Naapurustoon tutustutaan neljällä jalalla

Tunnistatko ensinuuhkaisulla koiraystävällisen kodin? Haluatko auttaa muitakin karvakuonoja löytämään asuinalueensa parhaat puolet? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa pyytää omistajaasi lähettämään puolestasi hakemus Naapurikoiraoppaaksi. Haku on juuri alkanut!

Vuoden 2016 alusta asti toimineet Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita ympäri Suomen. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Naapuriopas-rinki on kasvanut viidessä vuodessa yli 30 hengen vahvuiseksi.  Naapurioppaiden puoleen kääntyneet ihmiset ovat olleet kiinnostuneita myös naapurustosta yleisesti: miten taloyhtiö toimii ja millaista väkeä talossa asuu, ja miten julkinen liikenne ja lähiseudun palvelut toimivat.

Nyt joukon jatkeeksi etsitään siis koiraa. Korona-aika on saanut ihmiset ottamaan paljon lemmikkejä, etenkin koiria. Neuvoille on siis varmasti kysyntää.

Naapurikoiraoppaana pääset arvioimaan asuinalueita ja YIT Koteja koiran silmin. Mistä löytyvät seudun parhaat lenkki- ja leikkipaikat? Entä millaisia retki- tai harrastusmahdollisuuksia lähiseudut tarjoavat?

Naapurikoiraoppaaksi voi hakea 23.5.2021 asti jakamalla sosiaalisessa mediassa kuvan tai videon, jossa koirasi näyttää meille, miten esittelisi kanssakoirilleen parhaat puolet reviiristään ja palvelusväestään (hashtagilla #naapurikoiraoppaat). Voit myös jättää hakemuksen YIT:n verkkosivuilla, mistä löydät myös lisätietoja hausta.

Yksi onnekas koira saa pestin, mutta jokainen hakemuksensa laittanut on mukana koko vuoden herkkujen arvonnassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

1.7.2015

Asuntovelat kasvoivat vain Ahvenanmaalla ja pääkaupunkiseudulla

Asuntovelallisilla asuntokunnilla oli asuntovelkaa keskimäärin 94 400 euroa vuonna 2014, ilmenee Tilastokeskuksen velkaantumistilastosta. Edellisvuoteen verrattuna asuntokuntien keskimääräinen asuntovelka pieneni reaalisesti 230 euroa. Keskimääräinen asuntovelka oli suurin pääkaupunkiseudulla, 126 500 euroa ja pienin Pohjois- ja Itä-Suomessa, 79 200 euroa.

20.9.2016

Komeat pohjalaistalot

Komeat pohjalaistalot -kirja esittelee kattavasti yhtä eteläpohjalaisuuden klassikkosymboleista, punamultaseinäistä ja valkoikkunapieluksista pohjalaistaloa. Kirja on kattava tietopaketti pohjalaistalojen ideasta ja arvoista, tyyleistä, taustasta sekä monimuotoisuudesta. Kirjassa tutustutaan muun muassa pohjalaistalojen leimallisiin piirteisiin, talotyyppeihin, pohjakaavoihin, rakenteisiin ja sisustukseen sekä tyypilliseen pihapiiriin rakennuksineen.

11.2.2016

112-päivänä luupissa arjen turvallisuus ja tapaturmien ennaltaehkäisy

Valtakunnallista EU:n yhteistä hätänumeropäivää vietetään vuosittain 11. helmikuuta. Tänä vuonna 112-päivää vietetään Suomessa jo 20.

28.9.2017

Suihkun viemäri hyppää seinälle

Suihkun viemäriä ei ole enää pakko sijoittaa lattiaan. Ehjän yhtenäisen laattapinnan saa toteutettua koko kylpyhuoneeseen, myös suihkun kohdalle. Tämä onnistuu Geberit-seinäkaivon avulla.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti