Kiinteistölehden joulukalenteri 2018: Luukku 5

Joulukuusen paikka ei ole rappukäytävässä

Moni taloyhtiö tuo joulutunnelmaa tuomaan rappuun muovisen joulukuusen valoineen tai jopa kynttilälyhtyjä. Vaikka ajatus on hieno, tulisi kuitenkin muistaa, että pelastuslain mukaan rappukäytävässä ei saa säilyttää mitään ylimääräistä tavaraa, edes jouluna.

Muutama vuosi sitten keskusteltiin kiivaasti, voidaanko ovikranssit sallia huoneisto-ovissa vai ei. Ne kuitenkin ovat sallittuja joulumielentuojia.

Joulukuusi kannattaakin laittaa ulos, sillä monesti sellainen tai vastaava kasvaakin taloyhtiön pihassa. Taloyhtiö voi jakaa joulumieltä vaikkapa yhteisen joulujuhlan merkeissä.

Lue viime vuoden joulukuun Kiinteistölehden näköislehdestä, miten As Oy Nelikulman väki juhlii yhdessä Helsingin Vallilassa.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

digitilaukset

15.8.2023

Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

Suomen Kiinteistölehteä voi nyt tilata myös digitaalisena versiona. Digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa. Ne palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

vaalikysely

22.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Energiaremontteja tuettava

Kiinteistölehti kysyi eduskuntapuolueiden edustajilta, miten puolueet aikovat toimia taloyhtiöille tärkeissä asioissa tulevalla hallituskaudella. Puolueet uudistaisivat kiinteistöverotusta ja tukisivat energiaremontteja. Myös asumiskustannuksien ja ilmastonmuutoksen hillintään tarjottiin ratkaisuja.

jätekeräys

19.5.2023

Jätekeräys kuntoon pienellä pihalla

As Oy Porvoon Rauhankatu 39 uusi jäteastiansa kolme vuotta sitten. Vanha jätepiste sijaitsi talon seinustalla ja oli siten paloturvallisuusriski. Jätelain muutokset voivat tuottaa vaikeuksia erityisesti pienille taloyhtiöille, mutta ratkaisuja löytyy.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti