Kiinteistölehden syksyn suurnumero ilmestyy 16.11.

Tavallistakin tuhdimpi messunumero ilmestyy pari päivää ennen Kiinteistö 2015 -messuja. Lehden painos on noin 45 000 kappaletta ja se sisältää messuluettelon. Suomen Kiinteistölehti on Kiinteistö 2015 – messujen virallinen messujulkaisu. Lehteä jaetaan myös Messukeskuksessa tapahtuman kävijöille.

Kolmipäiväisessä turvallisuus- ja kiinteistöalan tapahtumassa Messukeskuksessa oli lähes 22 000 kävijää vuonna 2013. Tapahtumakokonaisuus järjestetään 18. -20.11.2015 Messut kokoaa Messukeskukseen alan ammattilaiset ja päättäjät tutustumaan uusiin tuotteisiin, oppimaan uutta ja verkostoitumaan. Messut järjestetään joka toinen vuosi.

Ilmoitusvaraukset lehteen

Kiinteistomessut_kiinkust

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

Suomen Kiinteistölehti

25.5.2022

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa. Tuoreen levikintarkastuksen mukaan Kiinteistölehden numerokohtainen levikki viime vuonna oli 32 304 kappaletta. Kasvua edelliseen vuoteen oli 2,3 %.

17.5.2022

Hulevedet hallintaan järkevästi

Hulevedet, eli sade- ja sulamisvedet voivat muodostua ongelmaksi, jos niillä ei ole paikkaa, johon valua. Kiinteistöliiton lakineuvonnasta kerrotaan, mitä kiinteistönomistajan ja kunnan tulee tehdä hulevesille.

syyskasvit

5.9.2022

Syyskasvit ovat juuri nyt parhaimmillaan

Piha ei kuole saman tien kesän päätyttyä, vaan monet kasvit kukoistavat vielä syksylläkin. Kasvien lehtien vihreä vaihtuu ruskan väreihin ja joissakin on vielä kukkiakin syksyllä. Syksy on myös hyvää istutusaikaa.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti