Kiinteistökalenteri 2016

Kiinteistökalenteri on kiinteistöalan klassikko, joka on pitänyt kiinteistöväkeä ajan tasalla jo vuosikymmeniä. Kalenterin 34. vuosikerta, Kiinteistökalenteri 2016, ilmestyi marraskuussa.

Kiinteistökalenteri on enemmän kuin tavallinen almanakka – se on hyödyllinen työkalu. Kalenterin loppuosasta löytyy nimittäin kiinteistöväelle mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa. Kalenterissa on suuren suosion saavuttanut taloyhtiön vuosikello, joka auttaa hallitusta ja isännöitsijää suunnittelemaan taloyhtiön toimintaa vuoden ajan. Siinä kerrotaan, mitä hallinnollisia töitä yhtiössä on tehtävä, ja muistutetaan tärkeistä kiinteistönhoidon ja kunnossapidon töistä.

Lisäksi kalenterista löytyvät kiinteistönhoitokululukemat, jotka on avattu havainnollistavina kuvaajina, talousarvio-ohje vuodelle 2016 sekä taloyhtiölle hyödyllisiä tietoiskuja esimerkiksi hallituksen, isännöitsijän ja yhtiökokouksen rooleista sekä uuden hallituksen jäsenen perehdyttämisestä.

Kalenterin päivyriosiossa viikko sijoittuu omalle aukeamalleen. Mukana ovat nimipäivät, liputuspäivät ja kansalliset juhlapyhät. Myös vuosisuunnitteluosiot vuosille 2016 ja 2017 löytyvät.

Kalenterin on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kalenteriin

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Valaistuksen uusiminen

21.9.2023

As Oy Talvimaijan valaistus uusittiin kestäväksi

Hyvinkääläisessä As Oy Talvimaijassa päätettiin uusia vanhentunut valaistustekniikka. Tilalle vaihdettiin led-lamput. Remontin jälkeen taloyhtiön energiankulutus on pienentynyt, ja yhtiö on entistäkin turvallisempi ja viihtyisämpi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

vesimittarit

19.4.2023

Vesimittari näyttää väärin – tarkista nämä asiat

Helsinkiläinen taloyhtiö huomasi joidenkin asukkaiden vesilaskujen olevan poikkeuksellisen pieniä. Syynä oli vika lämpimän veden mittareissa. Asiantuntijan mukaan vesimittarit asennetaan usein väärin.

jätekeräys

19.5.2023

Jätekeräys kuntoon pienellä pihalla

As Oy Porvoon Rauhankatu 39 uusi jäteastiansa kolme vuotta sitten. Vanha jätepiste sijaitsi talon seinustalla ja oli siten paloturvallisuusriski. Jätelain muutokset voivat tuottaa vaikeuksia erityisesti pienille taloyhtiöille, mutta ratkaisuja löytyy.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

viemärisukitus picote

1.6.2023

Kaupallinen yhteistyö

Viemärisukitus As Oy Markkinatie 7 Helsinki oli menestys

As Oy Markkinatie 7:n viemäriputket saneerattiin sukittamalla Helsingin Malmilla keväällä 2022. Remontti oli Picotelle niin sanottu perusremontti, eikä yllätyksiä tullut. Asukkaat kiittelivät ripeästi ja mallikkaasti sujunutta remonttia, ja asentajille tarjottiin kakkuakin.

Picote

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti