Julkisivuremontti 2021 -kilpailu on käynnissä

Julkisivuremonttikilpailu on järjestetty jo vuodesta 2010 lähtien. Kilpailussa haetaan onnistuneen julkisivuremontin toteuttaneita taloyhtiöitä. Tavoitteena on tarjoa hyviä esimerkkejä taloyhtiöille, joissa vasta suunnitellaan omaa korjausta.

Julkisivuremonttikilpailussa kiinnitetään huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi hankkeen kokonaisuuteen − päätöksentekoprosessiin, hanke- ja toteutussuunnitteluun, kustannusten hallittavuuteen, aikataulussa pysymiseen, asukastiedottamiseen ja urakanaikaiseen viestintään. Painoarvoa annetaan erityisesti onnistuneille energiatehokkuutta parantaville korjaustoimille.

Palkittavat julkistetaan 6.- 7.10.2021 pidettävän Kiinteistö 2021 –messutapahtuman yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Miten ehdokkaaksi?

Ehdotuksia palkitsemisen arvoisista julkisivuremonteista voivat tehdä hallituksen puheenjohtajat, kiinteistönomistajat ja heidän edustajansa (esim. kiinteistöpäälliköt, vuokrataloyhtiöiden edustajat jne.) isännöitsijät, suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat.

Julkisivuremontin on pitänyt valmistua vuonna 2019 tai 2020 tai se vastaanotetaan vuoden 2021 elokuuhun mennessä. Aikaisemmin kilpailuun osallistuneita kohteita ei hyväksytä ehdokkaiksi.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomakkeet, jotka löytyvät Julkisivuyhdistyksen kotisivuilta sekä toimittamalla kuvamateriaalia. Ehdotukset on toimitettava 27.8.2021 mennessä.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.6.2017

Taloyhtiöt tarvitsevat asiantuntemusta huoltoyhtiöiden kilpailutuksessa

Suuri osa taloyhtiöistä ostaa kiinteistönhoitopalveluita – esimerkiksi siivousta ja pihan aurausta – ulkopuoliselta huoltoyhtiöltä. Kun huoltoyhtiön työnjälki ei miellytä, huoltoa lähdetään herkästi kilpailuttamaan. Kilpailutus ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto.

28.4.2016

Taloyhtiön urakoiden kilpailuttamisesta ja urakoitsijan valinnasta

Yhtiön johdon on toimittava yhtiön asioita hoitaessaan huolellisesti yhtiön edun mukaisesti. Vähäistä suurempien hankkeiden kohdalla tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että yhtiön johdon tulisi kilpailuttaa urakka. Yksityissektorin urakoiden kilpailusta ja tarjouksen antajan valintaa ei ole kuitenkaan lailla säännelty.

27.4.2022

Julkisivuremontti 2021 -kilpailun voitto espoolaiselle maamerkille

Julkisivuremonttikilpailun voittaneen Asunto-osakeyhtiö Säästökonnun remontti on ollut kokonaisvaltainen ja vaativa korjaushanke. Viljo Revellin suunnitteleman kerrostalon julkisivuremontissa on erinomaisella tavalla säilytetty Tapiolan keskeisiin maamerkkeihin kuuluvan, vuonna 1959 rakennetun ”taskumattitalon” omaleimainen ilme. Julkisivumateriaalit on valittu harkiten ja käytetty alkuperäistä materiaalia uudella tavalla.

4.10.2018

YIT:tä esitetään Pasilan tornialueen kilpailun voittajaksi

Keski-Pasilan tornialueen arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittajaksi esitetään YIT:n ehdotusta Trigoni. Kilpailun arviointiryhmän esitys voittajaksi käsitellään loppuvuoden aikana Helsingin ja valtion päättävissä elimissä. Valtion Senaatti-kiinteistöjen ja Helsingin kaupungin järjestämällä Helsinki High-rise -kilpailulla haettiin korkeatasoista suunnitelmaa tornialueen asemakaavan pohjaksi ja toteuttajaa tornialueen rakentamisen käynnistävälle aloitusalueelle.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti