Uutta pintaa As Oy Helmiäispolku 7:ään

As Oy Helmiäispolku 7

As Oy Helmiäispolku 7 Helsingin Näkinpuistossa saa parhaillaan pintaansa uutta väriä. Saumalaakso uusi kohteeseen pari vuotta sitten julkisivujen elastiset saumat ja nyt on julkisivujen maalaustöiden vuoro. Julkisivujen betonipinnat ja parvekkeiden teräskaiteet maalataan ja tiilipinnat suojakäsitellään eli impregnoidaan. Samalla korjataan eteen tulevia betonivaurioita ja vaihdetaan rikkoutuneita tiiliä. Betonipinnoilla käytettävä maali on vettähylkivä ja itsestään puhdistuva. Impregnointi muodostaa myös tiilipinnoille vettä hylkivän pinnan, joka on hengittävä, mutta suojaa sitä ulkopuoliselta kosteudelta.

Vuonna 1989 valmistuneessa talossa on 6-7 kerrosta. Haastetta urakkaan tuo idyllinen puistomainen pihapiiri ja rakennuksen monimuotoisuus. Julkisivuissa on muun muassa kattoterasseja, ulkonevia parvekkeita ja erkkereitä sekä erilaisia pintoja. Nämä hienot arkkitehtooniset yksityiskohdat tekevät kohteesta mielenkiintoisen niin katsoa kuin remontoida. Työ vaatii maalarilta erityistä tarkkuutta, sillä julkisivuissa on paljon erilaisia kulmia ja pykäliä ja maalattu pinta vaihtuu tiilipinnaksi eri korkeuksilla.

Maalaus- ja impregnointiurakka As Oy Helmiäispolku 7:ssä alkoi huhtikuun alussa ja valmistuu elokuun loppuun mennessä.

Ota yhteyttä!

puh: 010 209 7500

urakointi@saumalaakso.fi

Hinta soittaessa 0102 – alkuiseen numeroon on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

www.saumalaakso.fi

Saumalaakso

Saumaustyöt – Tiivistystyöt – Maalaustyöt – Muut julkisivutyöt
Saumaus- ja tiivistysurakointi, sekä saumaustarvikkeita vuodesta 1986

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

9.1.2019

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja? Heinäkuussa 2010 muuttunut asunto-osakeyhtiölaki toi kokonaan uuden käsitteen asunto-osakeyhtiömaailmaan – toiminnantarkastus ja toiminnantarkastaja.

13.6.2016

Äänestys yhtiökokouksessa

Taloyhtiön yhtiökokouspäätöksissä pääsääntö on yksimielisyys. Yksimielinen päätös syntyy useimmiten niin, että hallituksen päätösehdotukselle ei esitetä kokouksessa vaihtoehtoja eikä sitä vastusteta ja kokouksen puheenjohtaja toteaa päätöksen syntyneeksi hallituksen esityksen mukaisesti. Jos yksimielisyyttä ei saavuteta, eli samassa asiassa esitetään useampi päätösvaihtoehto, joista ei päästä yhteisymmärrykseen, on järjestettävä äänestys.

22.1.2018

Kiinteistölehden lakipähkinät 2017

Kiinteistölehden lakipähkinät on koonti vuonna 2017 Suomen Kiinteistölehdessä julkaistuista lakipähkinöistä. Kysymyksiin vastaavat Suomen Kiinteistöliiton, Kiinteistöliitto Uusimaan ja Suomen Vuokranantajien asiantuntijat. Kuka maksaa hissin?

28.5.2015

Äänimäärä ja äänileikkuri yhtiökokouksessa

Äänioikeus on keskeinen osakkeiden omistuksesta seuraava oikeus. Mikä on osakkeiden tuottama äänimäärä yhtiökokouksessa ja mitä tarkoitetaan äänileikkurilla? Voimassa olevan lain mukaan jokainen osake tuottaa yhden äänen kaikissa yhtiökokouksessa käsiteltävissä asioissa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti