Marraskuun Kiinteistölehti opastaa valmistautumaan talveen

Tulossa on kylmää, pimeää ja lopulta luntakin. Kiinteistön viides ja tärkein julkisivu saa valkoisen peitteen. Mitä silloin tehdään, siitä kertoo Kiinteistölehti.

Suomen Kiinteistölehden marraskuun numero ilmestyi, ja toivottavasti posti kantaa sen pian kotiin. Laaja asiantuntija-artikkeli kertoo katon hyvästä ja turvallisesta talvikunnossapidosta. Talven tuloon liittyvät myös taloyhtiön vastuita tontillaan ja katuosuudellaan kertaava Infografiikka ja kaksi artikkelia lintujen ruokinnasta. Mihin lintulauta kannattaa laittaa ja tarvitaanko siihen lupia?

Taloyhtiön ensi vuoden talousarvion laadintaohje Kiinteistöliiton jäsentaloille on julkaistu. Kiinteistöliiton pääekonomisti Jukka Kero antaa siitä kunnon maistiaiset marraskuun Kiinteistölehdessä.

Talon yhteistilojen turvallisuus on kaikkien yhteinen asia, muistuttavat Suomen Pelastusalan keskusjärjestön asiantuntijat. He opastavat toisessa artikkelissa myös lieden turvalliseen käyttöön joulukokkausten lähestyessä.

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät pian taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Marraskuun näköislehden voit lukea sitä ennen osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Lue Suomen Kiinteistölehden näköislehti täältä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

Marraskuun Kiinteistölehti

18.11.2022

Marraskuun Kiinteistölehti syventyy täydennysrakentamiseen

Suomen Kiinteistölehti tutustuu marraskuussa kahteen erilaiseen täydennysrakentamishankkeeseen Helsingissä. Lisäksi lehdessä kerrotaan, miten voi varautua ensi talven sähkökatkoihin ja mitä taloyhtiön tulee huomioida digitaalisia palveluita hankkiessaan.

komposti

30.9.2022

Näin onnistut kompostoinnissa

Syksyllä puutarhasta syntyy monenlaista kasvijätettä. Kasvijätteet voi kompostoida taloyhtiön pihalla eikä siitä tarvitse tehdä kompostointi-ilmoitusta jätehuoltoviranomaiselle. Onnistunut kompostointi vaatii kerroksellisuutta.

tutustuu asumisen yhteisöllisyyteen

16.12.2022

Kiinteistölehti tutustuu joulukuussa yhteisöllisyyteen

Joulukuun Kiinteistölehdessä tutustutaan yhteisöllisyyden muotoihin kahdessa eri taloyhtiössä. Vuoden LVI-nainen Virpi Rannikko antaa vinkkejä taloyhtiöiden energiansäästöön ja esteettömyysasioita pohditaan monesta näkökulmasta.

21.10.2022

Suomen Kiinteistölehti pureutuu lokakuussa LVI-aiheisiin

Lokakuun Kiinteistölehdessä kurkistetaan rivitalon käyttövesiputkistoremonttiin ja nähdään Suomen suurin ilmasta lämpöä tuottava laitos. Myös viemärikuvaus ja kaukolämpölaitteiston leasing tulevat tutuiksi.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti