Keijo Kaivanto Senior Legal Advisoriksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön

OTK, VTM, varatuomari Keijo Kaivanto (s.1951) on kutsuttu Senior Legal Advisoriksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 1.5.2015 alkaen. Kaivanto palvelee asiakkaita kiinteistöjuridisissa ja erityisesti työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

”Keijon osaaminen ja kokemus ovat ainutlaatuiset Suomessa, hänessä yhdistyvät lakimiehenä kiinteistöalan monipuolinen osaaminen valmentavaan ja kehittävään otteeseen. Hänen tuntemuksensa kiinteistöalalla toimivien yritysten tarpeista antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä paremmin soveltuvia palveluja”, sanoo toimitusjohtaja Helena Kinnunen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

Keijo Kaivanto päättää 25-vuotisen uransa Kiinteistöalan Koulutussäätiön ammatillisen oppilaitoksen rehtorina ja Senior Advisorina 31.3.2015. Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n ja Kiinteistöalan Koulutussäätiön toimitusjohtajana hän työskenteli vuodesta 1990 aina vuoden 2014 loppuun asti. Merkittävä ura koulutuksen parissa huomioitiin vuonna 2010 opetusneuvoksen arvonimellä.

”Uskon että taustani tarjoaa minulle ja ennen kaikkea tuleville asiakkailleni mahdollisuuden tarkastella juridisia kysymyksiä ja tilanteita entistä enemmän ennakoiden. Tulen myös osallistumaan asianajotoimiston palveluiden kehittämiseen yhdessä asiantuntevan tiimin ja asiakkaidemme kanssa”, Keijo Kaivanto sanoo.

Kiinteistöjuridiikan lisäksi Kaivannolla on laaja kokemus työsuhteisiin ja –oikeuteen sekä työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä, joihin hän on perehtynyt sekä koulutusurallaan, kirjoittamissaan teoksissa sekä useissa tehtävissä ennen Kiinkoa. Näistä mainittakoon tehtävät Suomen Kiinteistötyönantajain Liitto ry:ssä lainopillisena asiamiehenä, Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä työmarkkinaosaston päällikkönä ja Suomen Työnantajain Keskusliiton asiamiehenä työmarkkinaosastolla erityisalueena toimihenkilöiden työehtosopimukset ja koulutus sekä Suomen Kiinteistönhoitoyhteisöt ry:n toimitusjohtajana.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

7.4.2015

Taloyhtiön hallituksen on tunnettava tehtävänsä

Taloyhtiöissä on parhaillaan käynnissä kuumin yhtiökokousaika. Yhtiökokouksissa hyväksytään edellisen vuoden tilinpäätös ja päätetään yhtiövastikkeista mutta valitaan myös yhtiölle uusi hallitus. Juuri ilmestyneessä Asunto-osakeyhtiölaki – Kommentaari -teoksessa (Kiinteistöalan Kustannus Oy) käsitellään laajasti myös taloyhtiön hallituksen valintaa, tehtäviä ja vastuita.

25.5.2016

Kai Haarma toimitusjohtajaksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:hyn

OTK Kai Haarma (s.1971) on nimitetty toimitusjohtajaksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 5.9.2016 alkaen. Kai Haarma hoitaa toimitusjohtaja tehtävien ohella myös asianajotehtäviä. ”Kai Haarma on aiemmin toiminut Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtajana ja lakimiehenä.

17.7.2018

Milloin asuntoon saa mennä yleisavaimella?

Taloyhtiön yleisavain on yleensä huoltoyhtiön, talonmiehen tai isännöintiyrityksen hallussa. Yleisavainta ei saa käyttää mielivaltaisesti, vaan esimerkiksi asukkaan asuntoon menemiselle pitää olla pätevä syy. Seuraavassa on lueteltu tavallisimmat tilanteet, joissa asuntoon voi mennä yleisavaimella.

19.12.2019

Sovittelulla säästää

Kun taloyhtiössä leimahtaa riita, kaivaudutaan herkästi poteroihin ja uhataan raastuvalla. Ennen oikeuteen lähtöä kannattaa kuitenkin hakea ratkaisua sovittelemalla. Taloyhtiöasuminen on yhteisöasumista, eikä riidoilta voida aina välttyä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti