Turun Taloyhtiötapahtuma alkoi Hamburger Börsissä

Taloyhtiöiden edustajille, isännöitsijöille, tekniselle ylläpidolle ja muille asunkiinteistöjen parissa toimiville suunnattu luento- ja näyttelytapahtuma alkoi Turun Hamburger Börsissä puolilta päivin.

Tällä kerralla Turkuun rantautuneen, alueellisen Taloyhtiötapahtuman järjestää REM-yhteistyöverkosto eli Kiinkon, Kiinteistöalan Kustannus Oy:n ja Kiinteistölehden isännöimät Kiinteistöalan luotettavat kumppanit. Alkuiltaan asti kestävä tilaisuus on maksuton.

Seminaariosuuden aluksi siitä, mikä on ajankohtaista Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen alueella alusti toiminnanjohtaja Juuso Kallio. Sen jälkeen alkoivat REM-kumppaneiden asiantuntijapuheenvuorot, joissa iltaan mennessä käydään läpi asuinkiinteistöjä kiinnostavat palvelut ja ratkaisut laidasta laitaan.

 

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

lämpöpumppu

1.11.2022

Lämpöpumppu korvasi kaukolämmön

Runosmäen aluelämpöverkolla oli kattiloiden ikääntyessä edessä päätös tulevaisuuden energianlähteestä. Asukkaat halusivat säilyttää itsenäisyytensä, joten ratkaisuksi keksittiin iso lämpöpumppu, joka ottaa energiaa ulkoilmasta.

7.10.2022

Avustuksilla viihtyisyyttä ja turvallisuutta taloyhtiöön

Suomen Kiinteistölehti esittelee syksyn aikana avustuksia, joita taloyhtiöt voivat hakea. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAlta saa korjausrakentamisen avustuksia, joilla parannetaan hyvän asumisen edellytyksiä. Avustuksilla voi parantaa esimerkiksi taloyhtiön esteettömyyttä.

energia-avustuksia

31.3.2023

Taloyhtiöt käyttivät innokkaasti energia-avustuksia

Taloyhtiöt saivat viime vuonna tukea energiatehokkuutta edistäviin korjauksiin 60 miljoonaa euroa, kertoo ARA. Taloyhtiöt hakivat erityisesti energia- ja latausinfra-avustuksia. Myös esteettömyyskorjauksiin myönnettiin paljon avustuksia.

ilmastonmuutos vaikuttaa

11.4.2023

Kuukauden kasvo: Pienillä teoilla on iso vaikutus

Ilmastonmuutos vaikuttaa tulevaisuudessa myös suomalaisten asumiseen. Meteorologi ja tietokirjailija Kerttu Kotakorpi kannustaa taloyhtiöitä varautumaan olosuhteiden muutoksiin ajoissa. Ilmastonmuutosta on mahdollista hillitä pienilläkin keinoilla.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti