Taloyhtio.net ja Kiinteistolehti.fi muuttavat yhteen – tuparit 26.9. netissä!

Taloyhtio.net-portaalin kaikille avoimet sivut siirtyvät uusittuina osaksi Kiinteistolehti.fi-verkkopalvelua 26.9.2017. Jatkossa Taloyhtio.net löytyy osoitteesta Kiinteistolehti.fi/taloyhtio. Uudistunut Taloyhtio.net on luettavissa kaikilla päätelaitteilla, älypuhelimesta tietokoneeseen. Voit lisätä verkkosivuillesi Taloyhtio.netin automaattisesti päivittyvän uutissyötteen osoitteesta https://www.kiinteistolehti.fi/taloyhtionet/ajankohtaista_asiaa/feed/.

Taloyhtio.net on uudistunut niin ilmeeltään kuin sisällöltään. Sisältö on ajantasaistettu ja ajankohtaisten uutisten määrää sivustolla on kasvatettu. Tarkoituksena on palvella taloyhtiöiden hallituksia, isännöitsijöitä ja asukkaita aiempaa paremmin. Sivusto on entistä visuaalisempi ja käytännönläheisempi. Syksyn aikana täydentyvästä sisällöstä löydät helposti ajankohtaiset uutiset, taloyhtiön arjessa tarvittavaa syventävää tietoa sekä oppaita ja lomakkeita.

Kirjautumisen takana oleva, Kiinteistöliiton jäsenille tarkoitettu sisältö siirtyy osaksi loppuvuodesta 2017 uudistuvaa Kiinteistoliitto.fi-sivustoa. Toistaiseksi kirjautumisen takana oleva sisältö löytyy vanhasta osoitteesta www.taloyhtio.net.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

jätekeräys

19.5.2023

Jätekeräys kuntoon pienellä pihalla

As Oy Porvoon Rauhankatu 39 uusi jäteastiansa kolme vuotta sitten. Vanha jätepiste sijaitsi talon seinustalla ja oli siten paloturvallisuusriski. Jätelain muutokset voivat tuottaa vaikeuksia erityisesti pienille taloyhtiöille, mutta ratkaisuja löytyy.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

13.1.2023

Mitä on vastuullisuus taloyhtiössä?

Vastuullisuuskeskustelu ulottuu lähivuosina myös taloyhtiöihin, ja hyvin hoidetut taloyhtiöt nousevat arvoon. Vastuullisuuteen kuuluu niin ekologinen, taloudellinen kuin sosiaalinen vastuu. Suunnitelmallinen kiinteistönpito on keskeinen osa vastuullisuuden johtamista.

riski

28.4.2023

Osakasrakenne voi olla taloyhtiölle riski

Taloyhtiöiden mahdollisuudet saada lainaa ovat heikentyneet, kun pankit kiristävät kriteerejään. Erityisen synkältä tilanne näyttää yhtiöissä, joiden asukkaista valtaosa on eläkeläisiä. Myös tyhjillään olevat asunnot muodostavat yhtiölle riskin.

konkurssi

12.10.2023

Taloyhtiön konkurssin voi usein välttää

Taloyhtiötä voi uhata konkurssi, jos sillä on paljon korjausvelkaa. Kaikilla taloyhtiöillä ei ole varaa edes konkurssiin, sillä konkurssimenettely maksaa tuhansia euroja. Konkurssin voi kuitenkin välttää, kun korjaukset toteutetaan ajoissa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti