Tampereelta Vuoden VVO-talo 2016

Nuolialantie 44 B Tampereelta on VVO-konsernin Vuoden talo 2016.

VVO-yhtymä Oyj ja Asukashallitus palkitsevat vuosittain esimerkillistä yhteisöllisyyttä ja asuinympäristöstä hyvää huolta pitäneen talon asukkaat. Nuolialantie 44 B valintaa puolsi erittäin aktiivinen asukastoiminta ja asukkaiden osallistuminen järjestettyihin tapahtumiin.

­- Talotoimikunnan toiminta on hyvä esimerkki, miten asukkaiden mielipiteitä kuuntelemalla saadaan järjestettyä kaikille sopivaa ohjelmaa ja tapahtumia. Yhteisöllisyys ja naapureiden huomioiminen ovat talon ehdottomia vahvuuksia. Senioritalon viikoittaiset asukastapahtumat ja esimerkiksi jouluruokailu yksin asuville ovat saaneet paljon kiitosta, kertoo aluepäällikkö Kirsi Tuomisto Tampereen VVO-kotikeskuksesta.

Kunniamaininta Vantaalle

Maauunintie 25 Vantaalta palkittiin kunniamaininnalla. Yhdessä tekemisen meininki on vahvaa ja talkoisiin osallistutaan runsain joukoin. Tapahtumia järjestetään runsaasti niin lapsille kuin aikuisillekin. Talossa on hyvä henki ja yhteistyö isännöitsijän kanssa sujuu mallikkaasti.

Asukkaiden luonnehdinta ”talovanhuksessa riittää vauhtia iästä huolimatta” pitää isännöitsijä Marko Hattusen mukaan hyvin paikkansa.

Vuoden talo 2016 ja kunniamaininnan saanut talo palkittiin alueellisilla Asumisen päivillä 23.4.2016 Vantaalla. Vuoden talo on valittu vuodesta 1995 alkane.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

ryhmäkorjaushanke

16.9.2022

Ryhmävoimaa korjaamiseen, viihtyvyyttä asumiseen

Turkulaisessa Hepokullan lähiössä on käynnissä laaja ryhmäkorjaushanke. Alueen kerrostaloille oli kerääntynyt korjausvelkaa vuosien saatossa, ja nyt ne päätettiin korjata kaikki yhtä aikaa. Yhteistyö on tuonut hankkeeseen sujuvuutta ja nopeutta.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

ilmastoviisas taloyhtiö

12.9.2022

Ilmastoviisautta taloyhtiöille

Suomen Kiinteistöliitto on käynnistänyt Ilmastoviisas taloyhtiö -kiertueen, jossa vieraillaan yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Kiertueella keskustellaan taloyhtiöiden kanssa ja kartoitetaan yhdessä parhaita ilmastoviisaita tekoja asumisessa.

aurinkovoimala

23.5.2022

Hietalahden Puistikossa otetaan kaikki aurinkosähkö hyötykäyttöön

Asunto-osakeyhtiö Hietalahden Puistikossa tehtiin linjasaneerauksen yhteydessä energiaremontti, jonka loppuvaiheessa rakennuksen katolle asennettiin aurinkopaneelit. Hyvityslaskennan ansiosta aurinkovoimalasta voitiin tehdä ajateltuakin suurempi.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti