Mikrokursseilla taloyhtiö tutuksi

Verkkokurssit ovat tulevaisuudessa yhä useampien tapa opiskella uusia asioita. Kiinteistöalan Kustannus Oy vastaa tähän tarpeeseen avaamalla tänään www.ekurssi.fi -palvelun, jossa on tarjolla lyhyitä verkkokursseja eri aihealueista.

Mikrokurssit uudenlaisen oppimisen välineenä

Internetissä opiskeltavat lyhyet verkkokurssit eli mikrokurssit ovat uusi, kätevä tapa päivittää omat tiedot tietystä aiheesta ajan tasalle. Mikrokurssin voi suorittaa missä vain, milloin vain ja millä laitteella vain. Se ei ole siis sidoksissa ajankohtaan tai paikkaan.

”Tänä päivänä uuden oppiminen on jokapäiväistä ja sen pitää tapahtua nopeasti. Tähän tarpeeseen kehitimme Ekurssi.fi-palvelun, joka tarjoaa mikrokursseja niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kuluttajillekin”, kertoo kehitysjohtaja Thomas Åberg Kiinteistöalan Kustannus Oy:stä.

Ekurssi.fi-palvelussa on tarjolla kursseja muun muassa viestinnästä, johtamisesta ja henkilöstöhallinnosta, taloyhtiöiden hallinnosta sekä työlainsäädännöstä. Kurssivalikoima päivittyy jatkuvasti.

Opiskele silloin kun sinulle sopii

Ekurssi.fi-palvelussa opiskelusta on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa. Kurssit ovat tiiviitä ja ratkaisukeskeisiä, ja niissä hyödynnetään sähköisen median tarjoamia uusia mahdollisuuksia.

”Aika on rajallista. Suunnittelimme siksi Ekurssi.fi-palvelun kurssit niin, että niitä voi suorittaa lyhyissä pätkissä silloin, kun se sopii itselle parhaiten”, Thomas Åberg kertoo.

Ekurssien sisältö on jaettu 5–10 minuutin osioihin ja kurssien kokonaiskesto on puolesta tunnista kahteen tuntiin. Kurssimateriaali koostuu videoista, animaatioista, rikastetuista kuvista, teksteistä ja tehtävistä. Kursseja voi opiskella millä päätelaitteella tahansa – niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Tarvitaan vain internetyhteys.

Asiantuntijat laadun takeena

Ekurssi.fi-palvelun kurssit ovat pätevien asiantuntijoiden tuottamia. Mukana tuotantotiimissä ovat olleet muun muassa viestinnän asiantuntija Katleena Kortesuo, viestintäkonsultti Kristiina Pääkkönen, Senior Legar Advisor Keijo Kaivanto, asianajaja Elina Koivumäki sekä lakimies Katriina Sarekoski.

”Asiantuntijat takaavat kurssiemme laadun. He jakavat kursseilla tietämystään – tietämystä, joka ei välttämättä muuten olisi asiakkaidemme saatavilla”, Thomas Åberg kertoo.

Kiinteistöalan Kustannus Oy on Suomen Kiinteistöliiton omistama kustannusyhtiö, joka julkaisee kiinteistöalan kirjallisuutta ja lomakkeita sekä Suomen Kiinteistölehteä, Locus-lehteä, Ympäristö-lehteä ja Kiinteistösektori-lehteä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

isännöinti keskittyy

22.9.2022

Isännöinti keskittyy – etu vai haitta?

Isännöinti on Suomessa perinteisesti ollut hyvin pirstaloitunutta ja isännöintiyritykset pieniä. Viime vuosina alalla on tapahtunut selkeää keskittymistä, kun isoimmat yritykset hakevat kasvua yritysostoin. Siksi taloyhtiön kannattaa olla tarkkana isännöitsijän vaihtuessa.

ilmastoviisas taloyhtiö

12.9.2022

Ilmastoviisautta taloyhtiöille

Suomen Kiinteistöliitto on käynnistänyt Ilmastoviisas taloyhtiö -kiertueen, jossa vieraillaan yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Kiertueella keskustellaan taloyhtiöiden kanssa ja kartoitetaan yhdessä parhaita ilmastoviisaita tekoja asumisessa.

hiilinegatiivinen

29.8.2022

Rohkeat energiaratkaisut tekivät taloyhtiöstä hiilinegatiivisen

Tamperelainen As Oy Pohjolankatu 18 - 20 on Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen taloyhtiö. Se käyttää kaksisuuntaista kaukolämpöä, eli myy lämpöä takaisin energiayhtiölle. Energiaa saadaan taloyhtiössä monesta lähteestä, esimerkiksi aurinkokeräimistä.

ryhmäkorjaushanke

16.9.2022

Ryhmävoimaa korjaamiseen, viihtyvyyttä asumiseen

Turkulaisessa Hepokullan lähiössä on käynnissä laaja ryhmäkorjaushanke. Alueen kerrostaloille oli kerääntynyt korjausvelkaa vuosien saatossa, ja nyt ne päätettiin korjata kaikki yhtä aikaa. Yhteistyö on tuonut hankkeeseen sujuvuutta ja nopeutta.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti