syksy

Uusimmat artikkelit

10.9.2018

Nyt säädetään! – Säännöllinen huolto pitää talotekniset järjestelmät kunnossa

Lämmityskausi on alkamaisillaan ja talvikelit edessäpäin. Toimivat talotekniset järjestelmät pitävät lämmityskustannukset aisoissa sekä sisäilman oikean lämpöisenä ja laadullisesti hyvänä. Nyt on korkea aika tarkistaa järjestelmän toimivuus.

24.8.2018

Hukutko omeniin?

Lahjoita syötävät, kompostoi tai vie huonot Sortti-asemalle. Pääkaupunkiseudulla on lukuisia asukkaita, jotka ottaisivat mielellään omenoita vastaan. Jos sinulla on ylimääräisiä hedelmiä pihapuissasi, laita ne jakoon ja tuota hyvää mieltä!

18.10.2017

Ulkovalaistuksen uudistaminen tuo säästöjä taloyhtiölle

Ulkovalaistuksen uudistamista pitäisi katsoa myös tuoton näkökulmasta, ei pelkkänä menoeränä. Takaisinmaksun jälkeen uusittu valaistus on tuottava investointi taloyhtiölle. Miltä kuulostaisi, jos taloyhtiö voisi säästää 20—40 prosenttia vuotuisesta sähkölaskusta?

5.9.2016

Aika tarkistuttaa lämmitysjärjestelmä

Vaikka vielä nautimme syyskesän lämmöstä, on lämmityskausi alkamassa. Nyt on oikea aika varmistaa, että lämmitysjärjestelmä toimii asianmukaisesti. Jos järjestelmä tarvitsee huoltoa, sen ehtii vielä hoitaa ilman katkoksia lämmityksessä.

2.9.2016

Kosteusvaurioiden riski juuri nyt suurimmillaan – kostea ilma ja lämpö saavat homeen kasvamaan

Korkean ilmankosteuden kausi ulottuu Suomessa heinäkuun puolivälistä lokakuuhun ja pakkasten alkuun. Riski kosteusvaurioiden syntymiselle on suurimmillaan juuri nyt, kun kosteus yhdessä korkean lämpötilan kanssa luo homeelle ihanteelliset kasvuolosuhteet. Sisäilman kosteutta voi onneksi vähentää yksinkertaisin konstein.