Kiinteistöliiton liittokokous kalakukkojen kaupungissa

Suomen Kiinteistöliitto piti liittokokouksensa Kuopiossa lauantaina 9. huhtikuuta. Kokouksen ja sen perjantaina pidetyn mielenkiintoisen seminaariosuuden järjestelyistä vastasi Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistys.

Kokousväki tutustui seminaariaiheiden lisäksi Kuopion korttelimuseon ”Paras paikka asua” -näyttelyyn, joka pohjautui kiinteistöyhdistyksen 120-vuotisjuhlaansa varten keräämään aineistoon.

Kiinteistöliiton puheenjohtajana jatkaa pitkän linjan asuntovaikuttaja, rahoitusneuvos Matti Inha. Varapuheenjohtajiksi valittiin toimitusjohtaja Pertti Satopää Varsinais-Suomesta, ekonomi Olavi Merikanto Uudeltamaalta sekä uutena toimitusjohtaja Harri Järvenpää Pirkanmaalta. Kuopiossa 9.4.2016 pidetyssä liittokokouksessa olivat edustettuna yhtä lukuunottamatta kaikki Kiinteistöliiton jäsenyhdistykset.

Vaalitoimikunnan esityksen mukaisesti Kiinteistöliiton hallituksen jäseneksi liiton varapuheenjohtajaksi valitun Harri Järvenpään jäljellä olevaksi toimikaudeksi valittiin projektipäällikkö Anja Pujola Pirkanmaalta.

Hallituksen jäseniksi kaksivuotiselle kaudelle valittiin:

  • Heikonen Juhana, arkkitehti (SAFA), Uusimaa
  • Heiliö Janne, riskienhallintajohtaja, Kaakkois-Suomi
  • Hyvärinen Veijo, toimitusjohtaja, Itä-Suomi
  • Kalliola Jukka, kenttäpäällikkö, Pohjanmaa
  • Lappalainen Timo, isännöitsijä, Itä-Suomi
  • Lehtinen Jouni, pankinjohtaja, Suomen Vuokranantajat
  • Niemelä Mauri, toimitusjohtaja, Pohjois-Suomi
  • Niskanen Mikko, toimitusjohtaja, Pirkanmaa
  • Riekkola Matti, toimitusjohtaja, Kanta-Häme
  • Selkälä Pertti, toimitusjohtaja, Uusimaa

Uusia hallituksen jäseniä ovat Jukka Kalliola, Mauri Niemelä, Anja Pujola ja Pertti Selkälä. Hallituksen kokoonpano kokonaisuudessaan sekä työvaliokunnan jäsenet ovat nähtävissä Kiinteistöliiton sivuilla osoitteessa: www.kiinteistoliitto.fi/hallitus

Liittokokous nimesi myös vaalitoimikunnan valmistelemaan vuoden 2017 liittokokouksen henkilövalintoja. Vaalitoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Juhani Ruskeepää sekä jäseniksi Antti Arjanne Suomen Vuokranantajista, Marjatta Välimaa Pirkanmaalta, Reijo Kauhanen Kaakkois-Suomesta, Hannu Katajamäki Päijät-Hämeestä, Allan Pulkkinen Itä-Suomesta, Jarmo Ullakonoja Varsinais-Suomesta ja Pentti Vähäkuopus Uudeltamaalta.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

talousarviossa

10.1.2023

Talousarviossa huomioitava kasvavat kustannukset

Ensi vuoden talousarviossa on otettava huomioon kasvavat kustannukset, muistuttaa Kiinteistöliitto. Sähkön hinta pysyy korkealla ja lämmityskulut nousevat edelleen. Budjettiin kannattaa jättää liikkumavaraa.

kiinteistöveron korotukset

2.11.2022

Kiinteistöliitto: kiinteistöveron tuntuvat korotukset torjuttava

Kiinteistöliitto vaatii, että kiinteistöveron korotusta kohtuullistetaan. Kiinteistöveron korotus olisi näillä näkymin suuri myös vuonna 2024. Liitto on jättänyt asiasta kirjelmän valtiovarainministerille.

korjausrakentaminen

12.5.2022

Taloyhtiöiden korjaushankkeet kasvussa – Sähköautojen latauspisteet listan kärjessä

Korjausrakentaminen lisääntyy taloyhtiöissä tulevina vuosina. Yleisimpiä korjaushankkeita ovat sähköautojen latauspisteiden asennus, julkisivujen saneeraus ja piharakenteiden parannus. Kiinteistöliiton Korjausrakentamisbarometrista selviää, miksi korjaushankkeet ovat nyt kasvussa.

Taloyhtiöiden hoito- ja korjauskustannukset

27.5.2022

Suunnitelmallisuus pitää kustannukset aisoissa

Taloyhtiöiden hoitokulut ovat tänä vuonna olleet kasvussa, kun esimerkiksi sähkö ja kaukolämpö ovat kallistuneet. Nousua voi kuitenkin hillitä esimerkiksi investoimalla energiatehokkuuteen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti