DNA Koti 5G on pientaloasukkaan oma kiinteä kaista

Pientaloalueet ovat perinteisesti lapsiperheiden valtakuntaa. Näissä pienissä valtakunnissa joutuvat nettiliittymät helposti koville, kun yhdestä ja samasta liittymästä jaetaan kaistaa työntekoon, pelaamiseen sekä leffojen katsomiseen. Kaiken muun lisäksi netistä pitää vielä riittää hönkää alati kasvavalle määrälle kodin älylaitteita.

Vielä kun innokkaasti nettiä käyttäviä perheitä osuu samalle alueelle useampia, joutuu koko verkko lujille. Näin etenkin alueilla, joille ei ole saatavilla kiinteää yhteyttä. Jos alueen 4G-verkko ruuhkautuu, niin se näkyy ja tuntuu heti netin hyytymisenä.

Onneksi kuitenkin kehitys kehittyy ja saatavilla on erinomainen vaihtoehto omakoti- ja pientalojen nopeisiin nettiyhteyksiin. Se on DNA Koti 5G.

DNA Koti 5G käyttää 5G-teknologian mahdollistamaa verkon ”viipalointia”. Sen ansiosta omakoti- ja pientaloihin saadaan oma kaista, johon ei naapureiden netinkäyttö vaikuta – aivan kuten kiinteissä yhteyksissä. DNA Koti 5G -yhteyden saa halutessaan jopa 1000M nopeudella.

DNA Koti 5G on helppo hankkia

DNA Koti 5G on kokonaisuus, johon kuuluu ulkovastaanotin, WiFi-modeemi sekä nopea 5G-liittymä. Toimitus tapahtuu nopealla avaimet käteen -asennuksella. Asennus alkaa mittauksella, jossa valitaan paras paikka ulkovastaanottimelle. Kun vastaanotin on suunnattu ja kiinnitetty, se liitetään talon nettipistorasian kautta WiFi-modeemiin. Lopuksi asentaja laittaa vielä kodin WiFi-verkon valmiiksi ja liittää siihen kaikki tärkeimmät laitteet.

Koti on hetkessä täydessä 5G-valmiudessa. Tämän helpommaksi ei nopean yhteyden hankkiminen tule.

Valokuituun verrattuna DNA Koti 5G-yhteys on edullinen hankkia, toimitusaika on nopea, eikä kaivuutöitä tarvita. Niin ja koko asennusurakasta voi vieläpä hakea kotitalousvähennystä.

Onko DNA Koti 5G saatavilla jo sinun kotiisi?

Lue lisää ja tarkista saatavuus >>

Katso myös nämä

9.4.2015

Tuloero kasvoi omistus- ja vuokra-asunnoissa asuvien välillä vuonna 2013

Omistusasunnoissa asuvien kotitalouksien tulotaso pysytteli samana (kasvua 0,3 %). Vuokra-asunnoissa asuvien kotitalouksien tulotaso laski edellisvuodesta reaalisesti 3,7 prosenttia. Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen tulonjakotilastosta.

31.3.2017

Suuret asumiskustannukset hieman harvemmalla

Suuret asumiskustannukset rasittivat vuokralla asuvista kotitalouksista 14,6 prosenttia vuonna 2015. Osuus oli 2,6 prosenttiyksikköä pienempi kuin edeltävänä vuonna. Omistusasunnoissa asuvista kotitalouksista asumiskustannusrasitteisten osuus pysyi lähes samana, noin 2 prosentissa.

11.4.2016

Asumiskustannusrasitteisten määrä vuokralla asuvista kotitalouksista kasvussa

Suuret asumiskustannukset rasittavat vuokralla asuvia kotitalouksia useammin kuin omistusasunnoissa asuvia kotitalouksia. Vuokralla asuvista kotitalouksista 17,2 prosenttia oli asumiskustannusrasitteisia vuonna 2014. Osuus oli 1,2 prosenttiyksikköä suurempi kuin edeltävänä vuonna ja 3,6 prosenttiyksikköä suurempi kuin vuonna 2012.

17.12.2021

Kyselytutkimus: Puolet remonteista jäisi tekemättä ilman kotitalousvähennystä

Omakotiliitto ja Rauta- ja sisustustavarakaupan yhdistys RASI ry pitävät kiinni kannastaan – kotitalousvähennyksen tasoa tulee nostaa. Tällä hetkellä kotitaloudet voivat saada enintään 2250 euroa vähennystä kotiin ja loma-asuntoihin ostettavien remonttien työn osuudesta. Omakotiliitto ja RASI toteuttivat syyskuussa 2021 omakotiasujille kyselytutkimuksen selvittääkseen kotitalousvähennyksen käyttöä ja merkitystä.