Kiinteistökalenteri 2016

Kiinteistökalenteri on kiinteistöalan klassikko, joka on pitänyt kiinteistöväkeä ajan tasalla jo vuosikymmeniä. Kalenterin 34. vuosikerta, Kiinteistökalenteri 2016, ilmestyi marraskuussa.

Kiinteistökalenteri on enemmän kuin tavallinen almanakka – se on hyödyllinen työkalu. Kalenterin loppuosasta löytyy nimittäin kiinteistöväelle mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa. Kalenterissa on suuren suosion saavuttanut taloyhtiön vuosikello, joka auttaa hallitusta ja isännöitsijää suunnittelemaan taloyhtiön toimintaa vuoden ajan. Siinä kerrotaan, mitä hallinnollisia töitä yhtiössä on tehtävä, ja muistutetaan tärkeistä kiinteistönhoidon ja kunnossapidon töistä.

Lisäksi kalenterista löytyvät kiinteistönhoitokululukemat, jotka on avattu havainnollistavina kuvaajina, talousarvio-ohje vuodelle 2016 sekä taloyhtiölle hyödyllisiä tietoiskuja esimerkiksi hallituksen, isännöitsijän ja yhtiökokouksen rooleista sekä uuden hallituksen jäsenen perehdyttämisestä.

Kalenterin päivyriosiossa viikko sijoittuu omalle aukeamalleen. Mukana ovat nimipäivät, liputuspäivät ja kansalliset juhlapyhät. Myös vuosisuunnitteluosiot vuosille 2016 ja 2017 löytyvät.

Kalenterin on kustantanut Kiinteistöalan Kustannus Oy.

Tutustu kalenteriin

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

16.5.2022

Oikeustapaus: Huolellista johdon toimintaa?

Taloyhtiön korjaushankkeiden toteuttamiseen on jokaisella osakkaalla oma mielipide. Miten taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä voivat suunnitella remontin niin, että kaikki toiveet tulevat kuulluiksi? Asianajaja Jaana Sallmen kertoo eräästä oikeustapauksesta.

14.2.2022

Putkiremonttien kiivain vaihe on jo hellittämässä – nyt korjataan 1980-luvun rivitaloja

Tilastokeskuksen asiantuntijan, Eetu Toivasen, mukaan näyttää siltä, että putkiremonttibuumi saavutti huippunsa vuonna 2017. Vuonna 2020 putkiremontteihin käytettiin 790 miljoonaa euroa, kun niihin vuonna 2017 käytettiin 880 miljoonaa euroa. Väliin mahtuu kaksi vielä laihempaa vuotta Putkiremontteihin käytetystä rahamäärästä ei kuitenkaan voida suoraan päätellä putkiremonttien määrää.

14.10.2021

Heka kieltää pihatupakoinnin – monessa asunnossa saa silti polttaa sisällä

Hekan uudet vuokrasopimukset kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeilla. Kiellot ovat kiristyneet vuodesta 2016 lähtien. Tätä vanhempiin vuokrasopimuksiin kieltoja ei ole kuitenkaan kirjattu, joten monessa talossa poltetaan yhä sisällä.

19.10.2021

Korkojen ennustetaan nousevan ensi vuonna – Korkosuojauksen suosio kasvaa

Asuntolainojen yleisimmät viitekorot euriborit painuivat pakkaselle ensimmäistä kertaa helmikuussa 2016. Siitä lähtien asuntolainamaailmassa on eletty nollakorkojen aikaa. Lainasta velallinen maksaa vain marginaalia.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti