Taloyhtiötapahtuma kutsuu messukeskukseen 20. huhtikuuta

taloyhtiötapahtuma

Helsingin Messukeskuksen Siipi täyttyy torstaina 20. huhtikuuta jälleen taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajista, jäsenistä ja isännöitsijöistä, kun Taloyhtiö 2023 -tapahtuma palaa koronavuosien jälkeen entistä suurempana ja monipuolisempana.

Mukana on yli 100 näytteilleasettajaa, ja kävijöiden ilmoittautuminen on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti.

Tapahtuman pääpuhujat ovat tänä vuonna Helsingin pormestari Juhana Vartiainen ja meteorologi, tietokirjailija Kerttu Kotakorpi. Vartiaisen puheenvuoron aiheena ovat pääkaupunki ja sen taloyhtiöt, ja Kotakorpi puhuu ilmastonmuutoksen vaikutuksista kiinteistöihin Suomessa.

Monipuolinen ohjelma pitää sisällään asiantuntijapuheenvuoroja esimerkiksi energia-aiheista, taloyhtiön kustannusten hillitsemisestä sekä asunto-osakeyhtiölain ja rakentamislain uusista taloyhtiöitä koskevista muutoksista.

– Tapahtuma on hieno kokonaisuus, jonka valttina on monipuolinen luento-ohjelma. Paikalla on runsaasti asiantuntijoita, joilta voi kysyä neuvoa sekä tietenkin paljon taloyhtiöpäättäjiä, joiden kanssa voi verkostoitua ja jakaa vertaistukea, kertoo Kiinteistöliitto Uusimaan toiminnanjohtaja Mika Heikkilä.

– Tapahtumassa on helppo tutustua näytteilleasettajien tarjoamiin palveluihin sekä kysyä lisätietoa. Innostunut ja hyvä tunnelma kannattaa tulla kokemaan itse paikan päälle, Heikkilä kannustaa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kiinteistömedia, Kiinteistöalan koulutuskeskus KIINKO ja Kiinteistöliitto Uusimaa. Tänä keväänä 90. toimintavuottaan juhlivalla Kiinteistöliitto Uusimaalla on paikalla juridista ja teknistä neuvontaa sekä yhdistyksen infopiste. Tervetuloa tapaamaan myös Suomen Kiinteistölehden tekijöitä osastolla 82! Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

ilmastonmuutos vaikuttaa

11.4.2023

Kuukauden kasvo: Pienillä teoilla on iso vaikutus

Ilmastonmuutos vaikuttaa tulevaisuudessa myös suomalaisten asumiseen. Meteorologi ja tietokirjailija Kerttu Kotakorpi kannustaa taloyhtiöitä varautumaan olosuhteiden muutoksiin ajoissa. Ilmastonmuutosta on mahdollista hillitä pienilläkin keinoilla.

korttelipiha

10.11.2022

Uusi opas auttaa taloyhtiöitä luomaan korttelipihoja

Helsingin kaupungin opas auttaa kerrostalokortteleiden yhteispihojen perustamisessa. Korttelipiha tuo asukkaille viihtyvyyttä ja kohentaa terveyttä, ja taloyhtiölle se tuo säästöä. Opas kertoo konkreettisia keinoja korttelipihan perustamiseen.

sähkölämmitteisille taloyhtiöille

17.3.2023

Sähkölämmitteisille taloyhtiöille tukea lämmityskuluihin

Valtioneuvosto on hyväksynyt asetuksen sähkölämmitteisille taloyhtiöille myönnettävästä kertaluontoisesta tuesta. Tuki vähentää asunto-osakeyhtiön paineita siirtää kohonneita lämmityskuluja vastikkeisiin asukkaiden maksettavaksi.

Kiinteistöliiton puheenjohtajana

3.4.2023

Timo Nieminen jatkaa Kiinteistöliiton puheenjohtajana

Suomen Kiinteistöliiton puheenjohtajana jatkaa diplomi-insinööri Timo Nieminen Kauniaisista. Valinnan teki Jyväskylässä huhtikuun alussa kokoontunut liittokokous. Nieminen on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2018 lähtien.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti