vedensäästö

Uusimmat artikkelit

13.7.2017

Vedenkulutuksen etäseurannalla kustannukset alas

Taloyhtiöissä tunteita herättävälle asuntokohtaiselle vedenkulutuksen seurannalle on Talouselämän mukaan tarjolla Enveran kehittämä etäseurantamahdollisuus. Kansainvälisille markkinoille tähtäävällä Enveralla on jo asiakkainaan yli 5000 taloyhtiöitä sekä suomalaisten omistamia kiinteistöjä ulkomailla. Lehden tietojen mukaan käyttövesi on taloyhtiöiden toiseksi suurin kustannuserä.

30.6.2017

Vedenkulutus seurantaan

155 litraa – niin paljon vettä kuluttaa jokainen suomalainen joka päivä. Vedenkulutusmittari avaa silmät ja säästää euroja asukkaan ja taloyhtiön arjessa. Veden osuus modernin kerrostalon ylläpitokustannuksista on vähintään 40 %.

23.3.2017

Omat kulutustottumukset syyniin

Vuonna 1992 YK:n yleiskokous julisti maaliskuun 22. päivän maailman vesipäiväksi. Maailman vesipäivä muistuttaa vesivarantojen vaikutuksesta taloudelliseen tuottavuuteen ja sosiaaliseen hyvinvointiin sekä puhtaan veden tärkeydestä.

3.1.2017

Asukkaille jo 20 miljoonaa ilmaista rahaa – vedensäästösovellus kannustaa vielä suurempaan lukemaan

Kahdentoista minuutin suihkuun tarvittavalla energialla televisio voi pauhata yötä päivää viikon ja hehkulamppu loistaa puoli kuukautta. Veden säästäminen on merkittävä ekoteko, jonka tekijä tienaa vaivan palkaksi ilmaista rahaa. Suomen ensimmäinen ja ainoa vedensäästösovellus tuo kulutustiedot taskuun tehden veden ja energian säästämisestä vaivattoman osan arkea.