Korjaushanke onnistui edullisesti oppilastyönä

korjaushanke edullisesti

Talon porraskäytäviin voi saada uutta ilmettä edullisesti ammattilaislaadulla, kun työn tekevät maalariammattikoulun opiskelijat.

Helsingin Etelä-Haagassa sijaitsevassa Oskelantie 8: ssa tehtiin vastikään porraskäytävien maalaustyö vaihtoehtoisella tavalla. Talossa on kolme porraskäytävää, kolme asuinkerrosta, kellarikerros ja ullakko.

Vuonna 1961 rakennetussa talossa tehtiin putkiremontti noin 10 vuotta sitten ja vesikatto uusittiin 2017, joten taloyhtiön talous on ollut viime vuosina kireällä. Siksi väreiltään synkät ja kuluneet porraskäytävät päätettiin maalauttaa Helsingin Maalariammattikoululla. Työ tehtiin opiskelijatyönä, ja valvojina toimivat opettajat sekä tilaajan puolelta ulkopuolinen valvoja.

Artikkeli on tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla Suomen Kiinteistölehden saat lukuoikeuden kaikkiin artikkeleihin. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätunnus ja kirjautua sisään!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

maalämpö

12.10.2022

Espoon Aurinkokaari vaihtoi maalämpöön

Suomessa arvioidaan olevan jo yli tuhat maalämmöllä lämpiävää asuinkerrostaloa. Yksi näistä on Asunto Oy Espoon Aurinkokaari, jossa vuosittaiset lämmityskulut puolittuivat lämmitysmuodon vaihtamisen jälkeen.

10.11.2022

Kaupallinen yhteistyö

Luotettava nettiyhteys on kotikonttorin edellytys

Etätöiden tekemiseen tarvitaan luotettava nettiyhteys. Nettiä vauhdittavat ajantasaiset ohjelmistot. Jos netti ei siltikään toimi kunnolla, saa koko taloyhtiölle yhteyden kerralla taloyhtiönetin avulla.

DNA

17.4.2023

Kaupallinen yhteistyö

Asumiskulujen kasvun hillintään on toimivia keinoja

DNA Netti taloyhtiösopimus mahdollistaa merkittävää säästöä asumiskustannuksissa. Jokainen asukas voi hankkia itselleen sopivan lisänopeuden edullisesti. Lämmityskustannusten alentamisessa auttaa DNA:n Wattinen.

DNA

lainakatto

13.10.2022

VATT: Lainakatto vaikeuttaa pienituloisten ensiasunnon ostoa

Lainakaton käyttöönotto vähensi ensiasunnon ostajien määrää pienituloisissa kotitalouksissa, kertoo VATT. Lainakattouudistus onnistui kuitenkin vähentämään kotitalouksien velkaantumista.