Taloyhtiösopimuksella koko talo saadaan nettiin järkevästi ja edullisesti

Taloyhtiöissä data liikkuu entistä tiuhempaan tahtiin, mutta se ei johdu pelkästään asukkaiden lisääntyneistä etätöistä tai monien eri suoratoistopalveluiden kulutuksesta. Oman osansa kaistasta nappaa myös yhä digitaalisemmaksi ja etähallittavammaksi muuttuva talotekniikka. Nettiä tarvitaan mm. lämmönjakohuoneen tekniikan etävalvontaan, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisten tilojen kulunvalvontaan, kameravalvontaan, taloyhtiön saunan lämmityksen ohjaukseen, sähköautojen lataustolppiin ja moneen muuhun koko yhtiötä palvelevaan käyttöön.

Kiinteistötekniikan etäohjaus tai kulunvalvonta eivät ole Netflixin kaltaisia kaistasyöppöjä, mutta niissä yhteyksien on oltava vielä tavallisia kotiliittymiäkin luotettavampia ja niiltä vaaditaan vahvaa tietoturvaa.

DNA:n taloyhtiönetti onkin erinomainen vaihtoehto koko talon nettiratkaisuksi. Sillä joka kotiin saadaan luotettava ja nopea netti, joka helpottaa taatusti jokaisen asukkaan arkea. Samalla DNA:n turvalliset M2M-talotekniikkaliittymät hoitavat erinomaisesti tiedonsiirron eri kiinteistöautomaation sensoreiden, laitteiden ja järjestelmien välillä.

Nettiin nopeutta käytön mukaan

Asukkaat arvostavat valinnanvapautta laajakaistanopeuksissa- ja palveluissa. Toimivassa taloyhtiön netissä asukkaat eivät maksa turhasta, vaan ainoastaan niistä palveluista mitä käyttää ja tarvitsee. DNA:n taloyhtiösopimuksella jokainen asukas pystyy helposti valitsemaan juuri omaan kotiin ja kukkarolle parhaiten sopivan netin, huomattavasti tavallisia liittymiä edullisemmin.

Koko talo nettiin helposti ja mutkattomasti

DNA:n taloyhtiönetin hankinta hoituu helposti oman alueesi hyvin tuntevan yhteyshenkilön kanssa. DNA huolehtii kaikista liittymiseen kuuluvista asennustöistä, kytkennöistä ja asukkaiden tiedottamisesta. Erityisesti hallituksen ja isännöitsijän tukena on oma Taloyhtiöpalvelu, joka auttaa kaikissa taloyhtiön netti- ja kaapeli-TV-palveluita koskevissa asioissa.

Taloyhtiön nettiin siirtymisestä on tehty mahdollisimman helppoa myös asukkaille. DNA Asennusmestari tulee tarvittaessa paikan päälle ja laittaa kodeissa netin valmiiseen käyttökuntoon ja virittää myös tv-kanavat kohdilleen DNA:n kaapeli-tv-verkossa.

Taloyhtiöpäättäjä tai isännöitsijä

DNA on kumppani, jonka kanssa homma toimii. Ota yhteyttä ja pyydä yksilöllinen tarjous netistä omalle taloyhtiöllesi.

dna.fi/taloyhtiöt

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

DNA

DNA on asumisen avulias kumppani, jolta taloyhtiö saa kiinteän laajakaistan markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Tutustu myös DNA:n älylämmityspalvelu Wattiseen. Se lisää asumismukavuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

ilmastoviisas taloyhtiö

12.9.2022

Ilmastoviisautta taloyhtiöille

Suomen Kiinteistöliitto on käynnistänyt Ilmastoviisas taloyhtiö -kiertueen, jossa vieraillaan yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Kiertueella keskustellaan taloyhtiöiden kanssa ja kartoitetaan yhdessä parhaita ilmastoviisaita tekoja asumisessa.

hiilinegatiivinen

29.8.2022

Rohkeat energiaratkaisut tekivät taloyhtiöstä hiilinegatiivisen

Tamperelainen As Oy Pohjolankatu 18 - 20 on Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen taloyhtiö. Se käyttää kaksisuuntaista kaukolämpöä, eli myy lämpöä takaisin energiayhtiölle. Energiaa saadaan taloyhtiössä monesta lähteestä, esimerkiksi aurinkokeräimistä.

uusi lämmitysjärjestelmä

10.10.2022

Uusi lämmitysjärjestelmä tuo säästöjä

Helsinkiläinen As Oy Katajaharjuntie 15 vaihtoi kaukolämmön usean energialähteen yhdistelmään. Poistoilman lämmön talteenotosta, maalämmöstä ja aurinkoenergiasta koostuva yhdistelmä on ollut huoleton ratkaisu ja tuonut säästöjä.