Taloyhtiö 2020 -tapahtuma siirtyy

Maan johtava taloyhtiöiden päättäjien ja asiantuntijoiden tapahtuma Taloyhtiö 2020 siirtyy koronatilanteen takia. Syksyksi 29.9. 2020 suunniteltu, keväältä jo kertaalleen siirretty tapahtuma järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, mahdollisesti talvella tai keväällä 2021.

Tapahtuman siirtyminen johtuu koronaviruksen leviämisestä Suomessa. Taloyhtiö 2020 -tapahtumaan odotettiin 1 500–2 000 osallistujaa eri puolelta Suomea sekä kymmeniä näytteilleasettajia. Ko. kokoluokan tapahtuman järjestäminen turvallisesti ja vastuullisesti katsottiin muuttuneissa olosuhteissa niin järjestäjien kuin yhteistyökumppaneiden parissa mahdottomaksi. Taloyhtiö 2020 -tapahtuman järjestäjät ovat Kiinteistömedia, Kiinko ja Kiinteistöliitto Uusimaa.

Järjestäjät tiedottavat, kun tapahtuman uusi ajankohta, ohjelma ja toteutustapa on päätetty.

Lisätietoja antavat:

Asiakkuusjohtaja Antero Miikki, p. 0400 413 540, Kiinteistömedia Oy

Toimitusjohtaja Otto Mattsson, p. 0400 261 563, Kiinteistömedia Oy

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

uusi lämmitysjärjestelmä

10.10.2022

Uusi lämmitysjärjestelmä tuo säästöjä

Helsinkiläinen As Oy Katajaharjuntie 15 vaihtoi kaukolämmön usean energialähteen yhdistelmään. Poistoilman lämmön talteenotosta, maalämmöstä ja aurinkoenergiasta koostuva yhdistelmä on ollut huoleton ratkaisu ja tuonut säästöjä.

jätekeräys

19.5.2023

Jätekeräys kuntoon pienellä pihalla

As Oy Porvoon Rauhankatu 39 uusi jäteastiansa kolme vuotta sitten. Vanha jätepiste sijaitsi talon seinustalla ja oli siten paloturvallisuusriski. Jätelain muutokset voivat tuottaa vaikeuksia erityisesti pienille taloyhtiöille, mutta ratkaisuja löytyy.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

riski

28.4.2023

Osakasrakenne voi olla taloyhtiölle riski

Taloyhtiöiden mahdollisuudet saada lainaa ovat heikentyneet, kun pankit kiristävät kriteerejään. Erityisen synkältä tilanne näyttää yhtiöissä, joiden asukkaista valtaosa on eläkeläisiä. Myös tyhjillään olevat asunnot muodostavat yhtiölle riskin.

23.3.2023

Isännöinnin erillisveloitukset nousseet kuukausipalkkioita enemmän

Isännöintiyritykset laskuttavat taloyhtiöiltä kiinteän kuukausipalkkion lisäksi erillisveloituksia. Niiden suuruus vaihtelee huomattavasti. Erillisveloitukset ovat nousseet vuoteen 2020 verrattuna.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti