Mielen näyttelytiloissa Vantaalla voi myös testata ja kokata

Vuonna 2008 avattu Miele Gallery Vantaan Porttipuistossa on uudistunut perusteellisesti. Uudistuksen yhteydessä näyttelytilan nimi vaihtui ja on nyt Miele Experience Center. Remontin myötä koko talo otettiin aktiivikäyttöön. Näyttelykerroksessa sijaitsevia uusia tiloja ovat designkeittiöalue, laajennettu Contact Center sekä Miele Professional -yksikön tekninen koulutustila. Kellarikerroksessa sijaitsee uusi, entistä isompi Outlet ja huoltotöiden vastaanottotila.

Kuluttajille tarjotaan mahdollisuus sekä nähdä Mielen tuotevalikoimaa yhdessä paikassa että päästä testaamaan laitteita. Uudistuksen myötä muun muassa uudet pyykinhoitolaitteet sekä keittiölaitteiden värimaailmat ovat hyvin esillä.

Tiloissa järjestetään useamman kerran vuodessa myös kaikille avoimia viikonlopputapahtumia yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Miele Experience Centerin Aktiivikeittiössä järjestettävissä makuilloissa kuluttajien on mahdollista kokeilla Miele-tuotteita ennen hankintapäätöstä tai saada vinkkejä jo hankitun tuotteen käyttöön. Makuilta-ruuanlaittotapahtumiin voi ilmoittautua Mielen nettisivuilla.

Miele panostaa myös jälleenmyyjiensä koulutukseen varmistaakseen laadukkaan asiakaspalvelun myös oman yrityksen ulkopuolella. Miele Akatemian koulutustilaisuuksissa tutustutaan yritykseen ja sen toimintatapoihin sekä tuotteisiin. Akatemiasta valmistuu sertifioituja Miele-myyjiä.

Experience Centerin avajaisissa puhunut Markus Miele toimii yhdessä Reinhard Zinkannin kanssa Miele Groupin toimitusjohtajana ja osaomistajana. Vuonna 1889 perustetun Mielen liikevaihto on 3,22 miljardia euroa, ja se työllistää yli 17 660 työntekijää. Mielellä on omia myyntiyksikköjä tai maahantuojia lähes 100 maassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

16.4.2018

Asuntokaupan kasvuvauhdissa hidastumisen merkkejä – asuntojen hinnat jatkavat tasaista nousuaan

Asuntokaupan volyymi on hidastunut viime vuoden lukuihin nähden. Maaliskuussa 2018 myytiin -13% vähemmän käytettyjä asuntoja, kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana, kertoo Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto maaliskuun asuntomarkkinatiedotteessaan. Yhteensä maaliskuussa 2018 myytiin 4748 käytettyä asuntoa.

26.6.2017

Ensi sunnuntaina mennään puutarhaan!

Heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina vietetään Avoimet puutarhat -tapahtumaa, jolloin puutarhan omistajat kutsuvat vieraita tutustumaan omiin puutarhoihinsa. Tämän vuoden teemoina ovat hyvän mielen puutarhat, kasvien kastelu ja lannoittaminen eri tavoilla. Yli viisisataa mielenkiintoista kohdetta avaa porttinsa toinen heinäkuuta klo 12 -18.

10.8.2015

Asuntomessut Vantaalla päättyivät – messuilla vieraili 138 748 kävijää

Eilen päättyneillä Asuntomessuilla Vantaalla vieraili 10.7.–9.8. välisenä aikana yhteensä 138 748 maksanutta kävijää*. Päiväkohtainen kävijäennätys 7171 tehtiin torstaina 6.elokuuta.

10.7.2015

Asuntomessuilla esitellään modernia kaupunkirakentamista

Asuntomessut Vantaalla avautuvat perjantaina 10.7. Yleisölle avoin avajaistilaisuus järjestetään messuravintolassa klo 10.30 alkaen. Messut avaa maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti