Hypo avaa konttorin Helsingin keskustaan

Hypo avaa tänään uuden kivijalkakonttorin keskustaan. Asiakasmäärä kasvaa jatkuvasti ja sen myötä tarve uudelle konttorille on ilmeinen, kertoo Hypon tiedote.

 Konttori on sijainniltaan keskeinen ja asiointi on tehty asiakkaalle helpoksi. Aukioloajat ovat tavanomaisia pankkeja laajemmat, tarjoten henkilökohtaista pankkipalvelua myös ilta-aikoina. Bulevardin konttori palvelee henkilöasiakkaita asuntorahoitukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa tuottavia talletustuotteita kaikenikäisille asuntosäästäjille, vauvan Baby tilistä seniorikansalaisen käänteiseen asuntolainaan.

 Hypo on vuosien varrella palvellut asiakkaitaan maineikkaissa osoitteissa. Toiminta alkoi Sederholmin talossa Aleksanterinkadulla, siirtyi sieltä Ritarihuoneelle ja edelleen Etelä-Esplanadin Graniittilinnaan. Nykyisellä paikallaan Vanhan kirkon puiston laidalla Yrjönkadun ja Bulevardin kulmassa Hypo on toiminut vuodesta 1937.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

18.11.2022

Hypo ennustaa asuntojen hintoihin reipasta laskua

Asuntojen hinnat laskevat ensi vuonna enemmän kuin kertaakaan vuoden 1995 jälkeen, ennustaa asuntoluottoihin erikoistunut Hypo-pankki. Syynä tähän on inflaatio. Laskun ennustetaan kuitenkin olevan lyhytaikainen.

kannustinloukku

6.3.2023

Hypo: Kannustinloukku hidastaa asuntokauppaa

Asuntomarkkinoiden kannustinloukku hidastaa asuntokauppaa, kertoo Hypo-pankki asuntomarkkinakatsauksessaan. Korkokatot saavat ihmiset odottamaan uuden asunnon ostamista pidempään. Hypo ennustaa asuntojen hintojen laskevan entisestään.

asuntomarkkinoiden

21.10.2022

Hypo-pankki: Asuntomarkkinoiden eriytyminen jatkuu

Asuntomarkkinat eriytyvät edelleen, kertoo Hypo-pankin tuore asuntoluottoluokitus. Venäjän hyökkäyssodan vaikutukset näkyvät markkinoiden kehityksessä. Tampereen vetovoima on kasvussa.

tulipalo

30.11.2022

Kuukauden kasvo: Ei savua ilman tulta

Tulipalo- tai onnettomuustilanteessa taloyhtiön asukkaiden toiminnalla on suuri merkitys. Pelastussuunnitelman tulee olla asukkaiden saatavilla ja asukkaita voi opastaa toimimaan oikein vaaratilanteessa. Palomies-ensihoitaja Kasperi Ahtojää kertoo, mitä onnettomuustilanteessa tulee tehdä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti