Keijo Kaivanto Senior Legal Advisoriksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön

OTK, VTM, varatuomari Keijo Kaivanto (s.1951) on kutsuttu Senior Legal Advisoriksi Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:öön 1.5.2015 alkaen. Kaivanto palvelee asiakkaita kiinteistöjuridisissa ja erityisesti työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

”Keijon osaaminen ja kokemus ovat ainutlaatuiset Suomessa, hänessä yhdistyvät lakimiehenä kiinteistöalan monipuolinen osaaminen valmentavaan ja kehittävään otteeseen. Hänen tuntemuksensa kiinteistöalalla toimivien yritysten tarpeista antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä paremmin soveltuvia palveluja”, sanoo toimitusjohtaja Helena Kinnunen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.

Keijo Kaivanto päättää 25-vuotisen uransa Kiinteistöalan Koulutussäätiön ammatillisen oppilaitoksen rehtorina ja Senior Advisorina 31.3.2015. Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n ja Kiinteistöalan Koulutussäätiön toimitusjohtajana hän työskenteli vuodesta 1990 aina vuoden 2014 loppuun asti. Merkittävä ura koulutuksen parissa huomioitiin vuonna 2010 opetusneuvoksen arvonimellä.

”Uskon että taustani tarjoaa minulle ja ennen kaikkea tuleville asiakkailleni mahdollisuuden tarkastella juridisia kysymyksiä ja tilanteita entistä enemmän ennakoiden. Tulen myös osallistumaan asianajotoimiston palveluiden kehittämiseen yhdessä asiantuntevan tiimin ja asiakkaidemme kanssa”, Keijo Kaivanto sanoo.

Kiinteistöjuridiikan lisäksi Kaivannolla on laaja kokemus työsuhteisiin ja –oikeuteen sekä työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä, joihin hän on perehtynyt sekä koulutusurallaan, kirjoittamissaan teoksissa sekä useissa tehtävissä ennen Kiinkoa. Näistä mainittakoon tehtävät Suomen Kiinteistötyönantajain Liitto ry:ssä lainopillisena asiamiehenä, Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä työmarkkinaosaston päällikkönä ja Suomen Työnantajain Keskusliiton asiamiehenä työmarkkinaosastolla erityisalueena toimihenkilöiden työehtosopimukset ja koulutus sekä Suomen Kiinteistönhoitoyhteisöt ry:n toimitusjohtajana.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

15.12.2021

Vanhuusajan asuminen vaatii ennakointia. Palvelutalo vai hoivakoti? Kunnallinen tai yksityinen?

Monet ikäihmiset ovat pysyneet virkeinä esimerkiksi omakotitalon ylläpitämisen vaatimien askareiden ansiosta, mutta vanhana lumenluonti, ruohonleikkuu ja muut pikkutyöt alkavat tuntua rasitteilta. Tilaakin on todennäköisesti enemmän kuin tarpeeksi. Mutta mikä olisi sopiva asumisratkaisu juuri itselle?

aurinkovoimala

23.5.2022

Hietalahden Puistikossa otetaan kaikki aurinkosähkö hyötykäyttöön

Asunto-osakeyhtiö Hietalahden Puistikossa tehtiin linjasaneerauksen yhteydessä energiaremontti, jonka loppuvaiheessa rakennuksen katolle asennettiin aurinkopaneelit. Hyvityslaskennan ansiosta aurinkovoimalasta voitiin tehdä ajateltuakin suurempi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

maalämpö

12.10.2022

Espoon Aurinkokaari vaihtoi maalämpöön

Suomessa arvioidaan olevan jo yli tuhat maalämmöllä lämpiävää asuinkerrostaloa. Yksi näistä on Asunto Oy Espoon Aurinkokaari, jossa vuosittaiset lämmityskulut puolittuivat lämmitysmuodon vaihtamisen jälkeen.

kaukokylmän avulla

25.5.2022

Kerrostaloja jäähdytetään kaukokylmän avulla

Vanhat kerrostalot kuumenevat kesällä ison rakennusmassan vuoksi uudempia enemmän. Niitä on kuitenkin mahdollista viilentää kaukokylmän avulla. Mutta milloin kaukokylmä kannattaa asentaa taloon?

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti