Lokakuun Kiinteistölehti kannustaa huolehtimaan talotekniikasta

Syksy tuli jo ja ainakin vielä sitä seuraa talvi. Talotekniikan toimintavarmuutta arvostetaan nyt taloyhtiössä, ja yhtä varmasti huomataan pian sen puutteet. Kiinteistölehti kertoo aiheesta monen artikkelin voimin.

Pian posti kantaa kotiin Suomen Kiinteistölehden lokakuun numeron. Tuhdin talotekniikkapaketin lisäksi siinä pohditaan muun muassa hissin jälkiasentamista ja siihen saatavia avustuksia. remonttilainaa pienten taloyhtiöiden sen sijaan on joskus vaikea saada, ja tästä kertoo Jaana Larssonin artikkeli.

Huonon sisäilman aiheuttamat oireet ovat monimutkaisia tutkittavia, kertovat asiantuntijat Reijo Holopaisen artikkelissa. Lokakuun numeron Kasvo taas on Suomen Vuokranantajien uusi toiminnanjohtaja Sanna Hughes. Hän kertoo, miten pienvuokranantajat voivat tehdä toiminnastaan helpompaa ja turvallisempaa.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Lokakuun näköislehden voit lukea jo nyt. Siihen pääset osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

energiatehokas pesutupa

19.10.2023

Lokakuun Suomen Kiinteistölehti pyykkää energiatehokkaasti

Lokakuun Suomen Kiinteistölehdessä kurkistetaan uusittuun energiatehokkaaseen pesutupaan ja kuullaan onnistuneesta maalämpöhankkeesta. Puhumme myös sisäilman laadusta ja selvitämme, mitä radon on ja miten sitä torjutaan.

kestävä asuminen

12.9.2023

Lakimuutos kannustaa kestävään asumiseen

Kesäkuussa voimaan tullut lakimuutos kannustaa taloyhtiöitä kestävää asumista edistäviin hankkeisiin. Uudistuksista, joilla parannetaan merkittävästi kiinteistön tai rakennuksen käytön kestävyyttä, voidaan vastedes päättää enemmistöpäätöksellä.

puutalossa energiansäästö

22.6.2023

Puutalossa energiansäästö on usein asukkaan harteilla

Sähkölämmitys on puutaloyhtiöissä selvästi yleisin lämmitysmuoto. Se perustuu usein osakkaan itse hankkimiin sähköpattereihin, jolloin lämmityksen kustannukset kohdistuvat kulutuksen mukaan kullekin asukkaalle. Säästöä saa toimivista laitteista.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti