Julkisivuremontti 2021-kilpailun voittaja julkistetaan Kiinteistö 2022 -messuilla

Kiinteistö 2022 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-13.1.2022. Julkisivuremonttikilpailun voittaja julkistetaan tapahtuman avajaispäivänä Arena-lavalla kello 15.30–16.00.

Tuomaristo on kiinnittänyt arvostelussaan huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi hankkeen päätöksenteko- ja valmisteluvaiheeseen, kustannusten hallittavuuteen ja aikataulussa pysymiseen sekä tiedottamiseen.

Kilpailun pääjärjestäjiä ovat Julkisivuyhdistys ry ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhteistyössä Messukeskus Helsingin kanssa. Kilpailusta ja voittajista ovat messuilla kertomassa Julkisivuyhdistyksen uusi hallituksen puheenjohtaja Stina Hyyrynen A-Insinöörit Suunnittelu Oy:stä ja pitkäaikainen hallituksen jäsen Maritta Koivisto Rakennustuoteteollisuus ry:stä.

Kilpailu järjestetään nyt kahdeksannen kerran. Edellisen kerran palkinto jaettiin vuonna 2019, jolloin sen sai helsinkiläinen Asunto Oy Puistonportti Bostads Ab rohkeasta 70-luvun arkkitehtuuria uudistavasta julkisivuremontistaan. Rahapalkinnon lisäksi palkittavat yhtiöt saavat kunniakirjan ja muistolaatan.

Julkisivuyhdistys on teknisesti laadukkaan ja esteettisesti korkeatasoisen julkisivurakentamisen edistäjä. Riippumaton yhdistys on tarkoitettu kaikille julkisivuista kiinnostuneille henkilöille ja yhteisöille. Se tuottaa tutkimustietoa, tarjoaa keskustelufoorumin ja järjestää erilaisia julkisivuaiheisia tilaisuuksia. www.julkisivuyhdistys.fi

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA Ry. on asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallinnan osaamisverkosto, joka tarjoaa apuaan ja ammattitaitoaan taloyhtiöille edistämällä hyvää hallintotapaa sekä välittämällä hallitusammattilaisia asunto- ja kiinteistöyhtiöiden avuksi. www.akha.fi

Rekisteröidy messukävijäksi tästä linkistä!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

osakeasuntojen

1.2.2022

Kiinteistövakuutuksissa huimia korotuksia – vakuutusyhtiöt sanovat silti seuraavansa vain yleisiä indeksejä

Helsinkiläinen paritaloyhtiö sai tammikuussa vakuutusyhtiö Pohjolalta uudet vakuutusehdot. Nousua oli 21,3 prosenttia. Taloyhtiölle kerrottiin, että laskenta oli tehty yleisindeksikorotusten perusteella, vaikka yleiskorotukset jäävät noin kymmeneen prosenttiin.

kiinteistöveron korotukset

2.11.2022

Kiinteistöliitto: kiinteistöveron tuntuvat korotukset torjuttava

Kiinteistöliitto vaatii, että kiinteistöveron korotusta kohtuullistetaan. Kiinteistöveron korotus olisi näillä näkymin suuri myös vuonna 2024. Liitto on jättänyt asiasta kirjelmän valtiovarainministerille.

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

17.5.2022

Hulevedet hallintaan järkevästi

Hulevedet, eli sade- ja sulamisvedet voivat muodostua ongelmaksi, jos niillä ei ole paikkaa, johon valua. Kiinteistöliiton lakineuvonnasta kerrotaan, mitä kiinteistönomistajan ja kunnan tulee tehdä hulevesille.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti