Tiesitkö, että ikkunoilla ja ovilla voidaan varmistaa toimiva koti?

Ikkunoihin ja oviin liittyy asioita, jotka huomioimalla voidaan varmistaa toimiva koti vuosikymmeniksi. Ota Pihlan vinkit talteen alta!

Toimivassa kodissa on mukava asua ja arki on sujuvaa. Ikkunoilla ja ovilla voidaan vaikuttaa merkittävästi kodin viihtyvyyteen ja nostaa asumismukavuus uudelle tasolle. Kotimaisten Pihla-ikkunoiden ja -ovien ominaisuuksien ja monipuolisten lisävarusteiden avulla voi toimivan kodin varmistaa vuosikymmeniksi. Ikkunoiden tyyli ja niiden kautta sisään tuleva luonnonvalo ovat iso osa kodin sisustusta ja tilojen suunnittelua. Oikeilla ikkuna- ja ovivalinnoilla voidaan vaikuttaa valon ja sisustuksen lisäksi myös muun muassa asuinrakennuksen energiatehokkuuteen, mobiilikuuluvuuteen, turvallisuuteen ja sisäilmaan.

Toimiva koti on energiatehokas

Asuinrakennuksen energiatehokkuuden näkökulmasta ikkunat ja ovet ovat erittäin merkittävässä roolissa. Energiatehokkaat ikkunat pienentävät myös asumisen hiilijalanjälkeä merkittävästi, sillä parhaimmillaan energiatehokkailla ikkunoilla voidaan vähentää lämmitysenergian päästöjä jopa 25 prosentilla. Energiatehokkaat ikkunat ja ovet lisäävät myös asumismukavuutta, sillä ikkunoiden ja ovien edessä voi tällöin oleskella ilman huolta vedosta tai vilusta. Pihlan tuotteilla suoritettava taloyhtiön ikkunaremontti varmistaa lämmitysenergiankulutuksen vähentämisen lisäksi, että kaikki huoneistojen asuinneliöt voidaan hyödyntää tehokkaasti, kun vedon tunteesta ei tarvitse kantaa huolta.

Toimivassa kodissa on hyvä sisäilma

Sisäilman laadulla on suuri merkitys sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen. Terve ja puhdas sisäilma voidaan taata myös ikkunavalinnoilla ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiileitä.

Pihlan KLIK-raitisilmaventtiilillä mahdollistetaan hyvä ilmanvaihto ja voidaan tuoda tuloilmaa hallitusti asuinhuoneistoihin. KLIK-raitisilmaventtiili asetetaan ikkunan yläosaan ja tyylikkäästi muotoiltu, mahdollisimman huomaamaton, sekä helppokäyttöinen lisävaruste ilmanvaihdon parantamiseksi.

Tuuletusikkunoihin asetettava Siitepölyverkko taas mahdollistaa terveellisen tuulettamisen ilman huolta allergiaoireista tai kutsumattomista vierailijoista. Siitepölyverkot ovatkin vaivattominta hankkia heti uusien ikkunoiden yhteydessä. ja ne ovat näppärä napsauttaa paikoilleen, sekä irrottaa talven ajaksi talvisäilytykseen.

Pihlan Auringonsuojalasi varmistaa oikean lämpötilan sisätiloissa, vaikka lasipinnat olisivat suuret ja suuntautuneet etelään. Auringonsuojalasi ehkäisee auringonsäteilyn aiheuttamaa häikäisyä sisätiloissa ja varmistaa ettei aurinkoisenakaan päivänä huoneiston sisälämpötila pääse kohoamaan eli estää tilojen liikalämpenemisen.

Toimiva koti on turvallinen

Pihlan tuotteilla voit minimoida kodin riskit, sillä uudet ikkunat ja ovet ovat monella tapaa turvallisempia kuin vanhat ja kuluneet. Lisäksi tuotteisiimme on saatavilla monipuolisesti ominaisuuksia ja lisävarusteita, joilla turvallisuutta ja käyttömukavuutta voidaan lisätä entisestään.

Sälekaihtimien integroidussa mekaniikassa on otettu huomioon, etteivät niin lemmikit kuin lapsetkaan sotkeudu sälekaihtimien naruihin. Lasitusratkaisuissa on huomioitu hyvin vahvasti turvallisuus ja esimerkiksi ikkunoihin ja lasiaukollisiin oviin on valittavissa karkaistu turvalasi, joka rikkoutuessaan murenee hyvin pieniksi murusiksi eikä aiheuta vaaraa terävistä lasinsiruista.

Toimivassa kodissa on yhteydet kunnossa

Asuinrakennuksista tehdään jatkuvasti yhä energiatehokkaampia, mutta samalla mobiilisignaalien pääsy sisätiloihin heikkenee, kun rakennusmateriaalit kehittyvät enemmän lämpöä eristäviksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kännykkä ei kuulu kunnolla ja mobiilinetti tökkii. Ongelmaan on onneksi kehitetty ratkaisu, sillä Pihla Antennilasi varmistaa toimivat yhteydet energiatehokkuudesta tinkimättä. Antennilasi vahvistaa mobiilisignaalia, jolloin netin selailu ja puhelut ovat mahdollisia missä päin asuntoa tahansa.

Antennilasi on hiuksenhieno, ikkunan selektiivipintaan laserilla työstetty antennikuvio, joka helpottaa mobiilisignaalien kulkua signaalia vaimentavien seinärakenteiden läpi. Antennilasi siirtää tehokkaasti operaattoreiden mobiilikentän sisäpuolelle, ja parantaa oleellisesti mobiilikuuluvuutta verrattuna tilanteeseen, jossa antennia ei ole.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Pihla-Tiivi

Pihla ja Tiivi ovat taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremonttien luotettavimmat kumppanit. Tarjoamme Suomen edistyksellisimmän ikkuna- ja ovimerkkivalikoiman sekä tutkitusti parhaan asennuksen ja projektinhoidon kaiken kokoisille taloyhtiöille ympäri Suomen.

Tyytyväisten asiakkaiden ja vuosikymmenien kokemuksen ansiosta meistä on tullut alamme suurin ja vakavaraisin toimija, jonka vastuullinen toiminta määrittää koko alan standardin. Takaamme vastuullisen ja vaivattoman ikkuna- ja oviremontin juuri sinun taloyhtiösi korkeimpiin odotuksiin.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.8.2023

Kaupallinen yhteistyö

Picote tuo globaalin näkökulman putkien kunnostukseen

Picote tunnetaan rakenteita rikkomattomasta tekniikastaan myös Yhdysvalloissa, jonne se laajentui jo vuonna 2013. Nykyään Picotella työskentelee Pohjois-Amerikassa jo 10 työntekijää. Yritys laajentuu edelleen ja tekee jatkuvasti uusia innovaatioita.

Picote

Kotipehkussa yhteisöllisesti

21.12.2022

Kotipehkussa asutaan yhteisöllisesti

Tamperelaisessa As Oy Kotipehkussa elämä on yhteisöllistä. Taloyhtiöstä löytyy muun muassa päiväkoti, yhteistalo, kasvimaa, maakellari ja bändikämppä. Taloyhtiön juuret ovat opiskelijoiden kommuuniasumisessa 1990-luvulla.

patteriverkosto

19.10.2022

Pidä patteriverkosto kunnossa

Taloyhtiössä kannattaa sopia yksi lämpötila, johon kaikki huoneistot säädetään. Jos lämpötila silti vaihtelee, vika voi olla ilmanvaihdossa. Myös patteriverkosto voi tarvita säätöä.

senioritalo

23.3.2023

Senioritalo taistelee tulvia vastaan

As Oy Kangasalan Hopeaharju koki toissa kesänä mittavat tulvavahingot, kun vesi nousi sen varastotiloihin. Taloyhtiön hallitus alkoi etsiä ratkaisuja, joilla tulvat saataisiin estettyä tulevaisuudessa. Kaupunkitulvat tulevat lisääntymään ilmastonmuutoksen ja maa-alueiden asfaltoinnin myötä.

Tähtiartikkeli

Tilaajille