Suomen Kiinteistölehti perehtyy huhtikuussa linjasaneeraukseen

linjasaneeraukseen

Helsingissä As Oy Risto Rytin tie 24 valmistautui linjasaneeraukseen huolella ja pitkään. Osakkaiden tahtoa kuunneltiin tarkoin, ja rahoituksen täydentämiseksi haettiin avustusta niin energia- kuin esteettömyyskorjauksiin. Kuinka remontti on edennyt, selviää huhtikuun Suomen Kiinteistölehdestä. 

Kertooko vesimittarin lukema totuuden? Uudistalon yhdestä huoneistosta lämmintä vettä ei laskutettu lainkaan kuuden vuoden aikana. Asiantuntija kertoo, mikä voi mennä pieleen vesimittarin asennuksessa.  

Mitä asbesti on, miksi sitä pitää kartoittaa ennen korjaushankkeen aloitusta, ja mitä vaaraa siitä on rakenteissa? Selvitimme asbestin salat ja kävimme purkutyömaalla seuraamassa, miten se saadaan turvallisesti poistettua. 

Taloyhtiö 2023 -tapahtumassa esiintyvä meteorologi ja tietokirjailija Kerttu Kotakorpi muistuttaa, että säästämällä ympäristöä säästää yleensä myös rahaa. Hän kannustaa taloyhtiöitä miettimään hiilijalanjäljen pienentämiseen liittyviä asioita ennakkoluulottomasti. 

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset aiheet löydät taloyhtiöiden omasta lehdestä, Suomen Kiinteistölehdestä. Tunnuksen luomalla ja sisään kirjautumalla pääset lukemaan monipuolisesti uusia sisältöjämme. 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

21.10.2022

Suomen Kiinteistölehti pureutuu lokakuussa LVI-aiheisiin

Lokakuun Kiinteistölehdessä kurkistetaan rivitalon käyttövesiputkistoremonttiin ja nähdään Suomen suurin ilmasta lämpöä tuottava laitos. Myös viemärikuvaus ja kaukolämpölaitteiston leasing tulevat tutuiksi.

vakuutuksiin

23.2.2023

Suomen Kiinteistölehti perehtyy helmikuussa vakuutuksiin 

Helmikuun Kiinteistölehti tutustuu rivitaloon, jonka palonjälkeisen uudelleenrakentamisen vakuutus korvaa. Helsinkiläiset taloyhtiöt toteuttivat latausmahdollisuuden yli 800 sähköautolle. Kysyimme myös, miksi huoneistotietojärjestelmään siirtyminen kestää taloyhtiöiltä niin kauan.

taloyhtiölaina kallistunut reippaasti

2.9.2022

Uusi taloyhtiölaina kallistunut roimasti

Uuden taloyhtiölainan hinta on noussut reippaasti, selviää Suomen Kiinteistölehden tuoreesta lainavertailusta. Korkojen nousu tuntuu myös vanhoissa taloyhtiölainoissa. Myös sijoitusasuntolainan hinta on nousussa.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti