Keijo Kaivanto Senior Legal Advisoriksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön

OTK, VTM, varatuomari Keijo Kaivanto (s.1951) on kutsuttu Senior Legal Advisoriksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 1.5.2015 alkaen. Kaivanto palvelee asiakkaita kiinteistöjuridisissa ja erityisesti työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

”Keijon osaaminen ja kokemus ovat ainutlaatuiset Suomessa, hänessä yhdistyvät lakimiehenä kiinteistöalan monipuolinen osaaminen valmentavaan ja kehittävään otteeseen. Hänen tuntemuksensa kiinteistöalalla toimivien yritysten tarpeista antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä paremmin soveltuvia palveluja”, sanoo toimitusjohtaja Helena Kinnunen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

Keijo Kaivanto päättää 25-vuotisen uransa Kiinteistöalan Koulutussäätiön ammatillisen oppilaitoksen rehtorina ja Senior Advisorina 31.3.2015. Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n ja Kiinteistöalan Koulutussäätiön toimitusjohtajana hän työskenteli vuodesta 1990 aina vuoden 2014 loppuun asti. Merkittävä ura koulutuksen parissa huomioitiin vuonna 2010 opetusneuvoksen arvonimellä.

”Uskon että taustani tarjoaa minulle ja ennen kaikkea tuleville asiakkailleni mahdollisuuden tarkastella juridisia kysymyksiä ja tilanteita entistä enemmän ennakoiden. Tulen myös osallistumaan asianajotoimiston palveluiden kehittämiseen yhdessä asiantuntevan tiimin ja asiakkaidemme kanssa”, Keijo Kaivanto sanoo.

Kiinteistöjuridiikan lisäksi Kaivannolla on laaja kokemus työsuhteisiin ja –oikeuteen sekä työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä, joihin hän on perehtynyt sekä koulutusurallaan, kirjoittamissaan teoksissa sekä useissa tehtävissä ennen Kiinkoa. Näistä mainittakoon tehtävät Suomen Kiinteistötyönantajain Liitto ry:ssä lainopillisena asiamiehenä, Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä työmarkkinaosaston päällikkönä ja Suomen Työnantajain Keskusliiton asiamiehenä työmarkkinaosastolla erityisalueena toimihenkilöiden työehtosopimukset ja koulutus sekä Suomen Kiinteistönhoitoyhteisöt ry:n toimitusjohtajana.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

24.3.2023

Kuukauden kasvo: Riitaisat kokoukset vaativat johtajuutta

Kiinteistöjuridiikan moniosaaja Petteri Kuhanen neuvoo taloyhtiöiden hallituksia ja puheenjohtajia riitaisasta yhtiökokouksesta selviytymiseen. Erityisesti remontit kuumentavat tunteita. Juristin apuun kannattaa turvautua silloin, kun kyseessä on iso taloudellinen asia.

hiilinegatiivinen

29.8.2022

Rohkeat energiaratkaisut tekivät taloyhtiöstä hiilinegatiivisen

Tamperelainen As Oy Pohjolankatu 18 - 20 on Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen taloyhtiö. Se käyttää kaksisuuntaista kaukolämpöä, eli myy lämpöä takaisin energiayhtiölle. Energiaa saadaan taloyhtiössä monesta lähteestä, esimerkiksi aurinkokeräimistä.

lämmönjakokeskus

26.10.2022

Ota nämä huomioon lämmönjakokeskusta uusittaessa

Kaukolämpöverkoissa siirrytään tulevaisuudessa alhaisempiin lämpötiloihin. Tämä tulee huomioida uutta lämmönjakokeskusta hankittaessa. Lämmönjakokeskuksen voi omaksi ostamisen sijaan vuokrata myös leasing-palveluna.

maalämpö

12.10.2022

Espoon Aurinkokaari vaihtoi maalämpöön

Suomessa arvioidaan olevan jo yli tuhat maalämmöllä lämpiävää asuinkerrostaloa. Yksi näistä on Asunto Oy Espoon Aurinkokaari, jossa vuosittaiset lämmityskulut puolittuivat lämmitysmuodon vaihtamisen jälkeen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti