Helen jakaa 30 000 euroa kesätapahtumille

 

Helen Oy lahjoittaa yhteensä 30 000 euroa tapahtumille, jotka tavalla tai toisella luovat positiivista energiaa. Maailman parasta kaupunkienergiaa -stipendien hakuaika alkaa 2.5.2016.

Kaupunkitapahtumille jaetaan paitsi rahallista tukea, myös näkyvyyttä ja kuuluvuutta Helenin ja yhteistyökumppani Bassoradion kanavissa. Valinnassa painotetaan hankkeiden kaupunkikulttuurista arvoa, monimuotoisuutta ja vastuullisuutta sekä hakemusten saamaa suosiota.

Helen tukee elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria

Helen jakoi viime kesänä tapahtumastipendejä ensimmäistä kertaa, ja tällöin lähes 350 tapahtumaa lähetti hakemuksen. Kymmenen niistä palkittiin 3 000 euron stipendillä. Tänä vuonna stipendejä jaetaan jopa 20 tapahtumalle, ja hakea saa joko 1 000 tai 3 000 euron stipendiä.

Helenillä on pitkät perinteet erilaisten kaupunkitapahtumien, kulttuurin ja urheilun tukemisessa.

– Haluamme tehdä kaupunkikulttuurin tukemisesta entistä näkyvämpää ja toisaalta läpinäkyvämpää. Tukemalla tällä tavalla kaupunkitapahtumia olemme tuntuvasti mahdollistamassa sen, että Suomen kesässä syntyy maailman parasta kaupunkienergiaa, kertoo Helenin viestintäpäällikkö Sanna Jääskeläinen.

Maailman parasta kaupunkienergiaa -stipendejä jaetaan viikoittain viikosta 20 alkaen heinäkuun loppuun saakka. Hakemuksen voi täyttää ja niitä voi äänestää osoitteessa helen.fi/kaupunkienergiaa.

 

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

2.3.2022

Lähes 9 000 uutta asuntoa rakennettiin viime vuonna valtion tuella

Vuoden 2021 ARA-tuotanto koostui 8 889 uudesta asunnosta ja 3 994 vanhan asunnon perusparantamisesta. ARAn korkotukivaltuus vuodelle 2021 oli 1 800 miljoonaa euroa. Valtuutta käytettiin 1 748 miljoonaa euroa, mikä on 221 miljoonaa euroa enemmän kuin vuotta aiemmin.

3.12.2021

Kiinteistölehti vertaili lainarahan hintaa

Tarjoukset perustuvat pääkaupunkiseudulla asuntolainoja tarjoavien pankkien luottokriteerien mukaisella vakuusarvostuksella ja maksukykyarvioinnilla tehtyihin laskelmiin. Korot on laskettu 1.9.2021 tilanteen mukaan. Todellinen kokonaiskorko sisältää marginaalin, viitekoron, nostopalkkiot ja hoitokulut laina-ajalle jaksotettuna.

27.10.2021

Kaukolämmön kasvavista kustannuksista halutaan eroon maalämmöllä

Isännöintiliiton viime keväänä tekemän kyselyn mukaan kaukolämmön valitsisi enää alle puolet taloyhtiöistä. Taustalla on kaukolämmön kallistuminen. Esimerkiksi Helsingin kaupungin energiayhtiö Helen on vuosikymmenessä nostanut kaukolämmön hintaa 75 prosenttia.

viihtyisä piha yhteisillä välineillä

4.8.2022

Piha viihtyisäksi yhteisillä välineillä

Taloyhtiön piha tulee helpommin hoidetuksi, kun taloyhtiöllä on käytössään yhteiskäyttöisiä työkaluja. Asukkaat osallistuvat pihan kunnossapitoon mielellään, ja varastot pysyvät siisteinä, kun niihin ei tarvitse ahtaa jokaisen omia kottikärryjä ja ruohonleikkureita.
- Yhteishenki auttaa hoitamaan yhteisiä alueita, sanoo Erkki Lonka.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti