Tampereelta Vuoden VVO-talo 2016

Nuolialantie 44 B Tampereelta on VVO-konsernin Vuoden talo 2016.

VVO-yhtymä Oyj ja Asukashallitus palkitsevat vuosittain esimerkillistä yhteisöllisyyttä ja asuinympäristöstä hyvää huolta pitäneen talon asukkaat. Nuolialantie 44 B valintaa puolsi erittäin aktiivinen asukastoiminta ja asukkaiden osallistuminen järjestettyihin tapahtumiin.

­- Talotoimikunnan toiminta on hyvä esimerkki, miten asukkaiden mielipiteitä kuuntelemalla saadaan järjestettyä kaikille sopivaa ohjelmaa ja tapahtumia. Yhteisöllisyys ja naapureiden huomioiminen ovat talon ehdottomia vahvuuksia. Senioritalon viikoittaiset asukastapahtumat ja esimerkiksi jouluruokailu yksin asuville ovat saaneet paljon kiitosta, kertoo aluepäällikkö Kirsi Tuomisto Tampereen VVO-kotikeskuksesta.

Kunniamaininta Vantaalle

Maauunintie 25 Vantaalta palkittiin kunniamaininnalla. Yhdessä tekemisen meininki on vahvaa ja talkoisiin osallistutaan runsain joukoin. Tapahtumia järjestetään runsaasti niin lapsille kuin aikuisillekin. Talossa on hyvä henki ja yhteistyö isännöitsijän kanssa sujuu mallikkaasti.

Asukkaiden luonnehdinta ”talovanhuksessa riittää vauhtia iästä huolimatta” pitää isännöitsijä Marko Hattusen mukaan hyvin paikkansa.

Vuoden talo 2016 ja kunniamaininnan saanut talo palkittiin alueellisilla Asumisen päivillä 23.4.2016 Vantaalla. Vuoden talo on valittu vuodesta 1995 alkane.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

22.1.2018

Kiinteistölehden lakipähkinät 2017

Kiinteistölehden lakipähkinät on koonti vuonna 2017 Suomen Kiinteistölehdessä julkaistuista lakipähkinöistä. Kysymyksiin vastaavat Suomen Kiinteistöliiton, Kiinteistöliitto Uusimaan ja Suomen Vuokranantajien asiantuntijat. Kuka maksaa hissin?

9.1.2019

Vuoden 2018 lakipähkinät

Tähän artikkeliin on koottu kaikki Suomen Kiinteistölehdessä vuonna 2018 julkaistut lakipähkinät. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja? Heinäkuussa 2010 muuttunut asunto-osakeyhtiölaki toi kokonaan uuden käsitteen asunto-osakeyhtiömaailmaan – toiminnantarkastus ja toiminnantarkastaja.

2.11.2015

Taloyhtiön osakkaat eivät aina tunne oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan

Yli 2 miljoona suomalaisista asuu asunto-osakeyhtiössä. Osalle taloyhtiön toiminta on tuttua, mutta joillekin yhtiön toimintatavat ovat täyttä hepreaa. Uutuusopas Sata ja yksi kysymystä taloyhtiöstä auttaa vähentämään osakkaiden epätietoisuutta ja murtamaan vääriä käsityksiä osakkaiden oikeuksista ja velvollisuuksista.

2.5.2017

Taloyhtiön talous

Taloyhtiöiden toiminnan tulee perustua suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen asuinkiinteistön ylläpitoon ja kehittämiseen. Monella ihmisellä asunto on elämän kallein hankinta. Kerros- ja rivitaloasunnon arvon säilyminen ja nouseminen riippuu osaltaan myös siitä, miten hyvin koko taloyhtiön kunnosta on huolehdittu.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti