Tule kehittämään tulevaisuuden energiapalveluita kanssamme!

asiakasvaikuttaja-tiimin

Vantaalla Energia on ilmastoystävällisen lämmöntuotannon edelläkävijä, jonka edullinen ja vakaahintainen lämpö lämmittää jopa 90 % Vantaan kiinteistöistä kodeista kouluihin. Vantaan Energia tuottaa ja myy lämpöä ja erilaisia lämpöpalveluita. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaillemme sujuva arki tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita. Meiltä löytyvät myös tutkitusti Suomen tyytyväisimmät lämpöasiakkaat. Haluammekin nyt kutsua asiakkaamme mukaan kehittämään palveluitamme.

Vantaan Energian palveluvalikoimasta löytyvät monipuoliset tuotteet ja palvelut koko kiinteistön elinkaaren ajalle; vaivattomasta rakentamisesta kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen kautta aina niiden energiatehokkuuden parantamiseen ilman isoja investointeja. Mitä muuta voisimme vielä tarjota? Onko sinulla ajatuksia siitä, mihin suuntaan energiayhtiön tulisi kehittää palveluvalikoimaansa? Tule mukaan Asiakasvaikuttaja-tiimiimme kehittämään tulevaisuuden palveluita kanssamme.

Asiakasvaikuttaja-tiimin tarkoituksena on ideoida, kehittää ja testata Vantaan Energian palveluvalikoimaan tulevia uusia tuotteita ja palveluita. Tiimiin ovat tervetulleita asiakkaamme, kuten esimerkiksi taloyhtiöiden hallitusaktiivit, isännöitsijät ja rakennuttajat.

– Oikeastaan kaikki ovat tervetulleita, joita kiinnostaa esimerkiksi lämmityksen, energiatehokkuuden tai muun kiinteistötekniikan kehittäminen. Tavoitteena on yhteistyössä ideoida ja testata uusia palveluita kiinteistöjen koko elinkaaren ajalle, kertoo Vantaan Energian tuote- ja palvelukehityspäällikkö Esa Helteenvuori.

Asiakasvaikuttaja-tiimin ei ole tarkoitus työllistää osanottajia liikaa, sillä suunnitelmana on kutsua jäseniä mukaan muutaman kerran vuodessa paikan päällä tai Teamsin välityksellä. Aina ei myöskään tarvitse ehtiä mukaan.

– Kannattaa lähteä mukaan Asiakasvaikuttaja-tiimiin. Vantaan Energia on energia-alan edelläkävijä, jonka innovatiiviset ideat muuttavat koko energia-alaa ilmastoystävällisempään suuntaan. Lyödään yhdessä viisaat päämme yhteen ja ideoidaan tulevaisuuden palveluita kiinteistöille, jotka tarjoavat sinulle entistä sujuvamman arjen, summaa Helteenvuori.

Ilmoittaudu mukaan

Lisätiedot

Esa Helteenvuori, tuote- ja palvelukehityspäällikkö Energiapalvelut, Vantaan Energia Oy
esa.helteenvuori@vantaanenergia.fi
p. 044 322 2020

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

lämpöpumppu

1.11.2022

Lämpöpumppu korvasi kaukolämmön

Runosmäen aluelämpöverkolla oli kattiloiden ikääntyessä edessä päätös tulevaisuuden energianlähteestä. Asukkaat halusivat säilyttää itsenäisyytensä, joten ratkaisuksi keksittiin iso lämpöpumppu, joka ottaa energiaa ulkoilmasta.

helle

4.5.2022

Helteet tekevät kodeista vaarallisen kuumia – Tulevaisuuden jäähdytystarpeet selvityksessä

Tukalat helteet ovat yleistyneet ilmastonmuutoksen myötä. Ne aiheuttavat epämukavien olojen lisäksi ennenaikaisia kuolemia, joten asuntoihin etsitään nyt jäähdytyskeinoja. Aalto-yliopiston tuore tutkimushanke selvittää rakennusten lämpötilojen vaikutusta ihmisten viihtyvyyteen.

Mukana päätöksissä

17.8.2022

Kuukauden kasvo: Mukana taloyhtiön päätöksissä

Monessa taloyhtiössä valitaan keväällä uusi hallitus. Pitkäaikainen taloyhtiönhallitusaktiivi Seppo Simola antaa vinkkejä hallitustyöskentelyyn uusille ja vanhoille hallituksen jäsenille.

27.10.2022

Kuukauden kasvo: Takaisin kasvu-uralle

Talokeskuksen uusi toimitusjohtaja Anssi Väätäinen aikoo viedä Talokeskuksen uudelle vuosisadalle. Se tarkoittaa yrityksen mielikuvan kirkastamista: Talokeskus on paljon muutakin kuin kuntoarvioiden tekijä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti