien uusi toiminnanjohtaja Sanna Hughes. Hän kertoo, miten pienvuokranantajat voivat tehdä toiminnastaan helpompaa ja turvallisempaa.
Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Lokakuun näköislehden voit lukea jo nyt. Siihen pääset osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.
Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.
Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.
Lokakuun Suomen Kiinteistölehdessä kurkistetaan uusittuun energiatehokkaaseen pesutupaan ja kuullaan onnistuneesta maalämpöhankkeesta. Puhumme myös sisäilman laadusta ja selvitämme, mitä radon on ja miten sitä torjutaan.
Kesäkuussa voimaan tullut lakimuutos kannustaa taloyhtiöitä kestävää asumista edistäviin hankkeisiin. Uudistuksista, joilla parannetaan merkittävästi kiinteistön tai rakennuksen käytön kestävyyttä, voidaan vastedes päättää enemmistöpäätöksellä.
Sähkölämmitys on puutaloyhtiöissä selvästi yleisin lämmitysmuoto. Se perustuu usein osakkaan itse hankkimiin sähköpattereihin, jolloin lämmityksen kustannukset kohdistuvat kulutuksen mukaan kullekin asukkaalle. Säästöä saa toimivista laitteista.
Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.
Luo tunnus Kirjaudu sisään