Naapurustoon tutustutaan neljällä jalalla

Tunnistatko ensinuuhkaisulla koiraystävällisen kodin? Haluatko auttaa muitakin karvakuonoja löytämään asuinalueensa parhaat puolet? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa pyytää omistajaasi lähettämään puolestasi hakemus Naapurikoiraoppaaksi. Haku on juuri alkanut!

Vuoden 2016 alusta asti toimineet Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita ympäri Suomen. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen, kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Naapuriopas-rinki on kasvanut viidessä vuodessa yli 30 hengen vahvuiseksi.  Naapurioppaiden puoleen kääntyneet ihmiset ovat olleet kiinnostuneita myös naapurustosta yleisesti: miten taloyhtiö toimii ja millaista väkeä talossa asuu, ja miten julkinen liikenne ja lähiseudun palvelut toimivat.

Nyt joukon jatkeeksi etsitään siis koiraa. Korona-aika on saanut ihmiset ottamaan paljon lemmikkejä, etenkin koiria. Neuvoille on siis varmasti kysyntää.

Naapurikoiraoppaana pääset arvioimaan asuinalueita ja YIT Koteja koiran silmin. Mistä löytyvät seudun parhaat lenkki- ja leikkipaikat? Entä millaisia retki- tai harrastusmahdollisuuksia lähiseudut tarjoavat?

Naapurikoiraoppaaksi voi hakea 23.5.2021 asti jakamalla sosiaalisessa mediassa kuvan tai videon, jossa koirasi näyttää meille, miten esittelisi kanssakoirilleen parhaat puolet reviiristään ja palvelusväestään (hashtagilla #naapurikoiraoppaat). Voit myös jättää hakemuksen YIT:n verkkosivuilla, mistä löydät myös lisätietoja hausta.

Yksi onnekas koira saa pestin, mutta jokainen hakemuksensa laittanut on mukana koko vuoden herkkujen arvonnassa.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.4.2023

Vuokrien nousu taittui pääkaupunkiseudulla ja Tampereella

Vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat koko maassa 1,7 prosenttia tammi-maaliskuussa vuodentakaiseen nähden, kertoo Tilastokeskus. Vuokrat nousivat pääkaupunkiseudulla 1,0 ja muualla Suomessa 2,1 prosenttia.

3.5.2023

5 vinkkiä taloyhtiön kevättalkoisiin

Taloyhtiön on syytä hankkia asukkailleen talkoovakuutus, erityisesti vaativampia töitä varten. Kokosimme viisi asiaa, jotka talkoissa tulee ottaa huomioon.

30.12.2022

Huomioi turvallisuus ja naapurisopu uudenvuoden ilotulituksessa

Ilotulitteiden turvallinen käyttö on tärkeää uudenvuoden juhlinnassa. Henkilö- ja omaisuusvahinkojen vaaraa ei saa aiheuttaa. Siksi ilotulitteita ei saa ampua rakennusten ja autojen läheisyydessä.

20.2.2023

Työtaistelut hidastavat helmikuun Kiinteistölehden jakelua

Lehden helmikuun numero ilmestyy torstaina 23. helmikuuta, mutta sen jakelu lukijoille voi viivästyä merkittävästi. Painettu lehti voi saapua postiluukuista vasta kahden viikon päästä.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti