Constille Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus

Consti Yhtiöt Oyj on saanut Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä. Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun ensisijaisena myöntämiskriteerinä on se, että tuote tai palvelu on valmistettu ja tuotettu Suomessa. Consti sai Avainlipun käyttöoikeuden korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden osalta.

– Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kynnyksellä tämä tunnustus on meille arvokas asia, Consti Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo.

Avainlipun saaminen edellyttää vähintään 50 prosentin kotimaisuusastetta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta, joita ovat muun muassa henkilöstökustannukset, alihankinnat ja materiaalihankinnat. Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva johto ja Suomessa sijaitseva pääkonttori.

Consti on määrätietoisesti pyrkinyt pitämään toimintansa lähtökohdat suomalaisuudessa.

– Pörssiin menon myötäkin olemme ennen kaikkea suomalainen, luotettava ja rehellinen yritys. Arvoihimme kuuluvat asiakaslähtöisyys, ammattitaidon ja kokemuksen vaaliminen, innovatiivisuus sekä vastuullisuus.

Suomalaista kilpailukykyä edistämässä

Avainlippu-merkki on hyvin tunnettu, ja se auttaa kuluttajaa valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan yli kaksi kolmasosaa (69 %) on sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätökseen erittäin paljon tai melko paljon.

– Kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia,  Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa.

– Consti on iso ja monipuolinen työnantaja. Työllistämme yhteensä yli 900 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista kasvukeskuksissa Etelä- ja Länsi-Suomessa. Käytämme projekteissamme mahdollisimman paljon omaa työvoimaa, Holopainen taustoittaa.

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2015 Consti-konsernin liikevaihto oli 256 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 900 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

5.4.2022

Kaupallinen yhteistyö

Vastuullinen Saumalaakso

Yritysvastuu on yrityksen lupaus käyttäytyä vastuullisesti yhteiskunnan velvoittamin pelisäännöin. Vastuullinen yritys toimii mahdollisimman kestävällä tavalla: taloudellisen kannattavuuden lisäksi se ottaa huomioon sidosryhmien, ympäristön ja yhteiskunnan edut. Saumalaakson missiona on toimia alan vastuullisena edelläkävijänä nyt ja jatkossa.

Saumalaakso

25.10.2021

Kotitalousvähennys ei muutu remonttien osalta

Remontoimalla kiinteistö säilyttää arvonsa ja kotitalousvähennyksen ansiosta remonttikustannuksista osaa palaa takaisin verotuksessa. Vähennyksen voi tehdä joka vuosi, jos remontoitavaa vaan riittää. – Samasta remontista ei ole laillista jakaa kotitalousvähennystä kahdelle vuodelle.

17.1.2022

Sähköautojen latauspisteavustusta myös yritysten parkkipaikoille

Yhä useampien yritysten ja yhteisöjen autopolitiikka edellyttää vähäpäästöisen auton hankkimista. ARAn avustuksella edistetään sähköautojen latausmahdollisuuksien yleistymistä työpaikkakiinteistöillä ja siten sähköautokannan kasvua kansallisen ilmasto- ja energiastrategian tavoitteiden mukaisesti. Avustus on tarkoitettu työnantajille ja työssäkäyntirakennuksen tai kiinteistön omistaville yhteisöille tai henkilöille pääsääntöisesti työntekijöiden käyttöön tarkoitettujen latauspisteiden hankintaan.

22.12.2021

Isännöintiliitto tuomitsee alan epäeettisen toiminnan ja kehottaa tuomaan sidonnaisuudet avoimesti esille

Kiinteistölehti siteerasi 20.12. Yen julkaisemaa uutista, jossa kerrottiin oululaisen isännöintiyrityksen saaneen alan valvontaelimeltä, Auktorisointi ISA ry:ltä jo toisen varoituksen kahden vuoden sisään. Molemmissa tapauksissa isännöintiyrityksen työntekijöitä oli valittu taloyhtiön hallitukseen valtakirjoilla.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti