Projektijohdon assistentti Marika Määttä viihtyy Saumalaaksolla

Marika

Marika Määtällä on takanaan mielenkiintoinen ja monipuolinen työhistoria. Hän on aiemmalta ammatiltaan putkiasentaja ja lvi-eristäjä, joten rakennusala on hänelle tuttu. Lisäksi Marika on työskennellyt muun muassa kirjapainossa ja varastossa. Monipuolinen on myös hänen nykyinen työnsä projektijohdon assistenttina Saumalaaksolla.

– Työnkuvani on laaja. Otan vastaan tarjouspyyntöjä, haen katulupia, avustan projektinjohtajia työmaalla ja urakkaneuvotteluissa, hoidan tiedottamista, tilaan tavaroita. Eli teen kaikenlaista avustavaa työtä, mitä projektinjohtajat keksivät minulla teettää, Marika kertoo.

Juuri monipuolisuus onkin hänen mielestään työssä parasta.

– Pidän siitä, että välillä on hiljaisempia päiviä toimistolla ja välillä jalkaudutaan työmaalle. Yksikään päivä ei ole samanlainen. Se pitää mielenkiinnon yllä.

Saumalaaksolle Marika päätyi hieman sattuman kautta. Hänellä oli tapana katsella työpaikkailmoituksia epäsäännöllisen säännöllisesti, ja keväällä 2022 hän huomasi Saumalaakson haun.

– Ilmoitus sattui hyvään saumaan, joten hain ja sain työn, Marika muistelee.

Hän aloitti Saumalaaksolla huhtikuussa, eli tätä juttua kirjoittaessa hän on ollut talossa puolisen vuotta. Projektijohdon assistentin virka oli Saumalaaksolla uusi.

– Aloittaessani ei ollut mitään tiettyjä tehtäviä mitä ottaa haltuun, vaan toimenkuvani on muokkautunut ajan kanssa. Aika näyttää, miten tulevaisuudessa käy. Veikkaan, että jossain vaiheessa tulee muutoksia työnkuvaan, kun kokemus alalla lisääntyy.

Parasta Saumalaaksolla Marikan mielestä on hyvä työyhteisö.

– Pidän työkavereistani tosi paljon. Minut otettiin mukaan porukkaan tosi nopeasti, vaikka tulin uutena. Missään vaiheessa ei ole ollut ulkopuolinen olo. Se, että viihtyy työkavereiden kanssa, on työpaikalla tärkeintä, hän kertoo.

Marika arvostaa myös sitä, että Saumalaaksolla työntekijöiden vaihtuvuus on pieni.

– Aiemmassa ammatissani eristysalalla porukka tulee ja menee. Täällä on jopa alusta asti mukana olleita työntekijöitä. Asioita on pakko olla hyvin, kun porukka viihtyy pitkään, hän tiivistää.

Haluaisitko meidän työkaveriksemme?
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai laita avoin hakemus!

https://saumalaakso.fi/rekry/

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

vakuutus korvasi

23.2.2023

Vakuutus korvasi uuden rivitalon palaneen tilalle

Viime kesänä Mäntsälässä palaneen rivitalon tilalle nousee uudisrakennus. Vakuutuksen turvin siitä rakennetaan lähes entisenkaltainen. Rivitalopalot ovat Suomessa valitettavan yleisiä, mutta palo-osastointi voi auttaa vähentämään niiden aiheuttamia tuhoja.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Jukka Moilanen

9.12.2022

Kaupallinen yhteistyö

Jukka Moilanen hakeutui saumausalalle perheen innoittamana

Jukka Moilasen koko perhe on saumausalalla, ja alaa vaihtaessaan Jukkakin päätyi Saumalaaksoon. Hän aloitti heti harjoittelun jälkeen projektipäällikkönä ja on pitänyt työssään erityisesti siitä, että voi aikatauluttaa itse oman työnsä.

Saumalaakso

Saumaus on ympäristöystävällistä

31.5.2022

Kaupallinen yhteistyö

Saumaus on ekoteko

Saumauksessa käytettävät materiaalit kehittyvät jatkuvasti ekologisemmiksi. Saumalaaksokin sitoutuu noudattamaan toiminnassaan ympäristöystävällisiä menettelyjä ja etsimään ekologisia ratkaisuja.

Saumalaakso

palokatko

14.10.2022

Kaupallinen yhteistyö

Mika Lemberg on palokatkojen asiantuntija

Saumalaakso Oy Länsi-Suomen projektipäällikkö Mika Lemberg on palokatkoasennusten asiantuntija. Hän tuli Saumalaaksolle töihin puoli vuotta sitten ja on viihtynyt hyvin.

Saumalaakso

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti