Lukijatutkimus kertoo: lukijat luottavat Kiinteistölehteen

Suomen Kiinteistölehti on jälleen tutkittu. Tuoreen tutkimuksen mukaan lukijat saavat lehdestään ajankohtaista, asiantuntevaa ja hyödyllistä tietoa. Taloyhtiöiden omaa lehteä pidetään myös yhtenä hallitustyöskentelyn tukipilareista.

Suomen Kiinteistölehti teetti maalis-huhtikuussa lukijatutkimuksen lehden tuoreimmasta numerosta (3/2016). ADAM-tutkimus tehtiin yhteistyössä Aikakausmedian kanssa. Sen käytännön toteutuksesta vastasi JHelske Research.

Lukijatutkimuksen tuloksia (pdf)

Tutkimukseen vastanneiden lukijoiden mielestä lehdessä on ajantasaista tietoa. Ajankohtaiset asiat käsitellään asiantuntevasti. Lehti antaa hyödyllistä tietoa hallituksen jäsenille, asuntosijoittajille ja myös kiinteistöalan ammattilaisille. Lehteä pidetään yhtenä hallitustyöskentelyn tukipilareista.

Yli puolelle vastaajista lehti oli aihepiirinsä tärkein tiedon lähde. Alan lehdistä sitä piti tärkeimpänä 68 %. Kolmen tärkeimmän joukkoon sen sijoitti 94.4 %.

Kiinteistölehden lukijoista yli kaksi kolmasosaa kertoi päättävänsä tai olevansa mukana päättämässä isännöitsijän ja huoltoyhtiön valinnasta sekä erilaisista remonteista.

Kiinteistölehti myös edistää taloyhtiöiden ja asuntosijoittajien etujärjestötoimintaa.

98,5 % kertoi Suomen Kiinteistölehden vaikuttavan myönteisesti käsitykseen Suomen Kiinteistöliitosta.

Yhdeksän kymmenestä vastaajasta lukee lehden joka numeron.

Jokaisella lehdellä on kolme lukijaa.

Tulokset olivat myönteisiä – kiitos lukijoillemme! Otamme kaiken palautteen huomioon.

Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin Päivä Tukholmassa -risteilyn kahdelle hengelle sekä kaksi Presentcardin 100 euron arvoista superlahjakorttia. Voittajat julkistettu tänään Verkkolehdessä.

Artikkeli: Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

20.10.2021

Kaupallinen yhteistyö

Rivitalon energiakulut aisoihin

Pian alkava Hattelmalantie 8–10:n energiaremontti rahoitetaan Nordean historian ensimmäisellä vihreän taloyhtiön lainalla. – Vihreä rahoitus ohjaa tulevaisuudessa taloyhtiöiden korjauksia energiatehokkuuden parantamiseen, arvioi Kimmo Karvinen. 1970-luvun rivitalon maalämpö, aurinkosähkö ja muut energiatehokkuusparannukset rahoitetaan energian säästöllä.

HSY

28.10.2021

Kiinteistömessut järjestetään tammikuussa Messukeskuksessa

Erityisesti isännöitsijöille ja taloyhtiön hallitusten jäsenille suunnattu Kiinteistömessut tarjoaa kävijöilleen kiinnostavia seminaareja ja asiantuntevia puheenvuoroja. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana voi myös tutustua alan palvelutarjontaan sekä hankkia hyviä kontakteja tulevia remontti- ja palvelutarpeita silmällä pitäen. Kiinteistömessujen ohjelma nostaa keskiöön aina ajankohtaiset energia-asiat.

1.2.2022

Kiinteistövakuutuksissa huimia korotuksia – vakuutusyhtiöt sanovat silti seuraavansa vain yleisiä indeksejä

Helsinkiläinen paritaloyhtiö sai tammikuussa vakuutusyhtiö Pohjolalta uudet vakuutusehdot. Nousua oli 21,3 prosenttia. Taloyhtiölle kerrottiin, että laskenta oli tehty yleisindeksikorotusten perusteella, vaikka yleiskorotukset jäävät noin kymmeneen prosenttiin.

10.11.2021

Asuntokauppaan tulee korjausvelkalaskuri − Taloyhtiöt voidaan jakaa hyvä- ja huonokuntoisiin

Korjausvelkalaskuri jakaa taloyhtiöt hyvä- ja huonokuntoisiin. Kauppalehti kertoo, että laskuria käyttämällä kukaan ei enää ottaisi vahingossa kannettavakseen velattoman kauppahinnan päälle tulevaa kymmenientuhansien eurojen korjausvelkaa. Kehittäjien mukaan rakenteilla oleva Talotutka-niminen laskuri kääntää isännöitsijäntodistukset selkokielelle.

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti