Uutta pintaa As Oy Helmiäispolku 7:ään

As Oy Helmiäispolku 7

As Oy Helmiäispolku 7 Helsingin Näkinpuistossa saa parhaillaan pintaansa uutta väriä. Saumalaakso uusi kohteeseen pari vuotta sitten julkisivujen elastiset saumat ja nyt on julkisivujen maalaustöiden vuoro. Julkisivujen betonipinnat ja parvekkeiden teräskaiteet maalataan ja tiilipinnat suojakäsitellään eli impregnoidaan. Samalla korjataan eteen tulevia betonivaurioita ja vaihdetaan rikkoutuneita tiiliä. Betonipinnoilla käytettävä maali on vettähylkivä ja itsestään puhdistuva. Impregnointi muodostaa myös tiilipinnoille vettä hylkivän pinnan, joka on hengittävä, mutta suojaa sitä ulkopuoliselta kosteudelta.

Vuonna 1989 valmistuneessa talossa on 6-7 kerrosta. Haastetta urakkaan tuo idyllinen puistomainen pihapiiri ja rakennuksen monimuotoisuus. Julkisivuissa on muun muassa kattoterasseja, ulkonevia parvekkeita ja erkkereitä sekä erilaisia pintoja. Nämä hienot arkkitehtooniset yksityiskohdat tekevät kohteesta mielenkiintoisen niin katsoa kuin remontoida. Työ vaatii maalarilta erityistä tarkkuutta, sillä julkisivuissa on paljon erilaisia kulmia ja pykäliä ja maalattu pinta vaihtuu tiilipinnaksi eri korkeuksilla.

Maalaus- ja impregnointiurakka As Oy Helmiäispolku 7:ssä alkoi huhtikuun alussa ja valmistuu elokuun loppuun mennessä.

Ota yhteyttä!

puh: 010 209 7500

urakointi@saumalaakso.fi

Hinta soittaessa 0102 – alkuiseen numeroon on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

www.saumalaakso.fi

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

osakkaan maksukyvyttömyys

27.3.2023

Kuinka toimia osakkaan ollessa maksukyvytön?

Kotitalouksien maksuvaikeudet ovat lisääntyneet inflaation kiihtymisen ja korkojen nousun myötä. Asunto-osakeyhtiöissä tämä ilmenee kasvavina vastikerästeinä. Taloyhtiö voi yrittää periä vastiketta osakkaalta, ja jos se ei onnistu, yhtiö voi ottaa huoneiston hallintaansa.

Tilaajille

asbestinpurku

21.4.2023

Asbestinpurku alkaa kartoituksesta

Vanhojen talojen märkätiloista löytyy usein asbestia. Kun märkätiloja aletaan remontoida, täytyy aluksi tehdä asbesti- ja haitta-ainekartoitus. Sen jälkeen tila suojataan ja asbesti siivotaan huolellisesti pois.

graffiti

29.9.2023

Graffiti seinässä? Toimi näin

Talojen seinien ilkivaltainen töhriminen lisääntyy Suomessa. Graffitit ovat monelle taloyhtiölle toistuva riesa. Graffitin ilmestyessä seinään taloyhtiön täytyy tehdä rikosilmoitus, poistaa töhry mahdollisimman nopeasti ja suojata seinän pinta.

osakas hyvitys

24.4.2023

Milloin osakas voi saada hyvitystä?

Taloyhtiö voi hyvittää osakkaalle hänen tekemänsä kylpyhuoneremontin, jos se on hyödynnettävissä yhtiön hankkeessa ja näin ollen tuo yhtiölle säästöä. Hyvitys toteutetaan vastikealennuksen muodossa.

Tilaajille