Tiivistä tietoa taloyhtiöille Salossa ja Lappeenrannassa

Taloyhtiöille tärkeää ja ajankohtaista tietoa on syksyn kuluessa tarjolla mm. Salossa ja Lappeenrannassa. Näillä paikkakunnilla taustalla ovat Kiinteistöalan Luotettavat kumppanit eli REM-verkosto, joka järjestää asiantuntijapuheenvuoroista ja näyttelyistä koostuvat maksuttomat tapahtumat alueellisten kiinteistöyhdistysten kanssa.

Salon Taloyhtiötapahtuma pidetään 5. lokakuuta Sokos Hotel Rikalassa, jossa katsauksen seutukunnan ajankohtaisiin asioihin pitää Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Juuso Kallio. Samaa organisaatiota edustaa lakimies Heli Launto-Koho, joka luotaa ajankohtaista taloyhtiölainsäädäntöä mm. tupakkalain osalta.

Taloyhtiöiden hallitusten edustajille, isännöitsijöille ja teknisille isännöitsijöille ja muille asuinkiinteistöjen parissa toimiville suunnattu luento- ja näyttelytapahtuma Salossa aukeaa 5.10. kello 12.30. ja päättyy 18.30.

Lappeenrannassa 19. lokakuuta järjestettävä taloyhtiöilta puolestaan antaa tuoretta tietoa ja hyödyllisiä näkemyksiä taloyhtiön korjausrakentamisesta ja energia-asioista. Iskun Keittiömaailman tiloissa Myllymäelle järjestettävän tilaisuudessa alueellista kiinteistöyhdistystä edustaa Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomen toiminnanjohtaja Sami Tammisto, jonka lisäksi Kiinteistöliiton energia-asiantuntija Petri Pylsy kertoo, minkälainen on energiaviisas taloyhtiö.

Lisäksi luvassa on asiantuntija-alustukset erilaisista putkiremonttien vaihtoehdoista ja keittiön saneeraamisesta putkiremontin yhteydessä sekä tietoa tuoreen asbestilain vaikutuksista. Tilaisuus alkaa 18.00. ja päättyy 20.30.

Lisätietoa Salon Taloyhtiötapahtumasta täältä.

Lisätietoa Lappeenrannan Taloyhtiöillasta täältä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

tietoa sähköautoilusta

4.8.2022

Taloyhtiöille tietoa sähköautoilusta

Sähköautojen määrä kasvaa koko ajan. Niiden käyttöön ja lataukseen liittyy kuitenkin myös epäluuloja. Sähköautoista kaivataan enemmän tietoa, ja sitä on nyt saatavilla Sähköautoillen.fi-sivustolta, jossa kerrotaan sähköautoista kansantajuisesti.

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

5.1.2022

Taloyhtiön kymmenvuotistarkastuksessa paljastuivat rakennusvirheistä johtuvat miljoonavahingot

Viiden espoolaisen kerrostalon korjauslista on pitkä. Kymmenvuotistarkastuksessa havaittiin salaoja- ja sadevesiviemäreiden virheellisen asennuksen lisäksi osan putkista katkenneen ja osan salaojakaivoista olevan rikki. Julkisivun rappaus on paikoitellen irronnut, mahdollisesti salaojaongelmista johtuen.

6.7.2022

Pienellä on etunsa

Mikkelissä sijaitseva rivitaloyhtiö As Oy Riviparkko on pieni, mutta toimiva. Riviparkossa pienuus on etu, sillä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyöllä taloyhtiötä saadaan kehitettyä paremmaksi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti