Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Meneillään olevat työtaistelut vaikuttavat myös Suomen Kiinteistölehden jakeluun. Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n lakko alkoi 15. helmikuuta. Seuraavana päivänä Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU aloitti tukitoimensa, joiden tavoitteena on vauhdittaa AKT:n työehtosopimusneuvotteluja kuorma-autoalalla. Autoliikennettä koskevan lakon ja PAU:n tukitoimien on ilmoitettu päättyvän tiistaina 21.2.

Helmikuun Suomen Kiinteistölehti ja sen yhteydessä ilmestyvät alueelliset Kiinteistölehti Uusimaa ja Kiinteistölehti Lounais-Suomi toimitetaan Postin jakelukeskukseen lakon aikana. Postin arvion mukaan lakon aikana lähetettyjen, päiväjakelussa kulkevien aikakausilehtien toimitukset viivästyvät viikosta jopa kahteen.

Jakelussa odotettavissa olevan viivästymisen vuoksi Suomen Kiinteistölehti avaa uusimmat näköislehtensä luettavaksi kaikille lukijoilleen ilman kirjautumista. Helmikuun Suomen Kiinteistölehden pääse lukemaan tästä torstaista 23.2. lähtien vapaasti kahden viikon ajan.

Kiinteistölehti Uusimaan tuorein numero avautuu niin ikään torstaina 23.2. tästä ja Kiinteistölehti Lounais-Suomi tästä.

Mirva Brola

Kirjoittaja on Suomen Kiinteistölehden päätoimittaja.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Suomen Kiinteistölehti

25.5.2022

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa. Tuoreen levikintarkastuksen mukaan Kiinteistölehden numerokohtainen levikki viime vuonna oli 32 304 kappaletta. Kasvua edelliseen vuoteen oli 2,3 %.

19.4.2022

Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä.

yhtiökokouskutsujen

16.2.2023

Lakko vaikeuttaa yhtiökokouskutsujen postitusta

Posti- ja logistiikka-alan työtaistelutoimet vaikeuttavat kirjelähetysten kulkua, joten yhtiökokouskutsut eivät välttämättä löydä perille. Jos näyttää siltä, että kutsu ei tule saavuttamaan kaikkia osakkaita, kannattaa siirtää yhtiökokousajankohtaa.

huomio vintille

28.11.2022

Paloturvallisuudessa huomio vintille

Rakennuksen päästä päähän ulottuva ullakkotila on vanhojen rivitalojen tyypillinen paloturvallisuusongelma. Huoneistossa syttyneen tulipalon savut nousevat ullakolle ja sytyttävät sen ja koko rakennuksen. Ullakkopalojen riskiä voi pienentää estämällä huoneistopaloja.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti