Suomen Kiinteistölehden uudeksi päätoimittajaksi Mirva Brola

Maan johtava taloyhtiöiden asioihin erikoistunut media Suomen Kiinteistölehti saa uuden päätoimittajan. FM Mirva Brola, 39, aloittaa lehden päätoimittajana 1.7.2022 alkaen. Brola toimii nykyisin Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä. Hän on aiemmin toiminut mm. Ortodoksiviestin ja Reserviläisen päätoimittajana.

Suomen Kiinteistölehden nykyinen päätoimittaja Asko Sirkiä jää kesällä suunnitellusti eläkkeelle. Sirkiä on toiminut tehtävässä yli 20 vuoden ajan. Tänä aikana Suomen Kiinteistölehti on laajentunut menetyksellisesti myös digitaalisena mediana. Suomen Kiinteistölehden lukijamäärä on nykyisin noin 90 000 ja sivuston kuukausikävijämäärä noin 50 000.

– Jätän seuraajallani myös taloudellisesti hyvässä kunnossa olevan mediabrändin, Sirkiä kertoo.

Päätoimittajan vaihtuminen jatkaa ja vauhdittaa Suomen Kiinteistölehden uudistumista.

– Painettua lehteä arvostetaan lukijakunnassamme, mutta uusien taloyhtiöpäättäjäpolvien myötä tiedonhankinnan tavat monipuolistuvat ja digitalisoituvat edelleen, Brola toteaa.

Lehdessä onkin meneillään useita kehityshankkeita.

– Sivustomme uudistuu jo kuluvana vuonna perusteellisesti, sen jälkeen katsotaan painettua lehteä.

Vuonna 1925 perustettua Suomen Kiinteistölehteä kustantaa Kiinteistömedia Oy. Yhtiön tunnetuimpia tuotteita Suomen Kiinteistölehden lisäksi ovat mm. Taloyhtiön vastuunjako -tuotteet ja -digipalvelut sekä Taloyhtiötapahtuma. Yhtiön omistaa Suomen Kiinteistöliitto.

 

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Suomen Kiinteistölehti

25.5.2022

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa

Suomen Kiinteistölehden levikki kasvaa. Tuoreen levikintarkastuksen mukaan Kiinteistölehden numerokohtainen levikki viime vuonna oli 32 304 kappaletta. Kasvua edelliseen vuoteen oli 2,3 %.

taloyhtiölaina kallistunut reippaasti

2.9.2022

Uusi taloyhtiölaina kallistunut roimasti

Uuden taloyhtiölainan hinta on noussut reippaasti, selviää Suomen Kiinteistölehden tuoreesta lainavertailusta. Korkojen nousu tuntuu myös vanhoissa taloyhtiölainoissa. Myös sijoitusasuntolainan hinta on nousussa.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

rahan hinta maaliskuussa

20.3.2023

Kiinteistölehden vertailu: Korot nousseet taloyhtiölainoissa

Uusien taloyhtiölainojen kokonaiskorot ovat nousseet, käy ilmi Suomen Kiinteistölehden lainavertailusta. Myös sijoitusasunnon omistajalle on tulossa arkisempi vuosi.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti