Korjaushanke haltuun –kiertue 2014-15 käynnistyy lokakuussa

Kiinteistöliitto toteuttaa suositun Korjaushanke haltuun –kiertueen yhdessä jäsenyhdistysten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Alkavan talven kiertue käynnistyy lokakuussa 2014 Mikkelissä pidettävillä tilaisuuksissa ja kestää maaliskuuhun 2015, jolloin kiertueen päätöstilaisuudet järjestetään Kajaanissa. Kaikkiaan tapahtumia järjestetään kymmenessä kaupungissa eri puolilla Suomea.

Ammatti-isännöitsijöille on tarjolla tiivis iltapäiväseminaari. Taloyhtiöiden puheenjohtajille ja hallituksille on samana päivänä koulutusilta. Molempia seminaareja täydentää yritysten näyttelyosastot, jotka ovat olennainen osa tapahtumakokonaisuutta. Näyttelystä löytyy tietoa ja ratkaisuja taloyhtiöiden erilaisten korjaushankkeiden toteuttamiseen.

Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia ja avoimia kaikille korjaushankkeista kiinnostuneille. Katso lähin tapahtuma ja ilmoittaudu mukaan!

Korjaushanke haltuun –kiertueen paikkakunnat ja päivämäärät:

  • to 9.10.2014 Mikkeli
  • ma 27.10.2014 Vantaa
  • ti 4.11.2014 Hyvinkää
  • to 20.11.2014 Seinäjoki
  • ti 9.12.2014 Kokkola
  • ke 14.1.2015 Porvoo
  • ke 28.1.2015 Kemi
  • ke 4.2.2015 Kotka
  • ke 25.2.2015 Turku
  • ti 10.3.2015 Kajaani

Tapahtumissa osallistujat saavat Korjaushanke haltuun –kirjan, jossa on hyötytietoa taloyhtiöiden korjaushankkeiden valmistelijoille ja päättäjille. Yli 100-sivuinen kirja sisältää taloyhtiön hallituksen pikaoppaan korjaushankkeesta, luentoaineistot, lyhyen sanaston sekä tietoa olennaisimmista laeista ja määräyksistä rakennuttajana toimivan taloyhtiön kannalta. Lisäksi Korjaushanke haltuun -kirjassa on tietoa tuotteista ja palveluista korjausrakentamiseen liittyen.

Kiinteistölehti seuraa kiertuetta ja uutisoi korjaushankkeiden toteuttamisesta syksyn 2014 ja kevään 2015 aikana.

Lisätietoa kiertueesta osoitteessa: www.taloyhtio.net/korjaushankehaltuun

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

ilmastoviisas taloyhtiö

12.9.2022

Ilmastoviisautta taloyhtiöille

Suomen Kiinteistöliitto on käynnistänyt Ilmastoviisas taloyhtiö -kiertueen, jossa vieraillaan yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Kiertueella keskustellaan taloyhtiöiden kanssa ja kartoitetaan yhdessä parhaita ilmastoviisaita tekoja asumisessa.

kyberturvallisuus

4.10.2022

Kyberturvallisuus huomioon taloyhtiössä

Erilaiset taloyhtiön toimintaan liittyvät laitteet ja järjestelmät ovat alttiita kyberhyökkäyksille. Siksi vanhan taloyhtiön kannattaa varautua kyberuhkiin kartoittamalla laitteensa, ja vaihtaa ne uusiin jos mahdollista.

hankesuunnittelu korjaushanke

27.5.2022

Hankesuunnittelu säästää kuluja

Kun taloyhtiö valmistautuu korjausurakkaan, kannattaa ennen urakan aloittamista tehdä hankesuunnitelma. Kiinteistöliitto Pirkanmaan neuvontainsinööri Kaisa Kettunen kertoo, mitä hankesuunnittelussa kannattaa muistaa.

28.4.2022

Voiko taloyhtiö kieltää parvekegrillaamisen?

Parvekegrillaaminen herättää suuria tunteita. Taloyhtiö voi järjestyssäännöillä puuttua asiaan, mutta parveke on silti osakkaan hallinnassa ja osakkaalla on oikeus tehdä siellä mitä haluaa. Eri asia on, jos parvekegrillaaminen aiheuttaa turvallisuusriskin.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti