Turun Taloyhtiötapahtuma alkoi Hamburger Börsissä

Taloyhtiöiden edustajille, isännöitsijöille, tekniselle ylläpidolle ja muille asunkiinteistöjen parissa toimiville suunnattu luento- ja näyttelytapahtuma alkoi Turun Hamburger Börsissä puolilta päivin.

Tällä kerralla Turkuun rantautuneen, alueellisen Taloyhtiötapahtuman järjestää REM-yhteistyöverkosto eli Kiinkon, Kiinteistöalan Kustannus Oy:n ja Kiinteistölehden isännöimät Kiinteistöalan luotettavat kumppanit. Alkuiltaan asti kestävä tilaisuus on maksuton.

Seminaariosuuden aluksi siitä, mikä on ajankohtaista Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen alueella alusti toiminnanjohtaja Juuso Kallio. Sen jälkeen alkoivat REM-kumppaneiden asiantuntijapuheenvuorot, joissa iltaan mennessä käydään läpi asuinkiinteistöjä kiinnostavat palvelut ja ratkaisut laidasta laitaan.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

19.6.2019

Jalkakäytävän paikalle tehdystä muurista harmia taloyhtiöille Turussa

Grynderi rakensi taloyhtiöille kauniin muurin. Se vain tuli katualueelle. Kaupunki ehti jo painaa hyväksyntäleimat.

19.9.2014

Miten maksamme kerrostalolähiöiden korjaamisen?

RAKLI ry on toteuttanut yhdessä Turun kaupungin ja Turun Seudun Kehittämiskeskuksen kanssa klinikan, jolla on etsitty uusia tapoja kerrostalojen korjaamiseen. Haasteellisessa taloustilanteessa, jossa anteliaita avustuksia korjaamiseen on turha odottaa, on välttämättömien korjausten tekemiseen kehitettävä uudenlaisia palveluratkaisuja. Lähiömme on rakennettu teollisesti ja tähän tulee päästä myös niiden korjaamisessa, klinikalla todettiin.

28.11.2016

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ja Turun AMK syventävät yhteistyötään

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen ja Turun ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö laajenee, kun osapuolet allekirjoittivat 25.11.2016 kumppanuussopimuksen. Sopimus nivoo opiskelua työelämään ja luo Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen sidosryhmille monipuolisia mahdollisuuksia palvelutoiminnan sekä tutkimus- ja kehitystoiminnan kehittämiseen. – Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen palvelutoiminnan kehittämiseksi koemme yhteistyön Turun AMK:n kanssa ensi arvoisen tärkeäksi, muun muassa energiatehokkuuden, korjausrakentamisen, esteettömyyden, ja taloautomaation kuten älytekniikkaratkaisujen osalta.

7.6.2016

Uusi malli asuinalueiden kehittämiseen – pilottina Turun Pansio-Perno

Lukuisat asuinalueet ympäri Suomea kaipaavat lisää elinvoimaa. RAKLI ja Turun kaupunki kokosivat aiheesta kiinnostuneet klinikalle, jonka tuloksena nyt julkaistaan lähiökehittämisen toimintamalli. Jokaisella alueella on ominaispiirteet ja vahvuudet, jotka ovat hyvä pohja uudistumiselle.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti