Helen jakaa 30 000 euroa kesätapahtumille

 

Helen Oy lahjoittaa yhteensä 30 000 euroa tapahtumille, jotka tavalla tai toisella luovat positiivista energiaa. Maailman parasta kaupunkienergiaa -stipendien hakuaika alkaa 2.5.2016.

Kaupunkitapahtumille jaetaan paitsi rahallista tukea, myös näkyvyyttä ja kuuluvuutta Helenin ja yhteistyökumppani Bassoradion kanavissa. Valinnassa painotetaan hankkeiden kaupunkikulttuurista arvoa, monimuotoisuutta ja vastuullisuutta sekä hakemusten saamaa suosiota.

Helen tukee elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria

Helen jakoi viime kesänä tapahtumastipendejä ensimmäistä kertaa, ja tällöin lähes 350 tapahtumaa lähetti hakemuksen. Kymmenen niistä palkittiin 3 000 euron stipendillä. Tänä vuonna stipendejä jaetaan jopa 20 tapahtumalle, ja hakea saa joko 1 000 tai 3 000 euron stipendiä.

Helenillä on pitkät perinteet erilaisten kaupunkitapahtumien, kulttuurin ja urheilun tukemisessa.

– Haluamme tehdä kaupunkikulttuurin tukemisesta entistä näkyvämpää ja toisaalta läpinäkyvämpää. Tukemalla tällä tavalla kaupunkitapahtumia olemme tuntuvasti mahdollistamassa sen, että Suomen kesässä syntyy maailman parasta kaupunkienergiaa, kertoo Helenin viestintäpäällikkö Sanna Jääskeläinen.

Maailman parasta kaupunkienergiaa -stipendejä jaetaan viikoittain viikosta 20 alkaen heinäkuun loppuun saakka. Hakemuksen voi täyttää ja niitä voi äänestää osoitteessa helen.fi/kaupunkienergiaa.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

maalämpöhanke

20.10.2023

Huolellinen suunnittelu vei maalämpöhankkeen maaliin

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva As Oy Melkonkatu 5 vaihtoi kaukolämmön maalämpöön. Projekti vei monta vuotta ja vaati huolellista suunnittelua ja hallituksen puheenjohtajan tiivistä valvontaa. Se oli kuitenkin kaiken vaivan arvoista, sillä yhtiö on nyt lähes nollaenergiatalo.

rahan hinta maaliskuussa

20.3.2023

Kiinteistölehden vertailu: Korot nousseet taloyhtiölainoissa

Uusien taloyhtiölainojen kokonaiskorot ovat nousseet, käy ilmi Suomen Kiinteistölehden lainavertailusta. Myös sijoitusasunnon omistajalle on tulossa arkisempi vuosi.

lainavertailu

6.9.2023

Kiinteistölehden lainavertailu: Korjauslainat kallistuivat

Uusien taloyhtiölainojen keskimääräinen kokonaiskorko oli pääkaupunkiseudun pankkien tarjouksissa 5,17 prosenttia, selviää syyskuun lainavertailusta. Suomen Kiinteistölehti julkaisee Suomen Rahatiedon Seppo Rekosen laatimia lainakorkojen vertailuja.

uusi katto

26.1.2023

Uuden katon lisäeristys paransi energiatehokkuutta

Tamperelaisen As Oy Mäntykotkan talojen katot uusittiin viime talvena. Remontti toteutettiin kokonaan säältä suojassa. Uuden katon lisäeristys paransi talojen asumismukavuutta ja energiatehokkuutta merkittävästi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti