Mikrokursseilla taloyhtiö tutuksi

Verkkokurssit ovat tulevaisuudessa yhä useampien tapa opiskella uusia asioita. Kiinteistöalan Kustannus Oy vastaa tähän tarpeeseen avaamalla tänään www.ekurssi.fi -palvelun, jossa on tarjolla lyhyitä verkkokursseja eri aihealueista.

Mikrokurssit uudenlaisen oppimisen välineenä

Internetissä opiskeltavat lyhyet verkkokurssit eli mikrokurssit ovat uusi, kätevä tapa päivittää omat tiedot tietystä aiheesta ajan tasalle. Mikrokurssin voi suorittaa missä vain, milloin vain ja millä laitteella vain. Se ei ole siis sidoksissa ajankohtaan tai paikkaan.

”Tänä päivänä uuden oppiminen on jokapäiväistä ja sen pitää tapahtua nopeasti. Tähän tarpeeseen kehitimme Ekurssi.fi-palvelun, joka tarjoaa mikrokursseja niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kuluttajillekin”, kertoo kehitysjohtaja Thomas Åberg Kiinteistöalan Kustannus Oy:stä.

Ekurssi.fi-palvelussa on tarjolla kursseja muun muassa viestinnästä, johtamisesta ja henkilöstöhallinnosta, taloyhtiöiden hallinnosta sekä työlainsäädännöstä. Kurssivalikoima päivittyy jatkuvasti.

Opiskele silloin kun sinulle sopii

Ekurssi.fi-palvelussa opiskelusta on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa. Kurssit ovat tiiviitä ja ratkaisukeskeisiä, ja niissä hyödynnetään sähköisen median tarjoamia uusia mahdollisuuksia.

”Aika on rajallista. Suunnittelimme siksi Ekurssi.fi-palvelun kurssit niin, että niitä voi suorittaa lyhyissä pätkissä silloin, kun se sopii itselle parhaiten”, Thomas Åberg kertoo.

Ekurssien sisältö on jaettu 5–10 minuutin osioihin ja kurssien kokonaiskesto on puolesta tunnista kahteen tuntiin. Kurssimateriaali koostuu videoista, animaatioista, rikastetuista kuvista, teksteistä ja tehtävistä. Kursseja voi opiskella millä päätelaitteella tahansa – niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Tarvitaan vain internetyhteys.

Asiantuntijat laadun takeena

Ekurssi.fi-palvelun kurssit ovat pätevien asiantuntijoiden tuottamia. Mukana tuotantotiimissä ovat olleet muun muassa viestinnän asiantuntija Katleena Kortesuo, viestintäkonsultti Kristiina Pääkkönen, Senior Legar Advisor Keijo Kaivanto, asianajaja Elina Koivumäki sekä lakimies Katriina Sarekoski.

”Asiantuntijat takaavat kurssiemme laadun. He jakavat kursseilla tietämystään – tietämystä, joka ei välttämättä muuten olisi asiakkaidemme saatavilla”, Thomas Åberg kertoo.

Kiinteistöalan Kustannus Oy on Suomen Kiinteistöliiton omistama kustannusyhtiö, joka julkaisee kiinteistöalan kirjallisuutta ja lomakkeita sekä Suomen Kiinteistölehteä, Locus-lehteä, Ympäristö-lehteä ja Kiinteistösektori-lehteä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

uusi lämmitysjärjestelmä

10.10.2022

Uusi lämmitysjärjestelmä tuo säästöjä

Helsinkiläinen As Oy Katajaharjuntie 15 vaihtoi kaukolämmön usean energialähteen yhdistelmään. Poistoilman lämmön talteenotosta, maalämmöstä ja aurinkoenergiasta koostuva yhdistelmä on ollut huoleton ratkaisu ja tuonut säästöjä.

jätekeräys

19.5.2023

Jätekeräys kuntoon pienellä pihalla

As Oy Porvoon Rauhankatu 39 uusi jäteastiansa kolme vuotta sitten. Vanha jätepiste sijaitsi talon seinustalla ja oli siten paloturvallisuusriski. Jätelain muutokset voivat tuottaa vaikeuksia erityisesti pienille taloyhtiöille, mutta ratkaisuja löytyy.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

riski

28.4.2023

Osakasrakenne voi olla taloyhtiölle riski

Taloyhtiöiden mahdollisuudet saada lainaa ovat heikentyneet, kun pankit kiristävät kriteerejään. Erityisen synkältä tilanne näyttää yhtiöissä, joiden asukkaista valtaosa on eläkeläisiä. Myös tyhjillään olevat asunnot muodostavat yhtiölle riskin.

kyberturvallisuus

4.10.2022

Kyberturvallisuus huomioon taloyhtiössä

Erilaiset taloyhtiön toimintaan liittyvät laitteet ja järjestelmät ovat alttiita kyberhyökkäyksille. Siksi vanhan taloyhtiön kannattaa varautua kyberuhkiin kartoittamalla laitteensa, ja vaihtaa ne uusiin jos mahdollista.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti