Kiinteistölehden syksyn suurnumero ilmestyy 16.11.

Tavallistakin tuhdimpi messunumero ilmestyy pari päivää ennen Kiinteistö 2015 -messuja. Lehden painos on noin 45 000 kappaletta ja se sisältää messuluettelon. Suomen Kiinteistölehti on Kiinteistö 2015 – messujen virallinen messujulkaisu. Lehteä jaetaan myös Messukeskuksessa tapahtuman kävijöille.

Kolmipäiväisessä turvallisuus- ja kiinteistöalan tapahtumassa Messukeskuksessa oli lähes 22 000 kävijää vuonna 2013. Tapahtumakokonaisuus järjestetään 18. -20.11.2015 Messut kokoaa Messukeskukseen alan ammattilaiset ja päättäjät tutustumaan uusiin tuotteisiin, oppimaan uutta ja verkostoitumaan. Messut järjestetään joka toinen vuosi.

Ilmoitusvaraukset lehteen

Kiinteistomessut_kiinkust

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

vaalikysely

22.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Energiaremontteja tuettava

Kiinteistölehti kysyi eduskuntapuolueiden edustajilta, miten puolueet aikovat toimia taloyhtiöille tärkeissä asioissa tulevalla hallituskaudella. Puolueet uudistaisivat kiinteistöverotusta ja tukisivat energiaremontteja. Myös asumiskustannuksien ja ilmastonmuutoksen hillintään tarjottiin ratkaisuja.

ise-ehdot

7.9.2023

Isännöinnin sopimusehtoja uudistetaan

Isännöinti- ja manageeraussopimuksiin yleisesti sovellettavien ISE-ehtojen uudistustyö on käynnissä. Muutoksista neuvottelevat Isännöintiliitto, Kiinteistöliitto, RAKLI ja Isännöinnin Auktorisointi ISA.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti