Digitilaukset palvelevat Suomen Kiinteistölehden lukijoita

digitilaukset

Suomen Kiinteistölehteä voi nykyisin tilata myös digitaalisena versiona. Lehden digitilaukset tulivat myyntiin lehteä kustantavan Kiinteistömedian verkkokauppaan kesäkuun lopussa.

– Sähköistä tilausmahdollisuutta on toivottu jo pitkään. Digitilausvaihtoehdoilla pyrimme vastaamaan lukijoidemme toiveisiin, kertoo Suomen Kiinteistölehden päätoimittaja Mirva Brola.

Digitilaukset ovat osa lehden sähköisten versioiden kehityspolkua. Vuosi sitten kesäkuussa julkaistiin uudistettu verkkosivusto kiinteistolehti.fi, jolla osa uusimmasta sisällöstä vietiin maksuttoman kirjautumisen taakse. Tilauksen vaativan maksumuurin taakse puolestaan vietiin muun muassa laki- ja tähtiartikkelit.

Uudet digitilausmahdollisuudet palvelevat niitä lukijoita, joilla ei ole Suomen Kiinteistöliiton jäsenyyttä. Liiton jäsenet pääsevät edelleen jäsenetuna lukemaan maksutta kaikkia Kiinteistölehden sisältöjä. Tämä tapahtuu helpoimmin luomalla tunnukset Kiinteistölehden sivuille, kirjautumalla sisään ja aktivoimalla omat jäsenedut Kiinteistömedian sivuilla.

Uudistuksen myötä myös Suomen Kiinteistölehden kattava näköislehtiarkisto vaatii voimassa olevan tilauksen tai jäsenedun aktivoimisen. Arkistossa on luettavissa näköislehdet vuodesta 2015 alkaen.

Suomen Kiinteistölehti ilmestyy painettuna 10 kertaa vuodessa. Lehden tarkistettu levikki on 32 304 kappaletta (LT 23/2021), ja sitä kustantaa Suomen Kiinteistöliiton omistama Kiinteistömedia Oy.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

vaalikysely

22.3.2023

Kiinteistölehden vaalikysely: Energiaremontteja tuettava

Kiinteistölehti kysyi eduskuntapuolueiden edustajilta, miten puolueet aikovat toimia taloyhtiöille tärkeissä asioissa tulevalla hallituskaudella. Puolueet uudistaisivat kiinteistöverotusta ja tukisivat energiaremontteja. Myös asumiskustannuksien ja ilmastonmuutoksen hillintään tarjottiin ratkaisuja.

valesokkeli

24.8.2023

Valesokkelirakenteet voi korjata kengittämällä

Valesokkelirakenteet voivat kastuessaan aiheuttaa ongelmia, mutta ne voi korjata kengittämällä. Kengittäessä puuseinärungon alaosaa nostetaan ylöspäin sokkelirakenteesta, ja runko- ja sokkelirakenne eristetään toisistaan lämpö- ja kosteusteknisesti.

lainavertailu

6.9.2023

Kiinteistölehden lainavertailu: Korjauslainat kallistuivat

Uusien taloyhtiölainojen keskimääräinen kokonaiskorko oli pääkaupunkiseudun pankkien tarjouksissa 5,17 prosenttia, selviää syyskuun lainavertailusta. Suomen Kiinteistölehti julkaisee Suomen Rahatiedon Seppo Rekosen laatimia lainakorkojen vertailuja.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti