Miksi sukittaminen kannattaa viemäreiden saneerauksessa?

sukittaminen

Isännöintiliiton webinaarissa pureuduttiin yhdessä Picote Oy /Picote Groupin asiantuntijoiden kanssa viemärisukitukseen ja siihen, miten taloyhtiö voi hyötyä sukituksesta.

Webinaarissa käytiin muutaman esimerkin avulla lyhyesti läpi, mitä taloyhtiön tulisi odottaa sukitushankkeelta ja kuinka esimerkiksi mahdolliset ongelmakohdat ratkaistaan.

Kiinteistöjen ikääntyessä taloyhtiöiden korjausvelka kasvaa vuosi vuodelta. Taloyhtiön ratkaisu ikääntymistä vastaan on saneerata ja uudistaa kiinteistöä, jotta ylläpito ja tarvittavat korjaushankkeet voidaan tehdä yhtiön kukkarolle sopivalla aikavälillä. Voidaanko sukittamalla huojentaa taloyhtiön korjaustaakkaa? Webinaarissa kuulet vastauksia esimerkiksi siihen, mitä viemärinsukitushanke käytännössä tarkoittaamitä taloyhtiö voi odottaa urakalta ja kuinka sukitushankkeesta syntyy yhtiölle hyötyjä. Saat webinaarista käytännön infopaketin, jota voit hyödyntää esimerkiksi hallituksen kokouksessa tai yhtiökokouksessa.

Aiheesta ovat kertomassa Picote Solutions Oy / Picote Groupin sukitusasiantuntija Mikko Saarijärvi, jolla on 15 vuoden kokemus alalta sukitusurakoinnin, suunnittelun ja valvonnan puolelta sekä myynti-ja markkinointijohtaja Tom Appelroth, jolla on lähes 10-vuoden kokemus isännöitsijöiden kanssa työskentelystä sekä useamman vuoden kokemus taloyhtiön hallitustyöskentelystä taloyhtiön puheenjohtajan roolissa. Picoten asiantuntijoiden kanssa keskustelemassa on Isännöintiliiton Aki Salo.

Katso tallenne webinaarista

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Katso myös nämä

viemärinkuvaus

3.11.2022

Milloin viemärikuvaus on tarpeen?

Taloyhtiön viemäreitä kannattaa tutkia säännöllisesti. Viemärikuvaus paljastaa piilevät viat, ja niihin ehditään reagoida ajoissa. Uuden talon viemärit kannattaa kuvata jo ensimmäisen kymmenvuotistarkastuksen lähestyessä.

tilaisuus tekee varkaan

1.9.2022

Tilaisuus tekee varkaan – taloyhtiön hallituksessakin

Taloyhtiön hallituksen tehtäviin kuuluu myös isännöitsijän valvonta. Tehtävää ei kannata laiminlyödä, sillä se voi kostautua hallituksen jäsenten omasta pussista. Isännöitsijä kannattaakin valita huolella.

patteriverkosto

19.10.2022

Pidä patteriverkosto kunnossa

Taloyhtiössä kannattaa sopia yksi lämpötila, johon kaikki huoneistot säädetään. Jos lämpötila silti vaihtelee, vika voi olla ilmanvaihdossa. Myös patteriverkosto voi tarvita säätöä.

Mukana päätöksissä

17.8.2022

Kuukauden kasvo: Mukana taloyhtiön päätöksissä

Monessa taloyhtiössä valitaan keväällä uusi hallitus. Pitkäaikainen taloyhtiönhallitusaktiivi Seppo Simola antaa vinkkejä hallitustyöskentelyyn uusille ja vanhoille hallituksen jäsenille.