Luotettava nettiyhteys on kotikonttorin edellytys

Suomalaiset kokevat etätyöt helpotuksena, selviää DNA:n teettämästä Digitaaliset elämäntavat -tutkimuksesta. Iso osa etätyöntekijöistä on pandemian jälkeen palannut jo kokonaan tai osittain toimistolle, mutta reilu kolmasosa niistä, joilla on siihen mahdollisuus, aikoo jatkaa etäilyä jopa aiempaa enemmän. Tutkimuksen mukaan reilu puolet suomalaisista voi tehdä etätöitä, ja etätyöt koetaankin pääsääntöisesti positiivisena asiana.

Kotona työskentelevän on voitava luottaa siihen, että nettiyhteys toimii varmasti. Jo pienillä helpoilla nikseillä saattaa yskähtelevä netti lähteä toimimaan tuntuvasti vikkelämmin.

Sijoita modeemi keskeiselle paikalle

Modeemin sijainnilla on myös iso merkitys netin toimintaan. Sitä ei kannatakaan sijoittaa sohvan taakse lattialle tai suljettuun kaappiin. Modeemi tulisi sijoittaa mahdollisimman keskeiselle paikalle, vaikkei se sisustuksellisesti olisikaan optimaalisin ratkaisu. Nykyisin kuitenkin myös modeemit ovat jo muotoilultaan hyvin sisustukseenkin sopivia. Joskus myös paksut seinät ja metallirakenteet saattavat heikentää signaalia.

Ajantasaiset laitteet ja ohjelmistot vauhdittavat nettiä

Jos yhteys tökkii, kannattaa tarkistaa, että kaikissa laitteissa on viimeisimmät ohjelmistoversiot. Myös modeemin vaihtaminen kokonaan uuteen on paikallaan noin 2-3 vuoden välein. Nettiyhteys ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla vanhassa laitteessa. On myös hyvä muistaa, että kun nettiä käyttää entistä enemmän esimerkiksi videoiden katseluun, vanhan liittymän nopeus ei enää vastaa muuttuneita käyttötarpeita.

DNA:n taloyhtiönetti on edullisin tapa hankkia nopea ja luotettava netti

Jos netti toimii niin hyvin kuin mahdollista, mutta ei vauhti ja varmuus ei siltikään riitä, kannattaa selvittää mahdollisuus taloyhtiönettiin. DNA:n taloyhtiönetti tarjoaa jokaiselle jotakin, sillä kukaan asukas ei ole samanlainen. Taloyhtiösopimus tuo kaikille asukkaille vuokraan tai vastikkeeseen kuuluvan nettiyhteyden perusnopeudella, mutta lisää vauhtia kaipaavat voivat nostaa nopeutta edullisesti vaikka gigaan asti – taloyhtiöasiakkaan erityishinnoin. DNA taloyhtiösopimuksesta hyötyvät kaikki, sinkuista suurperheisiin, sillä asukkaat maksavat vain siitä mitä tarvitsevat. Lue lisää DNA:n taloyhtiönetistä

DNA on asumisen avulias kumppani

DNA:lta saat kiinteän netin markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti yhdestä ja samasta osoitteesta, sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

DNA

DNA on asumisen avulias kumppani, jolta taloyhtiö saa kiinteän laajakaistan markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Tutustu myös DNA:n älylämmityspalvelu Wattiseen. Se lisää asumismukavuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

harmaan talouden torjunta

5.5.2023

Harmaan talouden torjunta huomioitava rakennusurakoissa

Taloyhtiön hallituksen täytyy ottaa huomioon harmaan talouden torjunta hankkiessaan palveluja ulkopuolisilta palveluntarjoajilta. Hallituksen kannattaa palkata ulkopuolinen projektijohtaja valvomaan urakoitsijan valintaa.

sähkön riittävyyden

30.3.2023

Säästötoimet takasivat sähkön riittävyyden talvella

Leuto talvi, tuontisähkön hyvä saatavuus, kotimaisen tuotannon luotettava toiminta ja sähkön säästäminen varmistivat sähkön riittävyyden kuluneena talvena. Niukin tilanne oli joulukuussa ja kulutushuippu saavutettiin vasta maaliskuussa.

17.4.2023

Kaupallinen yhteistyö

Asumiskulujen kasvun hillintään on toimivia keinoja

DNA Netti taloyhtiösopimus mahdollistaa merkittävää säästöä asumiskustannuksissa. Jokainen asukas voi hankkia itselleen sopivan lisänopeuden edullisesti. Lämmityskustannusten alentamisessa auttaa DNA:n Wattinen.

DNA

23.11.2022

Olisiko aika uusia sähköt?

Taloyhtiön sähköjärjestelmä on syytä saneerata, jos se on todettu turvallisuudeltaan puutteelliseksi tai kapasiteetiltaan riittämättömäksi nykypäivän tarpeisiin. Nykypäivänä suomalaisten sähkönkäyttö on huomattavan suurta. Sähköt voidaan päivittää esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.