Asuntomessut Seinäjoella onnistuivat erinomaisesti – sähköiset palvelut vahvassa kasvussa

Asuntomessut Seinäjoella päättyivät eilen. Messujen väliraportin mukaan yli 96 prosenttia messuvieraista piti messuja erinomaisina tai hyvinä. Nettilipunmyynti ja sosiaalisen median kampanjoiden määrä moninkertaistui aiempiin vuosiin verrattuna.

– Tärkeintä meille on asiakkaiden palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla, oikeita kanavia käyttäen. Nettilipunmyynnin ja sosiaalisen median lukujen sekä väliraportin tulosten valossa olemme onnistuneet erinomaisesti, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala sanoo.

Väliraportin mukaan messuvieraista 95 prosenttia piti näyttelykohteiden monipuolisuutta hyvänä tai erittäin hyvänä. Yli 77 prosenttia kyselyyn vastanneista vietti Asuntomessuilla aikaa vähintään neljä tuntia.

Asuntomessuilla Seinäjoella vieraili yli 130 000 kävijää.*

– Yhdessä Seinäjoen kaupungin ja yhteistyökumppaniemme kanssa onnistuimme tekemään Asuntomessuille Seinäjoelle runsaasti kiinnostavaa sisältöä eri ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville asiakkaille. Olemme kiitollisia erittäin hyvästä kävijämäärästä ja onnistumisesta sisällön luomisessa, Tuomaala sanoo.

Asuntomessut Seinäjoella –projektipäällikkö Kirsi Joensuu kertoo olevansa erityisen iloinen siitä, että messualueen kaava toteutui suunnitellun mukaisesti ja metsä säilytettiin osana aluetta. Monet rakentajat ovat käyttäneet pihoissa muun muassa kunttaa.

– Olen ylpeä myös siitä, millä ahkeruudella ja yhteishengellä rakentajat tekivät kotinsa aikataulussa valmiiksi. Kenenkään ei tarvitse tarttua vasaraan messujen päätyttyä, vaan rakentajat voivat muuttaa koteihinsa keskiviikosta alkaen, Joensuu sanoo.

Ensi vuonna 2017 Asuntomessut järjestetään Saimaan rannalla Mikkelissä.

*Lopullinen virallinen kävijäluku vahvistetaan noin kuukauden kuluessa MediaAuditFinland Oy:n (entinen Levikintarkastus Oy) suorittaman tarkastuslaskennan jälkeen.

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

15.12.2021

Vanhuusajan asuminen vaatii ennakointia. Palvelutalo vai hoivakoti? Kunnallinen tai yksityinen?

Monet ikäihmiset ovat pysyneet virkeinä esimerkiksi omakotitalon ylläpitämisen vaatimien askareiden ansiosta, mutta vanhana lumenluonti, ruohonleikkuu ja muut pikkutyöt alkavat tuntua rasitteilta. Tilaakin on todennäköisesti enemmän kuin tarpeeksi. Mutta mikä olisi sopiva asumisratkaisu juuri itselle?

taloyhtiö palvelut kiinteistöala

27.5.2022

Mitä taloyhtiön kannattaa muistaa palveluita ostaessa?

Taloyhtiöt tarvitsevat monia ulkopuolisten tuottamia palveluita muun muassa kiinteistön ylläpitoon ja korjaushankkeisiin. Siksi ne ovat merkittävä kiinteistöalan työllistäjä. Mutta mitä palveluita ostaessa on hyvä muistaa?

4.2.2022

Kaupallinen yhteistyö

Vantaan Energia on elämäsi paras energiapäätös

Lämmityksen hankkiminen Vantaan Energialta on vastuullinen teko ilmaston hyväksi. Fossiilisista polttoaineista luopuminen vuoteen 2026 mennessä takaa kilpailukykyiset hinnat, jotka pysyvät vakaina myös tulevaisuudessa. Ihmisten tarpeet ja toiveet lämmityksen ja energian käytön suhteen ovat hiljalleen viime vuosien aikana muuttuneet.

Vantaan Energia

7.12.2021

Kaupallinen yhteistyö

Parempaa tietoturvaa ja sujuvuutta kotiverkkoon – pistä kodin WiFi kuntoon helpoilla nikseillä

Sinullakin on kodissasi varmasti useita eri laitteita, joihin on tallennettuna henkilökohtaisia tietojasi: maksukorttitietoja, henkilötietoja ja tietenkin salasanat ja tunnukset, joilla pääset sisään käyttämiisi palveluihin. Jos kotiverkko ja siihen kytkettyjen laitteiden tietoturva ei ole ajan tasalla, saattaa pääsy näihin tietoihin aueta netissä liikkuville hämäräveijareille. Onneksi jo muutamalla suhteellisen yksinkertaisella keinolla digikonnien metkuja voi huomattavasti hankaloittaa.

DNA

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti