As Oy Tampereen Pohjolankatu 18–20

Uusimmat artikkelit

31.1.2018

Taloyhtiö myi ensimmäisen erän kaukolämpöä Tampereella

Tampereella tehtiin eilen historiaa, kun tavallisesti ostaja- ja maksajapuolella pysyttelevä taloyhtiö ryhtyi myyjäksi ja kauppasi sähkölaitokselle kaukolämpöä sadan kilowattitunnin edestä. Myyjänä on Kiinteistölehden jo vuosia seuraama As Oy Tampereen Pohjolankatu 18–20, jonka hanke ”liikalämmön” myymiseksi takaisin kaupungin verkkoon oli eilen tiistaina edennyt kokeiluvaiheeseen. – Testasimme kaukolämmön myyntiä.

29.6.2017

Tamperelainen asunto-osakeyhtiö pääsi sopimukseen kaukolämmön myynnistä

Tamperelainen Asunto-osakeyhtiö Pohjolankatu 18–20 ja Tampereen Sähkölaitos allekirjoittivat 28.6. historiallisen sopimuksen. Kyseessä on ensimmäinen taloyhtiö Suomessa, joka ostamisen lisäksi myös myy kaukolämpöä.

30.5.2017

Tamperelainen taloyhtiö valmistautuu myymään lämpöenergiaa

Tamperelainen Asunto-osakeyhtiö Pohjolankatu 18–20 ei aio tulevaisuudessa tyytyä pelkkään kaupungin toimittamaan kaukolämpöön vaan aikoo ryhtyä itse energiantuottajaksi. Kevätyhtiökokouksessaan asunto-osakeyhtiö teki päätökset useiden uusien energialähteiden käyttöönotosta. Taloyhtiö aikoo siirtyä maalämmön käyttäjäksi.  Tämän lisäksi se asennuttaa katolleen aurinkopaneeleja.

23.11.2016

Taloyhtiö myy liikalämmön

Tamperelainen taloyhtiö puolitti energiankulutuksensa EU:n tuella. Tulevaisuudessa se aikoo tehdä tuottamallaan ”liikalämmöllä” bisnestä. Tamperelaisen As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20:n edustajat kuulivat sattumalta mahdollisuudesta päästä osalliseksi EU:n rahoituksesta.

22.9.2016

Taloyhtiö myymään kaukolämpöä, Tampereen Sähkölaitos ostajaksi

Taloyhtiöt ovat yleensä kaukolämmössä ostavana osapuolena. As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20 myy lämpöä energiayhtiölle. – Meillä on jo kaksi vuotta ollut käytössä lämmön talteenotto, tuotamme aurinkoenergiaa ja talomme on tiivis.  Meille syntyy toisinaan ylimääräistä lämpöenergiaa.  Nyt olemme päässeet Tampereen Sähkölaitos Oy:n kanssa sopimukseen siitä, että voimme myydä ”liikalämmön” kaupungille.  Sopimus menee lähiaikoina yhtiökokouksemme käsittelyyn, kertoo taloyhtiön […]

14.8.2015

Tamperelaiselle taloyhtiölle 17 000 euron säästöt vuodessa

Tammelalainen As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20 toteutti vuonna 2014 energiatehokkuutta parantavan remontin. Vuoden jälkeen sähkönkulutus on tippunut 47 % ja kaukolämmön kulutus 61 %. Säästöjä on tullut pelkissä lämmityskustannuksissakin jo 17 000 euroa vuodessa.