Helen jakaa 30 000 euroa kesätapahtumille

 

Helen Oy lahjoittaa yhteensä 30 000 euroa tapahtumille, jotka tavalla tai toisella luovat positiivista energiaa. Maailman parasta kaupunkienergiaa -stipendien hakuaika alkaa 2.5.2016.

Kaupunkitapahtumille jaetaan paitsi rahallista tukea, myös näkyvyyttä ja kuuluvuutta Helenin ja yhteistyökumppani Bassoradion kanavissa. Valinnassa painotetaan hankkeiden kaupunkikulttuurista arvoa, monimuotoisuutta ja vastuullisuutta sekä hakemusten saamaa suosiota.

Helen tukee elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria

Helen jakoi viime kesänä tapahtumastipendejä ensimmäistä kertaa, ja tällöin lähes 350 tapahtumaa lähetti hakemuksen. Kymmenen niistä palkittiin 3 000 euron stipendillä. Tänä vuonna stipendejä jaetaan jopa 20 tapahtumalle, ja hakea saa joko 1 000 tai 3 000 euron stipendiä.

Helenillä on pitkät perinteet erilaisten kaupunkitapahtumien, kulttuurin ja urheilun tukemisessa.

– Haluamme tehdä kaupunkikulttuurin tukemisesta entistä näkyvämpää ja toisaalta läpinäkyvämpää. Tukemalla tällä tavalla kaupunkitapahtumia olemme tuntuvasti mahdollistamassa sen, että Suomen kesässä syntyy maailman parasta kaupunkienergiaa, kertoo Helenin viestintäpäällikkö Sanna Jääskeläinen.

Maailman parasta kaupunkienergiaa -stipendejä jaetaan viikoittain viikosta 20 alkaen heinäkuun loppuun saakka. Hakemuksen voi täyttää ja niitä voi äänestää osoitteessa helen.fi/kaupunkienergiaa.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

2.3.2022

Lähes 9 000 uutta asuntoa rakennettiin viime vuonna valtion tuella

Vuoden 2021 ARA-tuotanto koostui 8 889 uudesta asunnosta ja 3 994 vanhan asunnon perusparantamisesta. ARAn korkotukivaltuus vuodelle 2021 oli 1 800 miljoonaa euroa. Valtuutta käytettiin 1 748 miljoonaa euroa, mikä on 221 miljoonaa euroa enemmän kuin vuotta aiemmin.

viihtyisä piha yhteisillä välineillä

4.8.2022

Piha viihtyisäksi yhteisillä välineillä

Taloyhtiön piha tulee helpommin hoidetuksi, kun taloyhtiöllä on käytössään yhteiskäyttöisiä työkaluja. Asukkaat osallistuvat pihan kunnossapitoon mielellään, ja varastot pysyvät siisteinä, kun niihin ei tarvitse ahtaa jokaisen omia kottikärryjä ja ruohonleikkureita.
- Yhteishenki auttaa hoitamaan yhteisiä alueita, sanoo Erkki Lonka.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

uusi katto

26.1.2023

Uuden katon lisäeristys paransi energiatehokkuutta

Tamperelaisen As Oy Mäntykotkan talojen katot uusittiin viime talvena. Remontti toteutettiin kokonaan säältä suojassa. Uuden katon lisäeristys paransi talojen asumismukavuutta ja energiatehokkuutta merkittävästi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

28.4.2022

Vuokratuloja ilmoittaa yli 80.000 sijoittajaa enemmän kuin kuusi vuotta sitten

Vuosina 2014–2020 vuokratulojen yhteismäärä kasvoi 26 prosenttia. Yhteensä sijoittajille kertyi vuokratuloja 1,9 miljardia euroa. Niistä 1,5 miljardia kertyi osakehuoneiden vuokraamisesta, eli esimerkiksi sijoitusasunnoista tai asunnon väliaikaisesta vuokraamisesta, kuten Airbnb-toiminnasta.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti