Tiivistä tietoa taloyhtiöille Salossa ja Lappeenrannassa

Taloyhtiöille tärkeää ja ajankohtaista tietoa on syksyn kuluessa tarjolla mm. Salossa ja Lappeenrannassa. Näillä paikkakunnilla taustalla ovat Kiinteistöalan Luotettavat kumppanit eli REM-verkosto, joka järjestää asiantuntijapuheenvuoroista ja näyttelyistä koostuvat maksuttomat tapahtumat alueellisten kiinteistöyhdistysten kanssa.

Salon Taloyhtiötapahtuma pidetään 5. lokakuuta Sokos Hotel Rikalassa, jossa katsauksen seutukunnan ajankohtaisiin asioihin pitää Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio. Samaa organisaatiota edustaa lakimies Heli Launto-Koho, joka luotaa ajankohtaista taloyhtiölainsäädäntöä mm. tupakkalain osalta.

Taloyhtiöiden hallitusten edustajille, isännöitsijöille ja teknisille isännöitsijöille ja muille asuinkiinteistöjen parissa toimiville suunnattu luento- ja näyttelytapahtuma Salossa aukeaa 5.10. kello 12.30. ja päättyy 18.30.

Lappeenrannassa 19. lokakuuta järjestettävä taloyhtiöilta puolestaan antaa tuoretta tietoa ja hyödyllisiä näkemyksiä taloyhtiön korjausrakentamisesta ja energia-asioista. Iskun Keittiömaailman tiloissa Myllymäelle järjestettävän tilaisuudessa alueellista kiinteistöyhdistystä edustaa Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomen toiminnanjohtaja Sami Tammisto, jonka lisäksi Kiinteistöliiton energia-asiantuntija Petri Pylsy kertoo, minkälainen on energiaviisas taloyhtiö.

Lisäksi luvassa on asiantuntija-alustukset erilaisista putkiremonttien vaihtoehdoista ja keittiön saneeraamisesta putkiremontin yhteydessä sekä tietoa tuoreen asbestilain vaikutuksista. Tilaisuus alkaa 18.00. ja päättyy 20.30.

Lisätietoa Salon Taloyhtiötapahtumasta täältä.

Lisätietoa Lappeenrannan Taloyhtiöillasta täältä.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

8.12.2017

Kiinteistölehden joulukalenteri: Luukku 8

Suomen Kiinteistölehden joulukalenteri julkaisee vanhoja juttuja lehden 92-vuotisen historian varrelta. Luukusta 8 löytyy juttu vuodelta 2012. Siinä muistutetaan ikkunoiden tiivistämisen tärkeydestä.

11.9.2014

Kiinteistöverot ja vesikustannukset ripeässä nousussa

Kokkolassa edullisimmat, Lappeenrannassa korkeimmat kuntakohtaiset verot ja maksut taloyhtiöille. Taloyhtiöiden kustannustaakka on jatkanut nopeassa 3,4 prosentin vuotuisessa kasvussa. Vuodesta 2009 ns.

2.10.2017

Etelä-Karjalan taloyhtiöt peruskorjausiässä – korjaukset edullisinta hoitaa ajallaan

Etelä-Karjalan rivi- ja asuinkerrostaloista suuri osa on peruskorjausiässä nyt ja tulevina vuosikymmeninä. Onnistuneen korjaushankkeen kannalta on tärkeää, että taloyhtiön johdolla on rakennuttamiseen liittyvää ymmärrystä. Kiinteistöliiton ja Kiinteistöalan Kustannus Oy:n järjestämä, kaikille avoin Mahdollisuuksien remontti -kiertue tuo taloyhtiöiden hallituksille ja isännöinnille tietoa kiinteistön ylläpidon ja korjausrakentamisen kokonaisuudesta. Lappeenrannasta 2.10.2017 käynnistyvän kiertueen kouluttajina toimivat Kiinteistöliiton asiantuntijat, joiden luennoille […]

2.4.2019

Kiertotalouden avaimet taloyhtiöillä ja asukkailla

Suomessa keskustellaan vilkkaasti jätteiden lajittelusta, kierrätyksestä ja kiertotalouden edistämisen haasteista. Esimerkiksi muovipakkausten kerääminen on käynnistynyt vilkkaasti, mutta kansalaisten kierrätyshalukkuuteen ei luultavasti ole pystytty vielä riittävästi vastaamaan. Monilla alueilla ja taloyhtiöissä muovipakkausten kerääminen ei vielä ole mahdollista.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti