Luotettava nettiyhteys on kotikonttorin edellytys

Suomalaiset kokevat etätyöt helpotuksena, selviää DNA:n teettämästä Digitaaliset elämäntavat -tutkimuksesta. Iso osa etätyöntekijöistä on pandemian jälkeen palannut jo kokonaan tai osittain toimistolle, mutta reilu kolmasosa niistä, joilla on siihen mahdollisuus, aikoo jatkaa etäilyä jopa aiempaa enemmän. Tutkimuksen mukaan reilu puolet suomalaisista voi tehdä etätöitä, ja etätyöt koetaankin pääsääntöisesti positiivisena asiana.

Kotona työskentelevän on voitava luottaa siihen, että nettiyhteys toimii varmasti. Jo pienillä helpoilla nikseillä saattaa yskähtelevä netti lähteä toimimaan tuntuvasti vikkelämmin.

Sijoita modeemi keskeiselle paikalle

Modeemin sijainnilla on myös iso merkitys netin toimintaan. Sitä ei kannatakaan sijoittaa sohvan taakse lattialle tai suljettuun kaappiin. Modeemi tulisi sijoittaa mahdollisimman keskeiselle paikalle, vaikkei se sisustuksellisesti olisikaan optimaalisin ratkaisu. Nykyisin kuitenkin myös modeemit ovat jo muotoilultaan hyvin sisustukseenkin sopivia. Joskus myös paksut seinät ja metallirakenteet saattavat heikentää signaalia.

Ajantasaiset laitteet ja ohjelmistot vauhdittavat nettiä

Jos yhteys tökkii, kannattaa tarkistaa, että kaikissa laitteissa on viimeisimmät ohjelmistoversiot. Myös modeemin vaihtaminen kokonaan uuteen on paikallaan noin 2-3 vuoden välein. Nettiyhteys ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla vanhassa laitteessa. On myös hyvä muistaa, että kun nettiä käyttää entistä enemmän esimerkiksi videoiden katseluun, vanhan liittymän nopeus ei enää vastaa muuttuneita käyttötarpeita.

DNA:n taloyhtiönetti on edullisin tapa hankkia nopea ja luotettava netti

Jos netti toimii niin hyvin kuin mahdollista, mutta ei vauhti ja varmuus ei siltikään riitä, kannattaa selvittää mahdollisuus taloyhtiönettiin. DNA:n taloyhtiönetti tarjoaa jokaiselle jotakin, sillä kukaan asukas ei ole samanlainen. Taloyhtiösopimus tuo kaikille asukkaille vuokraan tai vastikkeeseen kuuluvan nettiyhteyden perusnopeudella, mutta lisää vauhtia kaipaavat voivat nostaa nopeutta edullisesti vaikka gigaan asti – taloyhtiöasiakkaan erityishinnoin. DNA taloyhtiösopimuksesta hyötyvät kaikki, sinkuista suurperheisiin, sillä asukkaat maksavat vain siitä mitä tarvitsevat. Lue lisää DNA:n taloyhtiönetistä

DNA on asumisen avulias kumppani

DNA:lta saat kiinteän netin markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti yhdestä ja samasta osoitteesta, sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

DNA

DNA on asumisen avulias kumppani, jolta taloyhtiö saa kiinteän laajakaistan markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Tutustu myös DNA:n älylämmityspalvelu Wattiseen. Se lisää asumismukavuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

DNA Taloyhtiönetti

20.5.2022

Kaupallinen yhteistyö

Kun taloyhtiössä on DNA Taloyhtiönetti – miten se toimii?

Taloyhtiöön on hankittu DNA Netti taloyhtiösopimuksella, mutta miten asukkaan pitäisi nyt toimia? Mikä taloyhtiönetti käytännössä oikein on ja kuinka se otetaan käyttöön? Taloyhtiönetti on nopea kiinteä nettiyhteys Kun taloyhtiö on tehnyt huippudiilin DNA:n kanssa, koteihin on saatavilla nopea ja edullinen DNA Taloyhtiönetti, joka on selvästi edullisempi kuin yksittäiseen talouteen tilattu laajakaista.

DNA

7.12.2021

Kaupallinen yhteistyö

Parempaa tietoturvaa ja sujuvuutta kotiverkkoon – pistä kodin WiFi kuntoon helpoilla nikseillä

Sinullakin on kodissasi varmasti useita eri laitteita, joihin on tallennettuna henkilökohtaisia tietojasi: maksukorttitietoja, henkilötietoja ja tietenkin salasanat ja tunnukset, joilla pääset sisään käyttämiisi palveluihin. Jos kotiverkko ja siihen kytkettyjen laitteiden tietoturva ei ole ajan tasalla, saattaa pääsy näihin tietoihin aueta netissä liikkuville hämäräveijareille. Onneksi jo muutamalla suhteellisen yksinkertaisella keinolla digikonnien metkuja voi huomattavasti hankaloittaa.

DNA

16.3.2022

Kaupallinen yhteistyö

Taloyhtiösopimuksella koko talo saadaan nettiin järkevästi ja edullisesti

Taloyhtiöissä data liikkuu entistä tiuhempaan tahtiin, mutta se ei johdu pelkästään asukkaiden lisääntyneistä etätöistä tai monien eri suoratoistopalveluiden kulutuksesta. Oman osansa kaistasta nappaa myös yhä digitaalisemmaksi ja etähallittavammaksi muuttuva talotekniikka. Nettiä tarvitaan mm.

DNA

5.4.2022

Kaupallinen yhteistyö

Vastuullinen Saumalaakso

Yritysvastuu on yrityksen lupaus käyttäytyä vastuullisesti yhteiskunnan velvoittamin pelisäännöin. Vastuullinen yritys toimii mahdollisimman kestävällä tavalla: taloudellisen kannattavuuden lisäksi se ottaa huomioon sidosryhmien, ympäristön ja yhteiskunnan edut. Saumalaakson missiona on toimia alan vastuullisena edelläkävijänä nyt ja jatkossa.

Saumalaakso

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti