Mielen näyttelytiloissa Vantaalla voi myös testata ja kokata

Vuonna 2008 avattu Miele Gallery Vantaan Porttipuistossa on uudistunut perusteellisesti. Uudistuksen yhteydessä näyttelytilan nimi vaihtui ja on nyt Miele Experience Center. Remontin myötä koko talo otettiin aktiivikäyttöön. Näyttelykerroksessa sijaitsevia uusia tiloja ovat designkeittiöalue, laajennettu Contact Center sekä Miele Professional -yksikön tekninen koulutustila. Kellarikerroksessa sijaitsee uusi, entistä isompi Outlet ja huoltotöiden vastaanottotila.

Kuluttajille tarjotaan mahdollisuus sekä nähdä Mielen tuotevalikoimaa yhdessä paikassa että päästä testaamaan laitteita. Uudistuksen myötä muun muassa uudet pyykinhoitolaitteet sekä keittiölaitteiden värimaailmat ovat hyvin esillä.

Tiloissa järjestetään useamman kerran vuodessa myös kaikille avoimia viikonlopputapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Miele Experience Centerin Aktiivikeittiössä järjestettävissä makuilloissa kuluttajien on mahdollista kokeilla Miele-tuotteita ennen hankintapäätöstä tai saada vinkkejä jo hankitun tuotteen käyttöön. Makuilta-ruuanlaittotapahtumiin voi ilmoittautua Mielen nettisivuilla.

Miele panostaa myös jälleenmyyjiensä koulutukseen varmistaakseen laadukkaan asiakaspalvelun myös oman yrityksen ulkopuolella. Miele Akatemian koulutustilaisuuksissa tutustutaan yritykseen ja sen toimintatapoihin sekä tuotteisiin. Akatemiasta valmistuu sertifioituja Miele-myyjiä.

Experience Centerin avajaisissa puhunut Markus Miele toimii yhdessä Reinhard Zinkannin kanssa Miele Groupin toimitusjohtajana ja osaomistajana. Vuonna 1889 perustetun Mielen liikevaihto on 3,22 miljardia euroa, ja se työllistää yli 17 660 työntekijää. Mielellä on omia myyntiyksikköjä tai maahantuojia lähes 100 maassa.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Vuokrat nousivat

19.1.2023

Vuokrat nousivat loppuvuonna erityisesti Tampereella ja Vantaalla

Vuokrien vuosikasvu oli pääkaupunkiseudulla hitaampaa kuin muualla Suomessa, mutta vauhdittui loppuvuodesta erityisesti Vantaalla. Eniten vuokrat nousivat vuodessa Rovaniemellä, Tampereella sekä Turussa.

12.9.2022

Näin paljon kulut nousevat kotikunnassasi

Kiinteistöliiton Indeksitalo-selvityksestä käy ilmi, että kustannukset nousevat tänä vuonna todella rajusti. Suurinta kustannusten nousu on Kouvolassa, Helsingissä ja Espoossa, ja pienintä Porissa, Tampereella ja Vantaalla.

asiakasvaikuttaja-tiimin

5.10.2022

Kaupallinen yhteistyö

Tule kehittämään tulevaisuuden energiapalveluita kanssamme!

Vantaan energia haluaa kutsua asiakkaansa mukaan kehittämään energiapalveluita. Asiakasvaikuttaja-tiimin jäsenenä pääsee ideoimaan uudenlaisia ilmastoystävällisiä palveluita.

Vantaan Energia

28.3.2022

Taloyhtiötapahtuman täyttävät lukuisat mielenkiintoiset näytteilleasettajat sekä puhujat

Huhtikuussa järjestettävä Taloyhtiötapahtuma 2022 täyttää Helsingin Messukeskuksen Siiven kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijoilla sekä ammattilaisilla. Tilaisuuteen on ilmoittautunut lähes sata erilaista alan näytteilleasettajaa ja päivän aikana tullaan kuulemaan useita mielenkiintoisia puheenvuoroja.      Kiinteistömedialla työskentelevä Tommi Vienonen on yksi Taloyhtiötapahtuma 2022-puhujista. Vienosen nykyinen titteli on myyntijohtaja, mutta on hänelle kertynyt kira-alalta monipuolisesti kokemusta niin urakoitsijan, järjestömaaailman kuin […]

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti