DNA Koti 5G on pientaloasukkaan oma kiinteä kaista

Pientaloalueet ovat perinteisesti lapsiperheiden valtakuntaa. Näissä pienissä valtakunnissa joutuvat nettiliittymät helposti koville, kun yhdestä ja samasta liittymästä jaetaan kaistaa työntekoon, pelaamiseen sekä leffojen katsomiseen. Kaiken muun lisäksi netistä pitää vielä riittää hönkää alati kasvavalle määrälle kodin älylaitteita.

Vielä kun innokkaasti nettiä käyttäviä perheitä osuu samalle alueelle useampia, joutuu koko verkko lujille. Näin etenkin alueilla, joille ei ole saatavilla kiinteää yhteyttä. Jos alueen 4G-verkko ruuhkautuu, niin se näkyy ja tuntuu heti netin hyytymisenä.

Onneksi kuitenkin kehitys kehittyy ja saatavilla on erinomainen vaihtoehto omakoti- ja pientalojen nopeisiin nettiyhteyksiin. Se on DNA Koti 5G.

DNA Koti 5G käyttää 5G-teknologian mahdollistamaa verkon ”viipalointia”. Sen ansiosta omakoti- ja pientaloihin saadaan oma kaista, johon ei naapureiden netinkäyttö vaikuta – aivan kuten kiinteissä yhteyksissä. DNA Koti 5G -yhteyden saa halutessaan jopa 1000M nopeudella.

DNA Koti 5G on helppo hankkia

DNA Koti 5G on kokonaisuus, johon kuuluu ulkovastaanotin, WiFi-modeemi sekä nopea 5G-liittymä. Toimitus tapahtuu nopealla avaimet käteen -asennuksella. Asennus alkaa mittauksella, jossa valitaan paras paikka ulkovastaanottimelle. Kun vastaanotin on suunnattu ja kiinnitetty, se liitetään talon nettipistorasian kautta WiFi-modeemiin. Lopuksi asentaja laittaa vielä kodin WiFi-verkon valmiiksi ja liittää siihen kaikki tärkeimmät laitteet.

Koti on hetkessä täydessä 5G-valmiudessa. Tämän helpommaksi ei nopean yhteyden hankkiminen tule.

Valokuituun verrattuna DNA Koti 5G-yhteys on edullinen hankkia, toimitusaika on nopea, eikä kaivuutöitä tarvita. Niin ja koko asennusurakasta voi vieläpä hakea kotitalousvähennystä.

Onko DNA Koti 5G saatavilla jo sinun kotiisi?

Lue lisää ja tarkista saatavuus >>

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

DNA

DNA on asumisen avulias kumppani, jolta taloyhtiö saa kiinteän laajakaistan markkinajohtajan varmat ja nopeat yhteydet joka kodin tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Tutustu myös DNA:n älylämmityspalvelu Wattiseen. Se lisää asumismukavuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Luotettavan kumppanin kanssa sujuvan asumisen asiat hoituvat mutkattomasti sillä avuliaisuus on DNA:ssamme.

Tutustu yritykseen

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Kotipehkussa yhteisöllisesti

21.12.2022

Kotipehkussa asutaan yhteisöllisesti

Tamperelaisessa As Oy Kotipehkussa elämä on yhteisöllistä. Taloyhtiöstä löytyy muun muassa päiväkoti, yhteistalo, kasvimaa, maakellari ja bändikämppä. Taloyhtiön juuret ovat opiskelijoiden kommuuniasumisessa 1990-luvulla.

kotivakuutus muutto

29.8.2023

Muista kotivakuutus muuton yhteydessä

Kotivakuutuksen on tärkeää olla voimassa myös muuton aikana sekä vanhassa että uudessa kodissa. Se kattaa sekä asunnon että tavarat, mikäli muutossa hajoaa jotain. Tavaroiden rikkoutuminen on yleisin muutossa tapahtuva vahinko.

taloyhtiötsemppari

16.12.2022

Vapaaehtoinen talotsemppari liikuttaa iäkkäitä

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa As Oy Koivistonmäen ikäihmisille Riihimäellä. Aivojumpparyhmä kokoontuu viikoittain huoltamaan osallistujien muistia liikunnan ja visailun parissa. Muistiklubiin ovat tervetulleita kaikki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

omatoiminen kiinteistönhoito

19.7.2023

Muista turvallisuus omatoimisessa kiinteistönhoidossa

Pienissä taloyhtiöissä asukkaat vastaavat usein itse kiinteistönhoidosta. Kaikkia töitä ei kuitenkaan voi tehdä itse, vaan jotkut työt on jätettävä ammattilaisille. Omatoimisen kiinteistönhuoltajan on tiedettävä, mitä tekee, jotta vahingot eivät ole säästöä suuremmat.