Julkisivuremontti 2021 -kilpailu on käynnissä

Julkisivuremonttikilpailu on järjestetty jo vuodesta 2010 lähtien. Kilpailussa haetaan onnistuneen julkisivuremontin toteuttaneita taloyhtiöitä. Tavoitteena on tarjoa hyviä esimerkkejä taloyhtiöille, joissa vasta suunnitellaan omaa korjausta.

Julkisivuremonttikilpailussa kiinnitetään huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi hankkeen kokonaisuuteen − päätöksentekoprosessiin, hanke- ja toteutussuunnitteluun, kustannusten hallittavuuteen, aikataulussa pysymiseen, asukastiedottamiseen ja urakanaikaiseen viestintään. Painoarvoa annetaan erityisesti onnistuneille energiatehokkuutta parantaville korjaustoimille.

Palkittavat julkistetaan 6.- 7.10.2021 pidettävän Kiinteistö 2021 –messutapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Miten ehdokkaaksi?

Ehdotuksia palkitsemisen arvoisista julkisivuremonteista voivat tehdä hallituksen puheenjohtajat, kiinteistönomistajat ja heidän edustajansa (esim. kiinteistöpäälliköt, vuokrataloyhtiöiden edustajat jne.) isännöitsijät, suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat.

Julkisivuremontin on pitänyt valmistua vuonna 2019 tai 2020 tai se vastaanotetaan vuoden 2021 elokuuhun mennessä. Aikaisemmin kilpailuun osallistuneita kohteita ei hyväksytä ehdokkaiksi.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomakkeet, jotka löytyvät Julkisivuyhdistyksen kotisivuilta sekä toimittamalla kuvamateriaalia. Ehdotukset on toimitettava 27.8.2021 mennessä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

27.4.2022

Julkisivuremontti 2021 -kilpailun voitto espoolaiselle maamerkille

Julkisivuremonttikilpailun voittaneen Asunto-osakeyhtiö Säästökonnun remontti on ollut kokonaisvaltainen ja vaativa korjaushanke. Viljo Revellin suunnitteleman kerrostalon julkisivuremontissa on erinomaisella tavalla säilytetty Tapiolan keskeisiin maamerkkeihin kuuluvan, vuonna 1959 rakennetun ”taskumattitalon” omaleimainen ilme. Julkisivumateriaalit on valittu harkiten ja käytetty alkuperäistä materiaalia uudella tavalla.

isännöintimeklari kilpailuttaa

8.11.2022

Kaupallinen yhteistyö

Isännöintimeklari kilpailuttaa isännöinnin taloyhtiöllesi

Isännöintimeklari tarjoaa puolueettoman kilpailutuspalvelun, jossa vertaillaan isännöintitoimistoja hinnan, palvelun ja laadun perusteella. Näin taloyhtiö voi varmistaa luotettavan isännöitsijän löytymisen.

Isännöintimeklari

15.12.2022

Isännöintikartelli johti miljoonien seuraamusmaksuihin

Markkinaoikeus on antanut päätöksen helmikuussa 2021 esiin tulleesta isännöintikartellijutusta. Asianosaiset määrättiin maksamaan liki viiden miljoonan euron seuraamusmaksut.

korvauksia isännöintikartellista

10.2.2023

Haetko korvauksia isännöintikartellista? Toimi näin

Taloyhtiö voi nostaa vahingonkorvauskanteen isännöintikartellipäätöksessä mainittuja toimijoita vastaan. Perusedellytyksenä on, että taloyhtiö pystyy näyttämään kartellista sille syntyneen vahingon toteen. Jos oikeuteen päädytään, taloyhtiön kannattaa hankkia itselleen kartellivahingonkorvauksiin erikoistunut juristi.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti