Ympäristö-lehden kustantajaksi Kiinteistöalan Kustannus Oy

Ympäristöministeriö ja Suomen ympäristökeskus ovat valinneet julkaisemansa Ympäristö-lehden uudeksi kustantajaksi Kiinteistöalan Kustannus Oy:n. Sopimus yhteistyöstä allekirjoitettiin syyskuun lopulla ja se on kolmivuotinen.

Laaja-alaisesti kestävän kehityksen kysymyksiä käsittelevä ja taustoittava Ympäristö-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa painettuna ja se julkaistaan myös sähköisenä näköislehtenä.

Perinteikäs Ympäristö-lehti uudistui reilu vuosi sitten, kun Ympäristöministeriön Asu & Rakenna -lehti ja Ympäristö-lehti yhdistettiin. Tuolloin lehden aihepiireihin tulivat myös maankäyttö, rakentaminen ja asuminen. Samalla uudistettiin lehden ulkoasu.

Ympäristö-lehti innostaa kestävän kehityksen mukaiseen ajatteluun ja toimintaan. Se kannustaa avoimeen keskusteluun, taustoittaa ja syventää kuvaa ympäristökysymyksistä.

Nykyisellään lehden pääkohderyhmänä ovat eri organisaatioissa ja yrityksissä vaikuttavat päätöksentekijät – mm. ympäristö-, rakentamis-, maankäyttö- ja asumiskysymysten ammattilaiset. Lehden päätoimittaja on viestintäjohtaja Jussi Salmi ympäristöministeriöstä.

Ympäristö-lehden lisäksi uuden kustantajan, Kiinteistöalan Kustannus Oy:n muita lehtiä ovat Kiinteistöliiton julkaisema Suomen Kiinteistölehti ja RAKLIn Locus-lehti. Niillä on katettu koko rakennettu ympäristö taloyhtiöistä aina kiinteistöjen ammattimaiseen omistamiseen ja infrastruktuuriin. Ympäristö-lehti täydentää tätä kokonaisuutta ja tuo mukanaan laajemman näkökulman ympäristökysymyksiin.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Taloyhtiöiden hoito- ja korjauskustannukset

27.5.2022

Suunnitelmallisuus pitää kustannukset aisoissa

Taloyhtiöiden hoitokulut ovat tänä vuonna olleet kasvussa, kun esimerkiksi sähkö ja kaukolämpö ovat kallistuneet. Nousua voi kuitenkin hillitä esimerkiksi investoimalla energiatehokkuuteen.

Suomen Kiinteistölehti

25.5.2022

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa. Tuoreen levikintarkastuksen mukaan Kiinteistölehden numerokohtainen levikki viime vuonna oli 32 304 kappaletta. Kasvua edelliseen vuoteen oli 2,3 %.

12.9.2022

Näin paljon kulut nousevat kotikunnassasi

Kiinteistöliiton Indeksitalo-selvityksestä käy ilmi, että kustannukset nousevat tänä vuonna todella rajusti. Suurinta kustannusten nousu on Kouvolassa, Helsingissä ja Espoossa, ja pienintä Porissa, Tampereella ja Vantaalla.

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti