Lukijatutkimus kertoo: lukijat luottavat Kiinteistölehteen

Suomen Kiinteistölehti on jälleen tutkittu. Tuoreen tutkimuksen mukaan lukijat saavat lehdestään ajankohtaista, asiantuntevaa ja hyödyllistä tietoa. Taloyhtiöiden omaa lehteä pidetään myös yhtenä hallitustyöskentelyn tukipilareista.

Suomen Kiinteistölehti teetti maalis-huhtikuussa lukijatutkimuksen lehden tuoreimmasta numerosta (3/2016). ADAM-tutkimus tehtiin yhteistyössä Aikakausmedian kanssa. Sen käytännön toteutuksesta vastasi JHelske Research.

Lukijatutkimuksen tuloksia (pdf)

Tutkimukseen vastanneiden lukijoiden mielestä lehdessä on ajantasaista tietoa. Ajankohtaiset asiat käsitellään asiantuntevasti. Lehti antaa hyödyllistä tietoa hallituksen jäsenille, asuntosijoittajille ja myös kiinteistöalan ammattilaisille. Lehteä pidetään yhtenä hallitustyöskentelyn tukipilareista.

Yli puolelle vastaajista lehti oli aihepiirinsä tärkein tiedon lähde. Alan lehdistä sitä piti tärkeimpänä 68 %. Kolmen tärkeimmän joukkoon sen sijoitti 94.4 %.

Kiinteistölehden lukijoista yli kaksi kolmasosaa kertoi päättävänsä tai olevansa mukana päättämässä isännöitsijän ja huoltoyhtiön valinnasta sekä erilaisista remonteista.

Kiinteistölehti myös edistää taloyhtiöiden ja asuntosijoittajien etujärjestötoimintaa.

98,5 % kertoi Suomen Kiinteistölehden vaikuttavan myönteisesti käsitykseen Suomen Kiinteistöliitosta.

Yhdeksän kymmenestä vastaajasta lukee lehden joka numeron.

Jokaisella lehdellä on kolme lukijaa.

Tulokset olivat myönteisiä – kiitos lukijoillemme! Otamme kaiken palautteen huomioon.

Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin Päivä Tukholmassa -risteilyn kahdelle hengelle sekä kaksi Presentcardin 100 euron arvoista superlahjakorttia. Voittajat julkistettu tänään Verkkolehdessä.

Haluatko kommentoida artikkelia? Luo tunnus ja kirjaudu sisään.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiset sinulle kahden viikon välein!

Tilaa uutiskirje

Katso myös nämä

osakeasuntojen

1.2.2022

Kiinteistövakuutuksissa huimia korotuksia – vakuutusyhtiöt sanovat silti seuraavansa vain yleisiä indeksejä

Helsinkiläinen paritaloyhtiö sai tammikuussa vakuutusyhtiö Pohjolalta uudet vakuutusehdot. Nousua oli 21,3 prosenttia. Taloyhtiölle kerrottiin, että laskenta oli tehty yleisindeksikorotusten perusteella, vaikka yleiskorotukset jäävät noin kymmeneen prosenttiin.

uusi lämmitysjärjestelmä

10.10.2022

Uusi lämmitysjärjestelmä tuo säästöjä

Helsinkiläinen As Oy Katajaharjuntie 15 vaihtoi kaukolämmön usean energialähteen yhdistelmään. Poistoilman lämmön talteenotosta, maalämmöstä ja aurinkoenergiasta koostuva yhdistelmä on ollut huoleton ratkaisu ja tuonut säästöjä.

vanha hevostalli

18.11.2022

Vanha hevostalli muuttui asunnoiksi

Helsinkiläisen taloyhtiön sisäpihalla on vanha hevostalli, joka on muutettu asuinkäyttöön. Talli oli jo purku-uhan alla, mutta Helsingin kaupungin suojelu pelasti sen. Uudistetussa tallissa on säilytetty yli sadan vuoden takainen henki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

taloyhtiötsemppari

16.12.2022

Vapaaehtoinen talotsemppari liikuttaa iäkkäitä

Vapaaehtoiset talotsempparit järjestävät toimintaa As Oy Koivistonmäen ikäihmisille Riihimäellä. Aivojumpparyhmä kokoontuu viikoittain huoltamaan osallistujien muistia liikunnan ja visailun parissa. Muistiklubiin ovat tervetulleita kaikki.

Tähtiartikkeli

Tilaajille

Olet lukenut 1/25 maksuttomasta artikkelista

Haluatko lukea rajattomasti artikkeleita? Luo tunnus, kirjaudu sisään tai tilaa Kiinteistölehti edullisesti!

Tilaa lehti