Lakihelppi palvelee Kiinteistöliiton jäsensivuilla 24/7

Uusi Lakihelppi-verkkopalvelu on avattu Kiinteistöliiton jäsentalojen hallitusten ja isännöitsijöiden käytettäväksi. Lakihelppi antaa vastaukset yleisimpiin taloyhtiössä ilmeneviin lakikysymyksiin nopeasti ja selkeästi kerrottuna. Palvelu on käytettävissä arkipäivien lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palvelu rakentuu yleisimmistä taloyhtiöissä esille tulevista kysymyksistä sekä vastauksista näihin kysymyksiin. Kysymysten ja vastausten lisäksi Lakihelppi sisältää napakoita videoita, useita lomakkeita eri tilanteisiin sekä linkkejä lisätietoon. Palvelu on maksuton ja vain Kiinteistöliiton jäsentalojen käytettävissä.

Lakihelppi joko vastaa suoraan kysymykseen tai esittää tarkentavia jatkokysymyksiä. Käyttäjän valinnat ohjaavat vuorovaikutteisesti kysymyspolulla kohti oikeaa vastausta. Vastaukset sekä kysymyspolut oheisaineistoineen ovat Kiinteistöliiton lakimiesten laatimia.

Lakihelppi toimii Kiinteistöliiton jäsensivuilla. Mikäli et vielä ole rekisteröitynyt jäsensivujen käyttäjäksi kannattaa se tehdä osoitteessa www.kiinteistoliitto.fi/kirjautuminen/rekisteroityminen.

Aloita Lakihelpin käyttö seuraavasti:

  1. Kirjaudu jäsensivuille osoitteessa www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut
  2. Valitse vasemman reunan valikosta kohta Laki ja vastuunjako
  3. Valitse Lakihelppi
  4. Tutustu palvelun käyttöehtoihin
  5. Valitse aihe, johon kysymyksesi liittyy
  6. Valitse kysymys ja käytä Lakihelppiä

Voit antaa palautetta palvelusta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kiinteistoliitto.fi.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

talousarviossa

10.1.2023

Talousarviossa huomioitava kasvavat kustannukset

Ensi vuoden talousarviossa on otettava huomioon kasvavat kustannukset, muistuttaa Kiinteistöliitto. Sähkön hinta pysyy korkealla ja lämmityskulut nousevat edelleen. Budjettiin kannattaa jättää liikkumavaraa.

2.5.2023

Taloyhtiöiden korjausrakentamisessa ei näy kasvua

Taloustilanne varjostaa edelleen raskaasti korjausrakentamisen näkymiä, käy ilmi Kiinteistöliiton korjausrakentamisbarometristä. Pääkaupunkiseudulla näkymät ovat heikentyneet vähiten.

24.8.2023

Etäosallistuminen arkipäivää taloyhtiöiden yhtiökokouksissa

Etäyhteydellä osallistuminen taloyhtiön yhtiökokoukseen on yleistynyt laajasti, selviää Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöille tehdystä kyselystä. Etenkin suurimmissa kaupungeissa valtaosa kyselyyn vastanneista taloyhtiöistä tarjosi osakkailleen mahdollisuutta etäosallistumiseen.

taloyhtiöiden talousvaikeudet

28.9.2023

Kustannusten nousu aiheuttaa vaikeuksia taloyhtiöille

Asumiskustannusten nousu aiheuttaa vaikeuksia kotitalouksille ja taloyhtiöille, selviää Kiinteistöliiton taloyhtiöiden talous- ja rahoituskyselystä. Hoitovastikkeita on jouduttu nostamaan, ja monella taloyhtiöllä on rahoitusvaikeuksia. Erityisesti pienten yhtiöiden on vaikea saada lainaa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti