Julkisivuremontti 2021-kilpailun voittaja julkistetaan Kiinteistö 2022 -messuilla

Kiinteistö 2022 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-13.1.2022. Julkisivuremonttikilpailun voittaja julkistetaan tapahtuman avajaispäivänä Arena-lavalla kello 15.30–16.00.

Tuomaristo on kiinnittänyt arvostelussaan huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi hankkeen päätöksenteko- ja valmisteluvaiheeseen, kustannusten hallittavuuteen ja aikataulussa pysymiseen sekä tiedottamiseen.

Kilpailun pääjärjestäjiä ovat Julkisivuyhdistys ry ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhteistyössä Messukeskus Helsingin kanssa. Kilpailusta ja voittajista ovat messuilla kertomassa Julkisivuyhdistyksen uusi hallituksen puheenjohtaja Stina Hyyrynen A-Insinöörit Suunnittelu Oy:stä ja pitkäaikainen hallituksen jäsen Maritta Koivisto Rakennustuoteteollisuus ry:stä.

Kilpailu järjestetään nyt kahdeksannen kerran. Edellisen kerran palkinto jaettiin vuonna 2019, jolloin sen sai helsinkiläinen Asunto Oy Puistonportti Bostads Ab rohkeasta 70-luvun arkkitehtuuria uudistavasta julkisivuremontistaan. Rahapalkinnon lisäksi palkittavat yhtiöt saavat kunniakirjan ja muistolaatan.

Julkisivuyhdistys on teknisesti laadukkaan ja esteettisesti korkeatasoisen julkisivurakentamisen edistäjä. Riippumaton yhdistys on tarkoitettu kaikille julkisivuista kiinnostuneille henkilöille ja yhteisöille. Se tuottaa tutkimustietoa, tarjoaa keskustelufoorumin ja järjestää erilaisia julkisivuaiheisia tilaisuuksia. www.julkisivuyhdistys.fi

Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA Ry. on asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallinnan osaamisverkosto, joka tarjoaa apuaan ja ammattitaitoaan taloyhtiöille edistämällä hyvää hallintotapaa sekä välittämällä hallitusammattilaisia asunto- ja kiinteistöyhtiöiden avuksi. www.akha.fi

Rekisteröidy messukävijäksi tästä linkistä!

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

rakentamisen

16.3.2023

Rakentamisen kallistuminen nostaa monen kiinteistöveroa

Rakentamisen kustannukset ovat nousseet, mikä nostaa monen kiinteistönomistajan veroja. Kiinteistöveron muutoksen määrä ei kuitenkaan ole kaikilla veronmaksajilla sama, sillä siihen vaikuttavat monet asiat.

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

paloturvallisuus ja varautuminen

11.4.2023

Kaupallinen yhteistyö

Miltä kiinteistöjen paloturvallisuus ja varautuminen näyttivät vuonna 2022?

Taloyhtiöt pystyvät varautumaan häiriötilanteisiin arvioimalla riskejä säännöllisesti, pienentämällä riskejä sekä viestimällä asukkaille turvallisuusohjeista johdonmukaisesti. Safetumin paloturvallisuusraportti kertoo, kuinka turvallisia kiinteistöt olivat viime vuonna.

Safetum

taloyhtiöiden kustannukset

12.9.2023

Indeksitalo-tutkimus: Taloyhtiöiden kustannukset nousseet laajasti

Kuntakohtaiset kiinteistökustannukset ovat nousseet tänäkin vuonna tuntuvasti, ja nousu on ollut aiempaa laaja-alaisempaa. Vertailun kalleimmat kunnat ovat Helsinki, Järvenpää ja Hämeenlinna. Sähköenergia on halventunut, mutta perusmaksut ja siirtohinnat nousseet.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti