Uutta pintaa As Oy Helmiäispolku 7:ään

As Oy Helmiäispolku 7

As Oy Helmiäispolku 7 Helsingin Näkinpuistossa saa parhaillaan pintaansa uutta väriä. Saumalaakso uusi kohteeseen pari vuotta sitten julkisivujen elastiset saumat ja nyt on julkisivujen maalaustöiden vuoro. Julkisivujen betonipinnat ja parvekkeiden teräskaiteet maalataan ja tiilipinnat suojakäsitellään eli impregnoidaan. Samalla korjataan eteen tulevia betonivaurioita ja vaihdetaan rikkoutuneita tiiliä. Betonipinnoilla käytettävä maali on vettähylkivä ja itsestään puhdistuva. Impregnointi muodostaa myös tiilipinnoille vettä hylkivän pinnan, joka on hengittävä, mutta suojaa sitä ulkopuoliselta kosteudelta.

Vuonna 1989 valmistuneessa talossa on 6-7 kerrosta. Haastetta urakkaan tuo idyllinen puistomainen pihapiiri ja rakennuksen monimuotoisuus. Julkisivuissa on muun muassa kattoterasseja, ulkonevia parvekkeita ja erkkereitä sekä erilaisia pintoja. Nämä hienot arkkitehtooniset yksityiskohdat tekevät kohteesta mielenkiintoisen niin katsoa kuin remontoida. Työ vaatii maalarilta erityistä tarkkuutta, sillä julkisivuissa on paljon erilaisia kulmia ja pykäliä ja maalattu pinta vaihtuu tiilipinnaksi eri korkeuksilla.

Maalaus- ja impregnointiurakka As Oy Helmiäispolku 7:ssä alkoi huhtikuun alussa ja valmistuu elokuun loppuun mennessä.

Ota yhteyttä!

puh: 010 209 7500

urakointi@saumalaakso.fi

Hinta soittaessa 0102 – alkuiseen numeroon on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

www.saumalaakso.fi

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

julkisivun kunnossapito

22.7.2022

Tarkista julkisivusi

Kiinteistön julkisivuihin kertyy jatkuvasti likaa, levää, hometta, sammalta ja jäkälää. Ne kannattaa siivota säännöllisesti pois, jotta pinta pysyy pidempään kunnossa. Näin taloyhtiö säästää myös rahaa, kun julkisivua ei tarvitse olla jatkuvasti uusimassa.

ikkunoiden kunnostus

8.7.2022

Ikkunoiden kunnostus on historian säilyttämistä

Vanhoja ikkunoita ei tarvitse välttämättä uusia, vaan ne voidaan kunnostaa. Kunnostus tulee pidemmän päälle taloyhtiölle edullisemmaksi kuin uusiminen. Se on myös ekologisempaa.

rivitalo

10.8.2022

Parannusta rivitalojen äänieristykseen

Yksinkertaiset rungot sekä puutteelliset läpiviennit ja tiivistykset voivat aiheuttaa ongelmia rivitalojen asuntojen väliseen äänieristykseen. Tilanteeseen on kuitenkin olemassa ratkaisuja. Äänieristävyyttä voidaan parantaa muun muassa rakenteiden massan lisäyksellä.

20.6.2022

Mitä maalämpö vaatii?

Maalämpöjärjestelmä voi olla taloyhtiölle hyvä vaihtoehto lämmityskustannusten leikkaamiseen. Järjestelmää harkittaessa kannattaa kuitenkin perehtyä sen reunaehtoihin ja teknisiin vaatimuksiin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti