Kiinko uudisti ilmeensä

Osana uutta strategiaansa Kiinko on uudistanut visuaalisen ilmeensä. Uusi värimaailma ja logo näkyvät sähköisissä ja painetuissa materiaaleissa 5.4.2016 alkaen.

”Haluamme muuttaa tiedon taidoksi ja toiminnaksi. Olemme tehneet strategiatyön yhteydessä syvällisesti asiakaskuuntelua. Haluamme palvella kiinteistö- ja rakennusalaa, sen yrityksiä ja ihmisiä entistä paremmin. Toimiala muuttuu vauhdilla ja Kiinko aikoo olla muutoksen mahdollistaja ja edelläkävijä,” Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala toteaa.

Uusi yritysilme näkyy kokonaisvaltaisesti Kiinkon viestinnässä. Logo on moderni ja raikas ja sen muoto on dynaaminen. Samalla asenteella Kiinko haluaa palvella asiakkaitaan.  

 

 

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

tekninen isännöitsijä

25.11.2022

Kuukauden kasvo: Mitä tekee tekninen isännöitsijä?

Teknisiä isännöitsijöitä kouluttava Eero Oldén kertoo, miten tekninen isännöitsijä eroaa perinteisestä isännöitsijästä. Tekninen isännöitsijä voi esimerkiksi antaa suosituksia ja ehdotuksia taloyhtiön korjaushankkeissa sekä valvoa osakkaiden muutostöitä.

14.2.2022

Asuntokaupan teko voi viivästyä pahastikin pankkien ruuhkan takia

Asuntokaupoilla osa ostajista pystyy lyömään tiskiin koko kauppasumman käteisenä. Silloin kaupanteko käy sutjakasti. Jos ostaja tarvitsee asuntolainaa pankista, hänen on varauduttava pidempään prosessiin.

katupöly

13.9.2022

Helsinki vähentäisi katupölyä kitkarenkailla

Helsingin kaupunki kannustaa autoilijoita vaihtamaan talveksi nastarenkaiden sijaan kitkarenkaat, jotka tutkimusten mukaan vähentävät katupölyn muodostumista ja melua. Liikenteen aiheuttama katupöly on edelleen merkittävä ilmanlaatuongelma, ja sen pääasiallinen aiheuttaja ovat nastarenkaat.

30.12.2022

Huomioi turvallisuus ja naapurisopu uudenvuoden ilotulituksessa

Ilotulitteiden turvallinen käyttö on tärkeää uudenvuoden juhlinnassa. Henkilö- ja omaisuusvahinkojen vaaraa ei saa aiheuttaa. Siksi ilotulitteita ei saa ampua rakennusten ja autojen läheisyydessä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti