Taloyhtiötapahtuma 2024

Suosittu vuosittainen taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden seminaari-, neuvonta-, sekä näyttelytapahtuma järjestetään jälleen vuoden 2024 huhtikuussa jo 44:nnen kerran. Tapahtuma on maksuton, ja se on suunnattu niin taloyhtiöiden päättäjille, asiantuntijoille ja alan ammattilaisille kuin alasta kiinnostuneille tai alaa opiskeleville.

Taloyhtiötapahtumasta löytyy yli 100 näytteilleasettajaa, jotka koostuvat muun muassa kiinteistö-, turvallisuus- ja rakennusalan huippunimistä. Tapahtuman kolmelta eri puhujalavalta kuulee päivän mittaan lukuisia eri puheenvuoroja koskien esimerkiksi taloyhtiöjuridiikkaa, alan ajankohtaisia asioita, isännöintiä sekä asiantuntijoiden näkökulmia.

Vuoden 2023 tapahtumassa olivat puhumassa muun muassa Helsingin kaupungin pormestari Juhana Vartiainen sekä meteorologi ja tietokirjailija Kerttu Kotakorpi,  jonka puheenvuoron aiheena oli ilmastonmuutoksen vaikutukset kiinteistöihin Suomessa. Vuoden 2024 tapahtuman suunnittelu on täydessä vauhdissa, ja puhujat tullaan julkistamaan pian. 

Taloyhtiötapahtuma 2024
Helsingin Messukeskuksen Siivessä
Torstaina 23. huhtikuuta
Klo 11-19.00

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

26.9.2023

Taloyhtiö2023 sai kävijöiltä kouluarvosanan 9

Taloyhtiö2023 sai kävijäenemmistöltään kiitettävän arvosanan. Kävijät arvostivat tapahtuman sujuvuutta ja hyvää pöhinää. Vuoden 2024 tapahtuman suunnittelu on täydessä vauhdissa, ja siitä kuullaan pian lisää.

30.11.2023

Aki Kangasharju puhujaksi Taloyhtiö2024-tapahtumaan

Taloustieteen tohtori, dosetti Aki Kangasharju nähdään Taloyhtiö2024-tapahtuman puhujana.

palovaroitinlaki

23.11.2023

Kaupallinen yhteistyö

Palovaroitinlaki muuttuu 1.1.2024 – Oletko valmis?

Pelastuslaki uudistuu 1.1.2024, minkä myötä vastuu asuinhuoneistojen palovaroittimien ylläpidosta ja toimivuudesta siirtyy asukkaalta taloyhtiölle. Lakimuutoksen tavoitteena on edistää taloyhtiöissä asuvien ihmisten turvallisuutta.

Safetum

ilmastonmuutos vaikuttaa

11.4.2023

Kuukauden kasvo: Pienillä teoilla on iso vaikutus

Ilmastonmuutos vaikuttaa tulevaisuudessa myös suomalaisten asumiseen. Meteorologi ja tietokirjailija Kerttu Kotakorpi kannustaa taloyhtiöitä varautumaan olosuhteiden muutoksiin ajoissa. Ilmastonmuutosta on mahdollista hillitä pienilläkin keinoilla.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti